Кралски работи и клюки - септември 2026

• 119 144
  • 3 036
  •   23
Отговори
# 2 955
Винаги съм се чудила има ли цвят, който да не ходи на Катрин? Лилавото определено си е също нейн цвят.

# 2 956
  • в сърцето на един мъж...
Винаги съм се чудила има ли цвят, който да не ходи на Катрин? Лилавото определено си е също нейн цвят.

Роклята от Уимбълдън е великолепна! След това е тази от премиерата Heart

# 2 957
Аз се връщам на снощното събитие в Дания. Сега слушах разказа на една журналистка, която следя..освен датските медии са били поканени само три от чужбина - две от Пари мач и "моята" от Венити феър Италия. Каза, че е било много "easy", в началото им направили инструктаж, но всичко е минало без никакво напрежение, с лекота и усмивки.
 Очаквала е нещо като строгия протокол на замъка Уиндзор и АКС, но е нямало нищо общо.

Ех, тези АКС. Sweat Smile

Няма цвят, който не отива на Катрин.

# 2 958
И на мен тази от Уимбълдън ми е фаворит. Не само от тази извадка в лилаво, а принципно съм я запомнила. След това е костюма сако и панталон.

# 2 959
Аз се връщам на снощното събитие в Дания. Сега слушах разказа на една журналистка, която следя..освен датските медии са били поканени само три от чужбина - две от Пари мач и "моята" от Венити феър Италия. Каза, че е било много "easy", в началото им направили инструктаж, но всичко е минало без никакво напрежение, с лекота и усмивки.
 Очаквала е нещо като строгия протокол на замъка Уиндзор и АКС, но е нямало нищо общо.

Ех, тези АКС. Sweat Smile

Няма цвят, който не отива на Катрин.

Какво намекваш, че си измислям ли.. нищо лошо не е казва, просто сравнение на журналист присъствал на тези събития, аз го преведох на две на три основното. Пускам ти линка, дълго е но около 2:45 прави сравнението, разбират се много добре и думите Уиндзор и бритиш роял фемили.
https://www.instagram.com/reel/DdvarBpAaHN/

# 2 960

Хм,ще взема да си сменя мнението за лилавото - на Катрин изглежда чудесно!

# 2 961
  • Разпиляна във въображението
Къде е Дания, къде е АКС и Великобритания. Имам чувството, че само тук са известни и в монархията си. А, и съседите.

# 2 962
Не е от цветовете, които носи чести, но определено като се появи с него е УАУ.

# 2 963
  • Варна
Съвсем скромно да се обадя Simple Smile Ние тука сме жени и знаем, че има разлика между люляково, лавандулово, теменужено. И да не ги наричаме по този начин, тъмно лилавото стои различно и по-зле за тена на Катрин, сравнено с другите нюанси.

Нито допълнителният плат пред раменете беше нужен при нейната стойка и физически дадености.
Говоря за последната рокля (като цвят и кройка, които лично аз не харесах).

Не ме разбирайте погрешно, аз одобрявам повечето от визиите на Кейт, но според мен заради казаното по-горе тази от премиерата не я ласкае.

# 2 964
Няма нищо излишно в роклята на Катрин от премиерата.  Друг въпрос е, че на много малко жени тази рокля би стояла великолепно като на принцесата на Уелс. Материята е токова ефирна, което се виждаше в движение, че всяко несъвършенство по тялото щеше да е видимо.
Такива рокли могат да носят високи, слаби жени, за да няма прищипани телеса.

# 2 965
Кралица Камила присъства вчера на петото издание на литературния фестивал „Бреймар“, стартиран в сътрудничество с читалнята на кралицата, в хотел „Файф Армс“ в Роял Дийсайд.

Кралица Камила присъства на „специална гала вечеря“, проведена във Fife Arms в Бреймар миналата седмица. От Fife Arms: « Нейно Величество Кралицата, заедно с лектори и гости, се наслади на меню, представящо ястия от предстоящото издание „Готварска книга за Iwan“, подготвено от кулинарния директор на Artfarm Бен Орпууд и Fife Arms. Първоначално създадена от Мануела Вирт като подарък за съпруга ѝ Iwan, книгата съдържа над 200 рецепти, събрани от личните кулинарни репертоари на съвременни художници, куратори, готвачи и колекционери. Вечерта беше изпълнена с култура и връзки, оживена от красиво четиво от поетесата от Абърдийншър Шийна Блекхол и завършена с топла чаша уиски от The Glenrothes. Перфектното начало на фестивал, който чества думи, истории и културното наследство на Шотландия.»

# 2 966
Много хубава Камила- и в дневната визия, и вечерната рокля.
Херцозите Глостър ще представляват краля в отбелязване на 60 год от независимостта на Ботсвана, 5-8 октомври. Обявено е посещението с непубликуван до сега техен портрет.

И Фелипе, открил преди дни академичната година в университета в Картахена, автономната област Мурсия.

Винаги елегантен.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 10:12 от Denezira

# 2 967
И Софи от снощи.
Нейно Кралско Височество херцогинята на Единбург е на видео при пристигането си за бала на фондация „Оскар“ в хотел „Нобу“ в Лондон. Софи е патрон на фондация „Оскар“, която набира средства за подкрепа на образованието и овластяване на деца и младежи в неравностойно положение в маргинализирани общности в цяла Индия чрез футбол и обществени програми.

# 2 968
  • Някъде там
Йорданските рождени дни са един път - или в един ден или през ден 🤣
  И днешната рожденичка.Grinning

А вчера много им се смях.Grinning
 Все едно на война бяха ходили. Цяла делегация ги чакаше. Големи прегръдки и целувки. Много готино, харесват ми такива видеа и отношения.
https://www.instagram.com/reel/DdwomHBNXEg/ 

# 2 969
Не знаех, че Уилям и Чарлс имат такава подготовка, браво!!!
Всъщност да си парашутист, не е като да си пилот. Особено пък за пилот на хеликоптер.

Хари е пилотирал военни хеликоптери.

Уилям е пилотирал военни хеликоптери, граждански хеликоптери и военнотранспортен самолет Boeing C-17 Globemaster (UK - Афганистан - UK). Със същия модел самолет бяха пренесени и тленните останки на кралицата.

Чарлз е пилот на хеликоптер, пилот на самолет, квалифициран парашутист, обучен е да командва кораб и е командос.

Уилям поддържа летателни часове и може да лети всеки път, когато пожелае.
При Хари към днешна дата пилотската му диплома е само на хартия.

Общи условия

Активация на акаунт