💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 56 617
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Защо да е 1 час? Нормален епизод ще си бъде (около 2 часа), и утре също, а в неделя може и да повече.
Едва следващата седмица мината на регулярен цикъл, но и тогава само в Събота ще са по-кратки епизодите

# 706
В официалния сайт на Нова пише, че ще е от 20:00 до 21:30.
Днес епизода наистина ли ще е 1 час или има грешка в програмата ?

# 707
Защо да е 1 час? Нормален епизод ще си бъде (около 2 часа), и утре също, а в неделя може и да повече.
Едва следващата седмица мината на регулярен цикъл, но и тогава само в Събота ще са по-кратки епизодите
Гледам че в официалната програма на нова пише от 20:00 до 21:30 което е час и половина (моя грешка ) а после някакъв премиерен сериал

# 708
  • София
В официалния сайт на Нова пише, че ще е от 20:00 до 21:30.
Там често бъркат, не знам кой им поддържа тази част, но редовно дават грешна информация. На A1 Explore ми го показва от 20:00 до 22:30 (но вероятно както вчера ще свършат около 22:00 и дано защото след това имам мач да гледам)

# 709
Спомняте ли си как миналата година тук много се плюеше по продукцията, че не обгрижва участниците? Забелязах, че на плажа има някакъв навес, не съм сигурна какво видях, но беше боядисано в синьо. А пък миналата година помня, че мъкнаха клони за да си направят някакъв нескопосан навес.
 Тази година не гледам много, повече слушам играта затова нямам много впечатления. Няма как да се закова 3 часа пред телевизора.

# 710
По повод номинираните искам да си кажа,че си искам Йоана обратно. Много ми е симпатична тази мацка! Освен това я смятам за изключително красива,а се е свила и подтиснала. Мацка,вдигни глава, усмихни се!  Имаш всички предпоставки за това!❤️

За Марио,който ми става все по-симпатичен 😀:

Не знам кой от двамата е Исус

...ама са готини

Пепи на избори!

Няма да ви се разминат 🐞🐞🐞

За финал - моят човек Паламуда

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 16:51 от Lili Roze 748420

# 711
Хахах, точно щях да питам какво толкова тайно има в тази стая номер 1. Марио, ако не си  мрънкаше под носа, щеше да ми е по-симпатичен. Другото отблъскващо в него, което виждам, са малките ръчички.

# 712
Жорката да не са го пропуснали сред поканените заради Фейгин? Тя може да влиза с уговорката без бивши гаджета 😉
А жените участнички по-трудно са се съгласили на участие ми се струва, така че е възможно да са удовлетворили претенциите им.

# 713
Спомняте ли си как миналата година тук много се плюеше по продукцията, че не обгрижва участниците? Забелязах, че на плажа има някакъв навес, не съм сигурна какво видях, но беше боядисано в синьо. А пък миналата година помня, че мъкнаха клони за да си направят някакъв нескопосан навес.
 Тази година не гледам много, повече слушам играта затова нямам много впечатления. Няма как да се закова 3 часа пред телевизора.
Да, и аз се чудех откъде дойдоха разните му платнища, килимчета …. Simple Smile

# 714
A аз си имам любимец - Снуп Дог руулз:blue_heart:Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 715
  • София
Гледах Надкаст с Неделчо и Жорката. Учудвам се много на някои от критичните коментари тук - на мен много ми харесаха, бяха подготвени като цяло, коментираха адекватно и ентусиазирано. Харесаха ми.

# 716
  • София
Днес очаквам най-слабия епизод тази седмица, защото все едно е класическият вторник.
НО, дано ме опровергаят. Wink

Айдее на капитанската.

# 717
Пепи е слънцето на сините всичко се въри около него. Пепи и Симона бих били cute коалиция.  Калистениката в отбор с 8 човека направи 9 човека коалиция.

# 718
  • София
Твърде много схеми при Сините. Това не е характерно за това племе...

# 719
  • София
Какви схеми при сините , какви пет евро? Тези направиха коалиция от хора които не участват в коалиции. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт