💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 51 832
  • 1 142
  •   27
Отговори
# 15
Голямо Благодаря и от мен за новата тема! Hands Pray Надявам се да я напълним с хубави и стойностни коментари и с по-малко лични нападки между пишещите тук. Blush
Твърде рано ми е за гласуване в анкетата, защото не запомних нищо /почти/ от визитките на участниците. Ще изчакам да ги видя в действие тези дни. Исус, бебето Амазонка и шампионката по калистеника са тези, които запомних. Инетересни и позитивни ми изглеждат, дано не ме опровергаят по-натам. Grinning А нацепените и нафукани каки, и батки са далеч от личните ми предпочитания. Grinning .
Още веднъж - Благодаря, Diavolo!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 09:09 от ginger37

# 16
Айде едни бързи записки в движение:

Пепи - леке. Нулеви умения за живот в група.

Елена - можела да разчита хората. Разликата е, че тук си на същия глад като тия дето ги разчиташ, а и зависиш от тях.

Тончо - бизснес в в сферата на транспорта??? Каква е тая секретност. Камион ли имаш, рейс ли.

Пълнежите с козата са ми тотална скука!!!

Ивайло слиза в кухнята и очаква жените да са направили закуска???

Тихомир - поредната нацепена батка, чакам да видя как виси безславно.
Изглежда веселяк на който бяха написали представянето.

Георги - човека който пуска ток на хората.

Кристиан - антипатичен и в приказките и в лице.  Идвал да си направи кефа. Мисля че няма да му се получи.

Стиван -  В Чикаго има 150000 българи и всички гледат ИВ.  Второто не е вярно. Но изглежда добро момче.

Исус - също добро момче. Възпитаник на Йордан Йовчев. Чакам да го видя на кръста стъпил  на петички.

Ивет: Исусе, къде е Христос???

По стълбата с свъжето под мишница - най-безумното и най-глупавото препятствие евър.

Марио - Малкото Чикаго - горкия колко тежко преживява второто място.

Пепи за един ден почна "бързо да губи тегло".  Ще речеш, че го имал. 

Елица - симпатяга, само дано не се дуе толкова колкото във визитката.

Антония - също симпатяга

Мария патешката човка - не! 

Константинели - интересна

Александра - кардио и груба сила на едно място! Симпатизирам.

Илона малката фурия. Детето не обичало да губи. Жалко. Тук почти всички губят.

Павката:  Втората отива да дои кравите!  Какви крави бе каун!

# 17
Благодаря за темата!
Водещите за сега ми харесват, Ивет се справя добре, ще я видим на съветите.
Още е много рано за любимци....
А дразнещи се открояват близнаците, фризьора, танцьора.
Жените повече ми харесват за сега, особено Симона се отличава.

# 18
  • София
Благодарности за темата! Страхотна, както винаги.
Аз продължавам да симпатизирам на сините, харесах много и Исус, та се радвам, че беше трети и отиде при тях.
Учудващо тази година не харесвам зеленото племе, а червените са ми симпатични. Нещо са им обърнали образите 😁
Дразнители...даже не толкова фризьора, колкото Добромира (май така се казваше вечно гладната червена плувкиня).

Сега видях, че в анкетата съм гласувала за Кристиян вместо за Красимир...еми, може пък да ме изненада и все пак да не е толкова неприятен, колкото изглеждаше снощи.

# 19
Хайде и аз да се разпиша в темата с голямо благодарско! Все още не съм ги запомнила всичките, но като първи, които ми се струват симпатични, и които ще следя по- нататък: Исус - на външен вид ми прилича на бразилец, който ще яхне някоя бърза и яростна кола да се състезава с Вин Дизел Stuck Out Tongue Winking Eye, моят съгражданин - луда глава Боян, моята адашка по фамилия и супер уоман по визитка - кралица на ледените води, Йоана, Матей, жълтото и червеното племе като цяло- на първо четене. Нацепени батки, които само се хвалят и крещят във визитките - Не!  Тренирали кифли- Не! Мисля, че от женският каст има много симпатични, но ми трябва повече време да ги опозная. На Пепи ми се струва, че продукцията му е дала такава роля да се прави на drama queen, дразнители за сега са ми само командирите близнаци. Ивет ми харесва, Павел ми е ок, малко ми декламират от време на време, Димо ми липсва, но като цяло са добре....

