Кастрация на женско куче

• 77
  • 2
  •   2
Отговори
Здравейте. Наскоро си взех женско куче и до колкото имам информация е по-добре да се кастрира, ако не се пуска за малки. Операцията и възтановяването ме притесняват.
Споделете как е минало при вас- как понесе кучето операцията и ЗА кастрацията ли сте, смятате ли че е по-добре?

# 1
Не исках да й го причинявам и накрая се стигна до спешна операция, защото получи възпаление на матката след истерична бременност. Съветвам те да я оперираш, в днешно време е рутинна процедура. Просто избери добър ветеринар.

# 2
Здравейте. Наскоро си взех женско куче и до колкото имам информация е по-добре да се кастрира, ако не се пуска за малки. Операцията и възтановяването ме притесняват.
Споделете как е минало при вас- как понесе кучето операцията и ЗА кастрацията ли сте, смятате ли че е по-добре?
Няма да съжалявате. Аз съм за кастрацията. И моето е женско, кавалерче на 2 години. Кастрирах я миналата година, октомври. Само първия ден като ми я върнаха беше отпаднала, но на другия ден се изправи. Кофти е гледката първия ден 🫤, но мислете че е за хубаво. Сега се чувства прекрасно. Трябва да я пазите да не тича и скача първите дни, около седмица. Въпреки че моята беше с вътрешни шевове, все пак е риск. И после малко внимавайте с теглото. Моята качи, без да давам повече храна и въпреки че яде за кастрирани. Кило и малко сме над кг за породата и. Но в никакъв случай не съжалявам. Успех и няма да съжалявате❣️

Общи условия

Активация на акаунт