Кралски работи и клюки - септември 2026

• 77 298
  • 2 004
  •   7
Отговори
# 1 950
Може пък Уилям и семейството му да се откажат от монархията в името на семейството. И тогава ще настъпи златният момент на борците. Simple Smile

# 1 951
На Шарлийн не ми допада първо-цветът на роклята като за нея и второ-някак си прозира и бюст,ребра,корем.
Само аз така ли го виждам?

# 1 952
  • Glasgow
Може, всичко е възможно🤷🏻‍♀️ ако някой преди 30 години беше казал, че Камила един ден ще е кралица щяха да го помислят за абсолютно делулу, ама ей го на.

# 1 953
Катрин изглежда зашеметяващо, както винаги адекватно облечена за ангажиментите си! 🤩 Много хубава комбинция кафяво с тъмно зелено.

Срещат се с представители от старшите и младежките отбори на клуба, докато гостуват на клуб "Бют Шинти".

# 1 954
Принцесата на Уелс грее, грее! Толкова топла усмивка има и тези цветове,които е съчетала - като есенна картинка ми е,такъв уют ми носи.

# 1 955
Кое е тъмнозелено?

Хубава е роклята на Шарлийн, но и по-хубави е обличала.
Не е променяна от оригинала. Просто, за разлика от манекенката, жената е с широки рамене на плувкиня, затова и дрехата изглежда стеснена на дясното рамо. Ръкавът крило си е същият като на модела.
Аз лично чак такава асиметрия в дрехите не харесвам. Роклята обаче ми припомни нещо забавно от историите за Едит Пиаф. В началото на кариерата си, още бедна и неизвестна, сама си изплела рокличка за първия си концерт, но не успяла да довърши втория ръкав. Поскрила го с шал, но на сцената така се вживяла в песента, че забравила, размахала ръце и шалът паднал. Дали беше избягала засрамена от сцената или геройски приела конфуза, не помня 😄

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 16:40 от птица

# 1 956
Как кое е зеленото? Блузата, страхотно тъмно зелено, любимият ми цвят.

Днес херцогинята на Ротесей участва в игра на шинти по време на посещението си в клуб „Бют Шинти“.
Както винаги няма нещо спортно, в което Катрин и Уилям да не учaстват. Grinning
Катрин си има даже агитка, която я подкрепя!
https://x.com/RE_DailyMail/status/2100577992065867872?s=20

# 1 957
  • Някъде там
Кое е тъмнозелено?

Хубава е роклята на Шарлийн, но и по-хубави е обличала.
Не е променяна от оригинала. Просто, за разлика от манекенката, жената е с широки рамене на плувкиня, затова и дрехата изглежда стеснена на дясното рамо. Ръкавът крило си е същият като на модела.
Аз лично чак такава асиметрия в дрехите не харесвам. Роклята обаче ми припомних нещо забавно от историите за Едит Пиаф. В началото на кариерата си, още бедна и неизвестна, сама си изплела рокличка за първия си концерт, но не успяла да довърши втория ръкав. Поскрила го с шал, но на сцената така се вживяла в песента, че забравила, размахала ръце и шалът паднал. Дали беше избягала засрамена от сцената или геройски приела конфуза, не помня 😄
Много готина история птица.
Погледнах за края, приела го е  и това което  би могло да я унижи, на практика се е превърнало в част от сценичния ѝ образ.

Естествено, че не е променена роклята. То на клипчето което пуснах ясно си се вижда как "крилото се вее". Както каза, тя е с по широки рамене и стои по опънато.Самата рокля също е дръпната  повече назад отколкото на манекенката.
Много ми харесва роклята на Рания, като изключим белите аксесоари и обувки.

На манекена без колан ми харесва повече.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 16:44 от daviz

# 1 958
  • София
Боже, толкова различни кафяви нюанси...едно с едно не си отива. Кафяв кошмар, даже зеленото не може да спаси нещата. Единственото хубаво нещо (доколкото се вижда) е коланът.

# 1 959
Както винаги, Катрин е страхотна. Предпочитам, обаче в случая да беше с яке или сако. Цветовете са супер.

# 1 960
Как кое е зеленото? Блузата, страхотно тъмно зелено, любимият ми цвят.

Днес херцогинята на Ротесей участва в игра на шинти по време на посещението си в клуб „Бют Шинти“.
Както винаги няма нещо спортно, в което Катрин и Уилям да не учaстват. Grinning
Катрин си има даже агитка, която я подкрепя!
https://x.com/RE_DailyMail/status/2100577992065867872?s=20

И при това винаги с такова удоволствие и страст се включват в спортните занимания. И винаги толкова искрено се забавляват, че снимките от тези моменти се получават много зареждащи и пълни с много настроение.

# 1 961
На мен тренчкота много ми харесва пък, рядко я виждам да носи точно такъв модел палто. А точно в Шотландия е носила едно истинско бижу.

# 1 962
  • София
Много мрачно в тая Шотландия, облеклото и то - землисто и мрачно. Мне.
Лана, къде гледаш Максима?

Еее, въпрос на време беше да се окаже Хари виновен за книгата на Спенсър. Все има начин как да се извърти и да се твърди убедено някой абсурд.

# 1 963
Палтото е наистина разкошно.
Извъртането на думи и факти в тази тема няма достигане. Все по-трудно ми става да разбирам от къде някои постове вадят логика?

# 1 964

Херцогинята на Единбург беше посрещната от традиционните замбийски танцьори на международното летище Хари Мванга Нкумбула в Ливингстън.

Общи условия

Активация на акаунт