Кралски работи и клюки - септември 2026

• 51 411
  • 1 333
  •   22
Отговори
# 1 275
В един жълтур четох, че Хари имал любовница в Монтесито, затова се изнесли скоропостижно за Великобритания, че да си спасяват брака.
Само това не бях чела като възможна причина за връщането им.

# 1 276
  • София
Това за Джеймс Хюит от 1986 е староизвестен факт...поне на мен ми е известен, защото хиляди пъти е казвано, че връзката им започва 2 години след раждането на Хари - по повод измислиците, че му е истинският баща.

# 1 277
  • Някъде там

"Принцесата на Оранж започна работа като студент-военнослужещ в Кралския флот. Това е част от програмата „Defensity College“, в рамките на която тя натрупва практически опит в различните видове въоръжени сили.
• В първия си ден като студент-стажант в Кралските военноморски сили принцесата на Оранж се качва на борда на FRISC. FRISC е бърз кораб на Кралските военноморски сили, който се използва за различни амфибийни операции.
Преди това принцесата на Оранж е работила като студент-военнослужещ в Административния щаб на Министерството на отбраната и в Кралските въздушни сили.
Освен това през август принцесата на Оранж премина курса AMO+, който представлява задълбочаване на общото военно обучение."

# 1 278
Уникални бяха сестрите. Роклите и на двете бяха изящно изпълнение.
Говорихме за роклята на Пипа тези дни. Сега я гледам с други очи от позицията на времето, но пак ми харесва много.

# 1 279
Херцогът и херцогинята на Ротсей ще посетят остров Бют в четвъртък, 17 септември, „за да подчертаят силата на общността, връзката и доброволчеството, и да отбележат щедростта и всеотдайността на хората, които отделят време от себе си, за да подкрепят и се грижат за своите съграждани от островитяните“.
Това е първото официално посещение на острова от двойката, която носи и титлите херцог и херцогиня на Ротсей в Шотландия - и денят ще включва посещение на града, на който са кръстени.

# 1 280
Уилям е направо пристрастен към неговите кафяви обувки-не че има само един чифт, ама в дъжд и слънце-все си е с тях. Гледам, че и Джордж започна да носи такива.

# 1 281
Меган и Хари са най-непопулярната двойка в съвременната британска история.
16% от британците искат Хари и Меган да се завърнат като работещи членове на кралското семейство. С други думи, съкрушителните 84%  да не го правят!

# 1 282
  • Glasgow
Много е приятно на този остров🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Чарлз го е посетил преди години, когато той е бил Duke of Rothesay, имаше го на снимки на някои места там

# 1 283
# 1 284
16% от британците искат Хари и Меган да се завърнат като работещи членове на кралското семейство. С други думи, съкрушителните 84%  да не го правят!

Доколкото виждам, съкрушителните да не го правят са 51 процента.

# 1 285

Доколкото виждам, съкрушителните да не го правят са 51 процента.
Смятат и тези, които са на "не знам" 33%.

# 1 286
Е как така ? Simple Smile

То ако се смяташе така, световната социология щеше да изглежда по друг начин. Аз, впрочем, съм учудена, че цяла една трета не знае какво мисли/се колебае по въпроса...

# 1 287
Ами не се вълнуват от подобни неща, затова отговарят с "не знам". Но 51 процента категорично неодобрение си е много за хора, чиито феновете твърдяха, че са най-популярната и харесвана двойка до преди няколко години. А сега същите се борят да докажат, че не били 85, а само 51 процента нехаресващите ги. Страхотен прогрес.

# 1 288
  • София
При положение, че на последните проучвания на Yougov и Ipsos английската монархия има 55 до 64 % подкрепа (най-слабата от десетки години), тези 51 % дето били против Хари не са толкова внушително число. Същите, които не искат Хари, вероятно изобщо не искат монархия, че и отгоре.
Друг е въпросът защо изобщо се питат хората за нещо, което така или иначе не е на дневен ред и няма да се случи. Очевидно за да се ползва за сензация, според мен.
А 33 % неинтересуващи се от АКС не са никак малко.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 14:07 от jasmin tisane

# 1 289
Хората, които са с "не знам", очевидно не им пука какво ще става със Съсекс, а не с АКС. Естествено, че клонят към повече негативно и затова ги добавят.

Общи условия

Активация на акаунт