Любители на кучета - 161

• 2 320
  • 105
  •   3
Отговори
# 90
То и Макс преди да го вземем ММ каза , че ще се казва Кънчо 🤣 от Кане Корсо.

# 91
  • Бургас
Е как френски булдог ще се казва Станчо!
Наполеон, Бонапарт, Луи, Гастон, Франсоа, Марсел Simple Smile
В краен случай - Мария-Габриел Joy

# 92
  • тук-там
Нашият робот се казва Пенчо Simple Smile

# 93
Ох, бебчеее! Искам да го гушна. Дано да е послушна и здравичка! Миси ми напомня за сестрата на Шелдън.

Ние имаме на първия етаж пинчер на име Габана. Познавам и кокерка на име Суши. А на едно бивше гадже котката се казваше Маслина.

При нас като викам Кас да излизаме първо идва Мег Smile

# 94
Като се карам на Зара, Матейчо прилягва странично, присвива ушаци и тупа с опашка. Сто пъти му обясних, че той е Матей, Матей, не е Зара. Joy Joy

# 95
Вече момата си има легълце. Розово, на ягодки 🤣
Сега почвам да се чудя каква гранула да поръчам. Макс го изгледах с Taste of the wild. Както в повечето развъдници и в този е захранено с Роял Канин и казаха, че са започнали лек преход към Viozois. Честно казано не бях чувала за тази марка гранули и се чудя дали е добра.
Иначе ето я от днес

# 96
Сладурче е тази малка шушулка! Да ви дари с много любов Heart Eyes
Как мина първата вечер?

Ние имаме едно познато йорки - Кубрат.

# 97
Милата, сякаш е плакала. Докато отмине мъката по мама, така ще е. Sparkling Heart

# 98
  • София
В съседния блок има две джакчета- Рая и Василена. Simple Smile Майка и дъщеря са, много са готини!
На мои познати йоркито се казва Храбра. Smiley
Сиви, много е хубава! Решихте ли как ще се казва? На мен ми прилича на Кайра. Simple Smile

# 99
Много спокойно мина първата вечер. Спа почти цяла нощ. Не е плакала, не е мрънкала. Не съм и чула още гласчето 😁 Сега пак спи и я дебна като реши да стане да я сложа на пеленката, че до третата ваксина ще е вътре и е добре да не накисва ламината 🤣 Довечера малката ще каже окончателно как ще се казва и това ще е.

# 100
Ех, как ми липсва времето, когато и Кастиел беше такова бебче с голямо тумбаченце Green Heart

# 101
  • София
Много е сладка малката муцунка, а и щеркати е прекрасна и пораснала.

# 102
Честит нов член на семейството Sivi! Да ви е здрава,  весела и игрива Миси( на мен много ми харесва името).
Аз много съжалявам,  че не кръстих Белла като предишното ни куче. Бях отвикнала от името , но сега като погледна Белла и често я наричам Абби. С времето започна много да прилича на предшественика та си и всеки който я помни забелязва приликата. Като я взехме беше бежава и нямаше прилика но сега като я подстригах много прилича. Съжалявам,  че нямам много цифрови снимки от онова време,  но ето една на Абби като стара баба на 16г

И белла на 4 месеца

# 103
Не мисля, че бих използвала едно и също име повече от веднъж. Толкова много имена има, а и всяко животинче си е различно.

# 104
Не мисля, че бих използвала едно и също име повече от веднъж. Толкова много имена има, а и всяко животинче си е различно.
точно затова й дадох друго име, но майка ми , мъжа ми и аз понякога още я бъркаме. На село всичките ни кучета се казват Сара или Джеси от години. Така сме си свикнали , а и на свекърва ми й е трудно с новите имена GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт