Боледуването на децата ни - тема 99

• 3 801
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
  • shumen
Как са болните?
Likeawind,да се оправяш скоро.

# 211
Наистина вечер ме побърква сърбежа особено на миглите ,приятелка ме посъветва да не бързам с капките а да взема противоалергично ,иначе имам макситрол ..аз съм пълна развалина лекувам подутия лимфен възел,капя в ухото ,дойде ми цикъла ,сега и очите ме сърбят ,така ми потънаха гемиите тази вечер ...

# 212
Наистина вечер ме побърква сърбежа особено на миглите ,приятелка ме посъветва да не бързам с капките а да взема противоалергично ,иначе имам макситрол ..аз съм пълна развалина лекувам подутия лимфен възел,капя в ухото ,дойде ми цикъла ,сега и очите ме сърбят ,така ми потънаха гемиите тази вечер ...

Както решиш. Но за да го облекчиш докато стигнеш утре до офтамолог капките са решение, дори и по една в око.

Блеферита се отключва при сринат имунитет, това бяха обяснили двете офтамоложки на детето.

# 213
В живота ми никога не съм имала проблем с очите ,незнам какво е конюнктивит и т.н направо съм в чуденка какво се случва с мен ..от една хрема тръгна всичко ..

# 214
В живота ми никога не съм имала проблем с очите ,незнам какво е конюнктивит и т.н направо съм в чуденка какво се случва с мен ..от една хрема тръгна всичко ..

Ще се оправиш likeawind Heart Всичко ще е наред. Винаги тръгва от една хрема.
Всичко ще се оправи.
 Виж само как ще е сърбежът и ако е зверски, се опитай да не ги чешеш, че ще стане до утре много зле. Винаги имаш вариант да го облекчиш, ако загрубеят нещата.

Голямо гуш от мен. Има такива моменти. Hug Heart

# 215
  • shumen
Likeawind,влезла си в черна серия.То не стига дете,а и за теб да се притесняваш.
И аз вече не смея да кажа,че брат ми е по-добре.Тази вечер пак имаше паник-атака.

# 216
Likeawind, и лимфния възел ли е свързан с хремата?
На мен сякаш почва да ми минава и този път не стигнах до спастична кашлица. Това, което направих различно този път е, че започнах антихистамина веднага като усетих хремата, а не чаках както винаги да почна да кашлям и тогава чак. Също така като почнах да се сополивя взех и геломиртол. Не знам кое действа и кое не, но аз в 99% от разболяванията стигам до блутална спастична кашлица и така е откакто бях ученичка.
Малката е сополива, покашля, но много рядко. Надявам и тя да е на оправяне.

# 217
Благодаря ви ! Лимфния възел се поду в следствие на възпалено ухо което пък се появи в следствие на хремата ..според мен се довърших покрай притесненията ми за  адаптацията на синът ми в училище който явно вече се адаптира тъй като вече взеха да се оплакват от него че е много палав ..
Емилия капнах и Аб капки едва ли ще го изтрая сърбежа дълго ...
Дани аз имам дружка с паник атаки имайте в предвид че те се завръщат ..половин година беше много добре нямаше нищо и онзи ден вдигнала кръвно на работа и я почнали атаките отново ..

# 218
Likeawind,влезла си в черна серия.То не стига дете,а и за теб да се притесняваш.
И аз вече не смея да кажа,че брат ми е по-добре.Тази вечер пак имаше паник-атака.

Дани, паник-атаките се връщат понякога. От опит го казвам. Важно е да се научи да ги овладява. Силно се надявам всичко да бъде наред.

# 219
Ваня, кий антихистамин пиеш? Да знам, че съм съшата с бронхитите.
Лайкуинд, спокойно и не чеши. Мен алергията ме избива в очите, сърби, не се търпи, стават на слуз кървави, парят и се обгръщат с едно такова, като ....покритие. Пари и сърби. Пий противоалергично според мен. Капи капки ако решиш. И това ще мине.

# 220
  • shumen
Благодаря момичета.
Likeawind,и при него два месеца и половина и пак се върна снощи паник атаката.Лошото е,че още е в Бургас в лудницата и не можем да му помогнем.Докато намерим лекар по телефона беше чудо снощи.
Емилия,само да си го приберем ще ходи по лекари,за да се научи да ги овладява.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 05:14 от danaeka

# 221
Пия Ериус, иначе и Ксизала ми действа добре. При мен проблема не са бронхити, винаги е сърбеж и дразнене в гърлото, от което така кашлям, че не мога да си поема въздух.

Общи условия

Активация на акаунт