Надявам се да я напълним с хубави и стойностни коментари и с по-малко лични нападки между пишещите тук. 
А нацепените и нафукани каки, и батки са далеч от личните ми предпочитания.
.
, моят съгражданин - луда глава Боян, моята адашка по фамилия и супер уоман по визитка - кралица на ледените води, Йоана, Матей, жълтото и червеното племе като цяло- на първо четене. Нацепени батки, които само се хвалят и крещят във визитките - Не! Тренирали кифли- Не! Мисля, че от женският каст има много симпатични, но ми трябва повече време да ги опозная. На Пепи ми се струва, че продукцията му е дала такава роля да се прави на drama queen, дразнители за сега са ми само командирите близнаци. Ивет ми харесва, Павел ми е ок, малко ми декламират от време на време, Димо ми липсва, но като цяло са добре....
. Дори един Пепи си минава всичко (стига да му обяснят 10 пъти правилата на самата игра, че нещо вятъря/урагана го вее него
). Но него и ще го държат максимално там, защото ще генерира коментари. Единствено там Исус малко ме притеснява: много неориентиран и уплашен ми се видя на вчерашната битка. Малко още не е в час и дано това да не му прецака цялата игра, защото има много хляб в него.
Препоръчани теми