Кралски работи и клюки - септември 2026

• 132 986
  • 3 422
  •   3
Отговори
# 3 180
Тоя Дворец много могъщ. Чак слухове потулва, на ниво слух, а пък как се изложи като допусна злостни твърдения срещу монарха, институцията и лично срещу краля да се тиражират по преса, медии и т.н.

# 3 181
Мегън е чакала 8 години да се ожени за продуцента Тревър Енгелсон.

# 3 182
  • Glasgow
Нищо, съвсем нормално за възрастта, просто тези митове за единствена и неповторима любов са прекалени.

# 3 183
Ами не е лъжа, по това време аз не съм се интересувала от тях, но има съвременници техни,  които помнят, правили са някакъв неофициален годеж с другата в Кения, после чак се намесват говорители да отричат.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/gloucestershire/2991886.stm
"Другата" е някакво момиче в Кения, с което се е запознал още преди да започне университета и изобщо да срещне Катрин. Уилям бил прекарал една година в Кения преди да започне университет. В статията, която пусна дори пише, че това момиче си е имало приятел и не просто е напълно грешно, но и е много унизително за момичето, защото си има приятел.

Дори и да е имало романтична връзка (нещо, което и двете страни отричат), то всичко е било и свършило преди да започне университета през 2001 и да се запознае с Катрин. А те стават гаджета след това. Тоест не една, а много години не съвпада версията ти за застъпване.

# 3 184
  • Glasgow
Ами точно за този рожден ден, за който пише в статията, това момиче е стояло до него, не Катрин, тя е била в другият край. И на нейният брат на сватбата отива без Кейт, която остава за сватбата на Питър, първата. Смятай, за да отричат чак от двореца дето иначе не се обясняват😅 Познато.

# 3 185
Не знам за митовете, за мен по-скоро е въпрос на лоялност. Не си сигурен в чувствата си? Ок, правиш като Кейт и Уилям, разделяш се, взимаш си почивка, премисляш нещата, даваш шанс на отношения с друг човек.
Те са се разделили за кратко, вероятно са излизали на срещи, но в крайна сметка са направили своя избор. И са го направили честно.

# 3 186
Нормално е да реагира Двореца. В този случай има намесен трети човек, който вероятно е тормозен от медиите. Вероятно е поискано опровержение, за да не се навлиза в личното им пространство, ако новината не е вярна.

# 3 187
За скритата символика в първия официален портрет на крал Фредерик Датски като суверен:
https://www.tatler.com/article/the-hidden-symbolism-in-king-fred … rait-as-sovereign

# 3 188
„Ефектът на Катрин“ не е само за всепризнатият и непреходен еталон в света на модата на принцесата, а е и за нейният дълбок глобален ефект като цяло, обхващащ влиянието ѝ върху модната индустрия, социалната ѝ работа по въпросите на зависимостите, психичното здраве и детското развитие; и нейното въздействие върху монархията към по-добро.

# 3 189
Ами не е лъжа, по това време аз не съм се интересувала от тях, но има съвременници техни,  които помнят, правили са някакъв неофициален годеж с другата в Кения, после чак се намесват говорители да отричат.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/gloucestershire/2991886.stm
Брей, пък за Роуз няма никакви отричания, само тихо и кротко потулиха историята. Сигурна е вярно, за да си мълчат така Blush

Не знам, събиранки, разделянки, чаканки, други връзки- звучи като токсична история, не голямата любов от дисни.

# 3 190
  • Glasgow
За Роуз- тя даде изявление 😅

# 3 191
Много хубава корица са подбрали Simple Smile
„Ефектът на Катрин“ не е само за всепризнатият и непреходен еталон в света на модата на принцесата, а е и за нейният дълбок глобален ефект като цяло, обхващащ влиянието ѝ върху модната индустрия, социалната ѝ работа по въпросите на зависимостите, психичното здраве и детското развитие; и нейното въздействие върху монархията към по-добро.

# 3 192
Не можах да хвана "логиката". Двореца ли потулва слуховете или замесената отрича?
Кога двореца опровергава - като е истина или като не е?

# 3 193
  • Glasgow
За двореца не помня, тя имаше изявление, по времето, когато Катрин се лекуваше, при първите слухове години преди това( и онази реклама на ryanair) нямаше.

# 3 194
Според мен Мери е наясно с ,агнешките на Федерик,но определено не той ,а медиите я нараниха.

Да бе,медиите пратиха мъжа й в къщата на Генова.По абсурдно нещо не бях чела.
Мъжа й хойка незнайно защо по чужди къщи и не я наранил!??Излизат негови снимки с друга жена и не я наранил!???!!!Колко наясно трябва да е една жена ,че мъжа й изневерява и да не е наранена от това!???
Харесвах Мери преди тази история да излезе наяве.Имаше живец в нея.След това тя "повяхна".Харесвам я и сега ,но не харесвам това ,че не запази достойнство.Можеше и по-добре да отиграе ситуацията ,а не да гледа в началото студено ,а след това влюбено .Просто трябваше да покаже достойнство,ок сключила си предбрачен договор,но си дала 4 деца на тази монархия имай малко себе уважение.

Общи условия

Активация на акаунт