Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на бъдещите майки относно работата по време на бременност?
Какви са мненията на бъдещите майки относно посещенията при зъболекар по време на бременност?
Какви са мненията на бъдещите майки относно определянето на пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно работата по време на бременност?
Някои бъдещи майки планират да работят до близо преди термина, освен ако не възникнат проблеми. Други споделят, че работата им е стресираща и се съмняват дали да продължат поради здравословни проблеми. Освен това има и майки, които вече са в отпуск по майчинство поради бременност и споделят своите преживявания.
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно посещенията при зъболекар по време на бременност?
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно определянето на пола на бебето?
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно здравните изследвания по време на бременността?
-
Какво е серклаж?
в следствие на кошмарното лошо продължило 5 месеца без прекъсване и влизане в болница на системи с глюкоза бях свалила 5-6 кила и се чувствах супер зле. ако знаят дебелите бременни мами дето не им е лошо колко са по добре няма да си мислят хич да са слаби докато са бременни. това е някаква патология да отслабваш тогава ама какво да се прави. сега се насилвам да ям, защото в 7 месец магнезия ми беше толкова спаднал че като почнаха едни контракции не е истина. как ми се ще да ям да ям ама тва пусто лошо...отивам да се къпя че таман приспах звяра
Днес бях на преглед и за първи път видях бебето, само в 9 г.с. ,но махаше силно с крака и ръце, доктора ни показа всичко.Пораснали сме с цели 5 мм за 3 седмици и сме вече цели 24 мм!
Таткото не можа да повярва на очите си дори се опита да пусне базик, питайки ама имали коремче, а д-ра каза да и таткото отвърдително каза значи сие наше!
Не съм качила нито един грам, обаче талията вече ми се окръгли, днес за пръв път съм на работа, че бях отпуска една седмица и после още една седмица болничен и днес се намъквам в подходящ панталон, който ми е голям на д-то и краката, но на корема ми стиска 
И няма да викаш, че си била грозна щото си си екстра

Много се притесних и незнам какво за правя.Не ми става лошо,не ми се гади,нито ми се вие свят.Карам бременността си без тези досадни симптоми,но не съз знаела за проблема с хемоглобина.Вече съм 9 гс,чухме тоновете на бебето и то е добре.Някоя от вас има ли подобен проблем?И ще ме посъветвате ли какви медикаменти да взимам?