Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Има ли някоя мама в 11г.с.,за да ми каже колко мм е нейният бебок,моя е 38мм.

# 61
Искате ли да си напишем нашите зодии и коя кога е родена,а Ивето ще ги сложи на заглавната страни4ка Grinning

# 62
здравейте мами. аз съм в 11 г.с. но тази седмица няма да знам колко е голямо бебето. въобще до следващата седмица, когато ми е насрочен първия ултразвук за синдрома на даун, ще мине почти месец, откакто не съм виждала бебето  Shocked. надявам се всичко да е наред. мислех си, че може би ще е полезно за момичетата с по - късен термин, да знаят тези със зацапването, дали знаят защо така се е получило или поне някво събитие, свързано с това зацапване. при мен например, се получи два пъти, в 5та и 8ма г.с. и двата пъти бях карала бясно 500 км с колата. първия път опъвах едни мрежи, а втория - се мъчих в тоалетната. та, пазете се, поне до 12та г.с. май си е важно. колкото и на всеки да му действа различно. и пожелавам на никой да не се случва, защото аз все още ходя с лека уплаха в тоалетната

# 63
Искате ли да си напишем нашите зодии и коя кога е родена,а Ивето ще ги сложи на заглавната страни4ка Grinning

Toва го има в профила на всеки  Wink

......но с тази бременност нещо бая погрознях напоследък(още една предпоставка за момиче) някви пъпки ми излизат, кожата на лицето ми е като изпръхнала и никакви кремове не помагат.
А дано, защото и аз съм така Mr. Green

# 64
За мамите над 35, какво ще правите с амниоцентезата, аз съм с големи колебания.
Аз ще я направя със сигурност. Ако живеехме в бяла страна може би нямаше да рискувам, но тук е много трудно да се гледа болно дете. Освен това и двамата с таткото сме на възраст. Кой ще се грижи за него когато нас вече няма да ни има?

# 65
Здравейте  Hug завърнах се най после. Тия 8 дни ми се видяха доста.

Всичко при нас е наред за сега растем с пълна сила, по размери бебчо е с една седмица напред. Полежах си доста, дупето ми е набоцкано яко и не мога да спя на една страна ама щом така трябва ще устискам. На 6 юни пак ме викат на преглед и ако се налага ще ме приемат да ми правят серклаж. Ще пускам и генетични изследвания.

Благодаря ви много за стиснатите палци  Hug

Ивалинаи страхотни са темичките. Тия дни ще изчета постингите като имам време.

Добре дошли на новите мамчета и лека бременност на всички.   bouquet

Венчо , аз съм със зацапване и за това лежах сега в болницата ,но ми обесниха че е нормално в периода около цикъла да се появява и че много бременни го имат.

# 66
dari, браво...радвам се, че сте добре та дори и с малки перипетии...дано всичко за напред е ОК! fingerscrossed

# 67
дари, стискам палци да не ти се налага повече. аз се изприщвам от болници, като малка много лежах, а и хич не ми се иска да попадам в румънска болница. днес ми взеха вагинален секрет и малко ме боля и сега през пет минути ходя да видя да нямам кръв  Sad. дано да е безобидно, защото като ми зимаха там каквото за папа николае (PAP) пръчицата беше с кръв накрая и доста неприятно беше. и на мен второто зацапване ми беше горе долу около датата на цикъла (моя е/беше нередовен), но си беше червена кръв. на всички лек и прохладен ден

# 68
Добро утро!Сега и аз да се отчета ...тази сутрин бях на лекар да ми правят изследвания и да му видим сърчицето на малчо.Лелееее колко хубаво чувство.Аз явно съм го забравила...А беше само преди 3 години:-)Много приятно ми стана:-)И се върнах да си го погледна пак:-)А доктора се хили:-)
КАза че всичко му е наред засега и е 16 мм.Леле колко е малко...но...има време:-)
Пожелавам ви приятен ден на всички.
Дари радвам се че всичко при вас е ок!Дано и за напред да е така.

# 69
  • BABYLAND
И от мен добро утро!  Heart Eyes
   Вчера бях на женско парти с близки приятелки и днес ми е едно хууубаво, умсихнато. Отдавна не си бях позволявала да излизам, нали все гледам да пазя леглото. Изкарахме страхотно и нямам търпение пак да се съберем.
   KALINUCCIA, д-р Велев ми следи бремеността, да.
   Уф, аз съм една голяяяма болка. Днес зъб не ме боли, но пак ме започна главата...вече се чудя какво да правя. Толкова лекарства изпих за по-малко от седмица, че страх ме хваща. Сега ще стискам и няма да пия хапче,  докато стане нетърпимо.
Това с прокървяването е голям кошмар. Прави ми впечатление, че много от вас се оплакват.
През 2005 година пишех в Ноемврийките - три месеца, и никоя друга освен мен нямаше подобни проблеми, а тук сме много... Пууу , да минава това и повече да нямаме поводи за страх в сърцата.

# 70
GOLDEN ROSE, когато те боли глава мериш ли кръвно? може да е ниско и за това хапчета за глава помагат временно...ако е ниско пийни кола или кафе или компот...при мен помага Simple Smile

# 71
  • BABYLAND
ИВЕ, не съм се сетила да го премеря. Моето кръвно по принцип си е ниско, сега кой го знае какво е станало. Ще пийна айрянче...ах, как обичам.

# 72
Здравейте момичета!
Дари радвам се , че се върна и всичко е наред, дано да се оправиш вече.
А тъкмо си бях помислила свърши се с гаденето 2-3 дни бях супер и днес всичко се върна с нова сила Sad А като чета колко изследвания има да се правят ми става лошо. Май понякога е по добре да не знаем токова много за да се притесняваме излишно. хайде лек ден на всички   bouquet

# 73
Здравейте и от мен!  Hug

Аз да ви се оплача- от сутринта се чувствам много зле  Cry и имам някакви гадни болки в корема.. Днес май пак ще посещавам доктора.  Sad Стискайте палци всичко да е наред, защото съм страшно притеснена  Cry

# 74
  • BABYLAND
МЕЙ, пий нош па, безвреден е при бременност, успокоява болките.
ДАРИ, радвам, се че си на линия вече!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт