Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Аз ли съм тъпа?направих си линйка 3в1 а на подписа ми излиза само тази за възраст.Помогнете,моля!

# 181
larisa незнам за тази линийка, неползвам този сайт.
ivalinai не се оплаквам а показвам Wink в следствие на кошмарното лошо продължило 5 месеца без прекъсване и влизане в болница на системи с глюкоза бях свалила 5-6 кила и се чувствах супер зле. ако знаят дебелите бременни мами дето не им е лошо колко са по добре няма да си мислят хич да са слаби докато са бременни. това е някаква патология да отслабваш тогава ама какво да се прави. сега се насилвам да ям, защото в 7 месец магнезия ми беше толкова спаднал че като почнаха едни контракции не е истина. как ми се ще да ям да ям ама тва пусто лошо...отивам да се къпя че таман приспах звяра  Joy

# 182
  • Sofia
Ей момичета здравейте отново малко по -малко вече свиквам със сайта,нали съм новак и ми трябва време! разггледах Ви снимките - всички сте много сладки и ще сте най-красивите майки декемврийки!
 newsm10 Днес бях на преглед и за първи път видях бебето, само в 9 г.с. ,но махаше силно с крака и ръце, доктора ни показа всичко.Пораснали сме с цели 5 мм за 3 седмици и сме вече цели 24 мм!   newsm81Таткото не можа да повярва на очите си дори се опита да пусне базик, питайки ама имали коремче, а д-ра каза да и таткото отвърдително каза значи сие наше!  Laughing
Казаха ми термина 25.12.2007 като за първи път не си спомням точната дата на първия ден на п.мц., но със сигурност бе 18-20.03. и за това сме с дати18-25.12.2007 КОЛЕДЕН ПОДАРЪК! Макар,че таткото каза,че няма никога да минава ме само с един подарък защото е около празниците, не било честно! ха ха ха от сега за подаръците! И так а  чуствам се щастлива....

# 183
  • Sofia
добавих си и моя снимка във албума! Хайде като ни пораснат малко пупите да си направим обща среща!

# 184
Ох, аз съм на 28ми на лекар и се чудя дали да не ида тази седмица, че нямам търпение да видя дали всичко е наред Rolling Eyes
Има моменти когато ми е много гадно на стомаха и то предимно вечер или следобед, както в момента Sick Не съм качила нито един грам, обаче талията вече ми се окръгли, днес за пръв път съм на работа, че бях отпуска една седмица и после още една седмица болничен и днес се намъквам в подходящ панталон, който ми е голям на д-то и краката, но на корема ми стиска Shocked
Поръчах си едни дънки от нета, но на работа с дънки не мога да ходя Crazy
Първата бременност и аз бях като хипопотам, но доста бързо отслабнах и то благодарение на кърменето.
Освен дебела, бях и много грозна Blush
Снимката е линк:

# 185
  • София
И аз отслабнах бързо - на погачата влизах в повечето си дрехи, а на 3-тия месец си бях предишната аз. Дано и този път да е така, защото явно пак ще се дебелее много. Rolling Eyes

# 186
Дуци, и мойта консултация е чак на 28 и сигурно ще чакам до тогава, защото няма други часове. А прегледа ми в София е на 6.06 още по далече.

За мацките от София ,да ви кажа срещу Майчин дом има едно магазинче за бременни и има много хубави неща на сносни цени.

munieca  браво на вас, растете с пълна сила.

# 187
  • София
[

За мацките от София ,да ви кажа срещу Майчин дом има едно магазинче за бременни и има много хубави неща на сносни цени.

Благодаря за инфото! Непременно ще го посетя! Simple Smile

# 188
  • Габрово
Дуци, много красиви рисувани коремчета имате #Crazy И няма да викаш, че си била грозна щото си си екстра Mr. Green Хайде верно да си направим среща, ама след 2-3 мес. някъде, че да ни личат коремчетата(тъкмо ще съм в Бг тогава). Сега се меткам в новия си секси бански и отивам на плаж smile3534

# 189
Валка, сега съм по-хубава Flutter
И аз съм си харесала бански в един сайт, ама е рано още Grinning
Клер, знам го аз тоя магазин, гледала съм само витрината и е имало хубави неща, ама не ми е трябвало. Има и един на Илиенци, там продават страхотни неща, в тамошния МОЛ.
Бенетона също ми харесва, ама там цените са малко високички Tired

# 190
  • София
Според вас Илиенци ще работи ли по празниците? newsm78

# 191
Те на това разчитат Wink

# 192
  • София
Здравейте,момичета! От толкова тичане по лекари нямах време да седна на пс-то.Днес ходих да си взема изследванията,оказа се че хемоглобина ми е много нисък- 86  Cry Много се притесних и незнам какво за правя.Не ми става лошо,не ми се гади,нито ми се вие свят.Карам бременността си без тези досадни симптоми,но не съз знаела за проблема с хемоглобина.Вече съм 9 гс,чухме тоновете на бебето и то е добре.Някоя от вас има ли подобен проблем?И ще ме посъветвате ли какви медикаменти да взимам?

Hug

# 193
sofilina , тези съвети само доктора може да ти ги даде. Аз идея си нямам какви лекарства се пият. Вземи си резултатите и иди при лекаря си. Успех , може и да не е за притеснение.

# 194
  • Пловдив
Здравей, Sofilina !
При първата си бременност имах подобен проблем. Само че моят химоглобин беше над 100 ( може бе 105-110 - не си спомням точно ). Тогава ми казаха да пия Матерна. Други неща не съм пила. След няколко месеца вече беше добре. 2-3 год. след като родих, отново се оказа че ми е паднал. Тогава ми изписаха Малтофер, но незная дали става за бременни.
Не се притеснявай, говори с лекаря си и той ще ти каже какво да вземаш.
А ти можеш да се поинтерисуваш за някои " бабешки " рецепти. Чувала съм например, че сок от касас помага за повишаване на химоглобина. Сигурно има и други плодове и зеленчуци, които помагат - поинтересувай се.
Зная и едно много приятно и ефикасено лекарство / изпробвала съм го /, но в момента не е подходящо за теб - сутрин на гладно 50-100 мл. червено вино + 1 с.л. мед.
Желая ти успех. Всичко ще бъде наред. Спокойно .   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт