💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 55 942
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 795
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изпуснах първата битка, ама какво е това тежко трасе за една капитанска? Кой болен мозък го измисли това с тренажорите? Толкова нелепо стоят в прахоляка и чакъла по средата между съоръженията. Като проститука във Ватикана. Close
И откъде накъде състезателите сами трябва да си вдигат варелите, след като ги съборят?! Да очакваме ли вбъдеще да ги карат да си пребоядисват сами лодките и каквото се очука?
За сините поне съм спокойна, че вече се изясниха кой с кого играе - коалицията е цялото племе, с изключение на Пламена. Joy Е, и Боян много-много не го искат, а Исус и Жаси ще са коалиция в коалицията, защото се познават отвън.

# 796
Абе, как ви се струва. Боян дали не послъгва, че е танцьор, те са едни леки, сякаш не ходят, а летят, с той точно обратното, доста тромавичък е, хич не е за ИВ, ама е забавен, особено с нелепите си опити за правене на коалиция и с диалозите, както и с детската си завист относно Пепи. Шутът на предаването. Казвам го с усмивка и симпатия.

# 797
Велизар се разигра. Може, и на него като на Мирослав, силите да му идват за индивидуална битка, след което пак ги има, но ги пести и се прави на приятно разсеян. Grinning
Всяка година умишлено избягвам да гледам битката на блатните за огън и храна, защото е пълна подигравка с тях. Ще ви дадем това и онова, но само ако успеете да подобрите времето на капитана-победител, идващ от Резиденцията. Rolling Eyes
И все пак стискам палци и ще се радвам много, ако Тончо успее да го подобри.

# 798
Нали никой не мисли, че там наистина им засичат точните времена? Всичко се прави за да има съспенс точно преди следващия  рекламен блок. Накрая винаги дават точно толкова колкото са решили да дадат.
Огън,нали?Мисля че един път се изгавриха и им дадоха знаме.

# 799
  • София
Ивет великодушната им даде топлите питки. Simple Smile

# 800
  • В Града на липите
Бреййй, каква е тази невиждана щедрост. Много се размекнаха гейм мейкърите.
Евала и на тримата, че издържаха на тая битка-гавра. И най-вече на Тончо.

# 801
Евала на Тончо, дано се измъкне от блатото. Много тъпо, че заради Петър с дънера такъв играч попадна на мизерията. Много е нечестно в това предаване.

# 802
В питкити има скрит имунитет.  А чакай друго шоЛ Trollface

# 803
  • София
И сега детска радост на блатото, безценно JoyJoyJoy

# 804
Тончо много готин вайб ми дава. Няма работа в това племе.

# 805
О не. Пак тия тъпи нагласени сандъци Rage

# 806
  • София
Ууууууу
Пак тези боклучарски кутии. ИДИОТИ

# 807
  • В Града на липите
Марио ли отиде на блатото? Велизар и Красимир изглеждаха доста нахилени и доволни.

# 808
какъв е принципа с кутиите? - не съм ги виждала до сега

те си ги избират - и на някой му се пада смяна ли?

# 809
Аз ви казах, че ще има пак сандъци с отиване на блато. Кой би се предложил за елиминация при наличието на такава опция. Трябва да е луд. Много ясно, че нито Велизар, нито Красимир ще се жертват, за да спасят Теодора, както и се искаше.

Сандъците ги измислиха миналата година - повече от очевидно е, че ще ги има и в тази! Особено в началото на играта.

Общи условия

Активация на акаунт