# 20
Не успях да гледам женската битка снощи, ще трябва да връщам предаването днес.
Мъжката ми беше скучна. Много дълга и протяжна, щурат се едни мъже по трасето, кой къде е. И пак тези тъпи вагонетки.
Симпатизирах на Исус, защото го познавам макар и леко задочно покрай сина ми. Пожелавам му успех и дано не се окепази като Дунев преди няколко сезона. Свястно момче е. И той, и брат му. Тренираха като деца в Търговище. Бяха на около 14, когато родителите им заминаха за чужбина и те се прехвърлиха в София да тренират и да учат в спортно училище там. Общо взето сами са се справяли с всичко в живота си. Исус завърши и университет. Дано участието в ИВ му донесе само позитиви.
Женският каст ми харесва като сила и способности. Май няма тотални котви както в предишни сезони.
За любимци и любимо племе още ми е рано. Да мине поне седмица, за да се види в действителност кой колко струва и като представяне на арената, и като социална игра. Иначе визитките на почти всички са кошмарни. Не знам как ги измислят такива.
А, и Матей ми е симпатичен. Засега изглежда забавен и свестен.

# 21
Нямам фаворити засега. Даже не мога да ги запомня всички. Но нещо ми е много тегаво и скучно с тези часове представяния. Надявам се после да стане интересно с игрите.

# 22
Кой участник прилича на младия Мат Дилън:

# 23
  • София
Благодаря за новата тема!
Не ми харесва още от началото да чуваме "лекар на терен", дано няма кофти пострадали. Още не мога да запомня повечето, особено жените. Близнаците са ми доста неприятни, па и силни да са. Има нещо, което не ми харесва. Тип биячи в дискотека ми изглеждат. Пепи е странен, не ме дразни много, но там със сигурност е голям дразнител. Хубаво е, че има нова битка за територии.

# 24
Жените нещо не ми изглеждат във форма, някои са с бая дупета и не могат да се мерят с Рждавичка например. Е, не всички де, ама в масовката се усеща това. И пак подозирам липса на акъл и творческо мислене - колко време им трябва да се сетят, че въжената пътека е стабилна само ако се стъпва в средата?  А пък как мъже стрелят с прашка - направо жал да ти стане...

# 25
  • София
Хайде, да ни е честита първата тема за сезона (да си пожелаем всеки път тази есен да стигаме до 200 страници и нещо ми подсказва че шансът за това е голям).
В анкетата се затрудних само на въпроса за най-харесвано племе, рано е още, но писах жълтите, най-вече заради Юлия, после мисля да се насоча другаде.
Като цяло сините имат потенциала да станат много яко племе. Само малки промени са им нужни: Понтония час по-скоро да излети а на нейно място да дойде някоя от Юлия или Кони: направо ще мачкат останалите, защото и мъжете им хич не са за подценяване: Ф4 може да стане на У5 или 6 Laughing. Дори един Пепи си минава всичко (стига да му обяснят 10 пъти правилата на самата игра, че нещо вятъря/урагана го вее него Laughing). Но него и ще го държат максимално там, защото ще генерира коментари. Единствено там Исус малко ме притеснява: много неориентиран и уплашен ми се видя на вчерашната битка. Малко още не е в час и дано това да не му прецака цялата игра, защото има много хляб в него.
Зелените са ясни: вече им заложиха тиктакащите бомби и само чакаме с пуканките близнаците да почнат да избухват. Един плаж/изолатор и са готови. Имат си котви обаче. Дори на първата битка ми направи впечатление Тома: едвам изкрета накрая на поста си, а трябваше веднага да бяга с останалите за следващия етап. Има много сила, но му липсва въздух и на бързи и технични трасета ще издиша яко.
Червените са ми още малко непонятни и ми трябва време да ги видина как ще се групират вътрешно.

Сега глобално за първите впечатления от каста: мъжете са коренно различни от всичко което сме гледали досега, докато жените на пръв прочит изглеждат впечатляващо: Освен Симона, Юлия, Жасмина, Йоанна, Добромира, Виктория, Мария (за нея имам едно наум че с тези скорошни операции е рискова) вчерашните всички (без балерината) добавят към отбора още по голямо качество: и Александра, и Елица (въпреки че аз нея не я харсевам), и Кони и Антония: всяка от тях има потенциал за финал (представяте ли си 10-ина от тях да влязат във фазата когато останат две племена?). Дори отпадналата Илона имаше място в играта (вместо някоя от Понтония, Теодора, Жани и дори психоложката, която въпреки славната си спортна кариера я виждам още на първата си битка да изхвърчи).
Направи да не си в обувките на дяволчето в момента: много трудно ще му бъде да си избере новата любимка (кандидатки бол - тук направо си представям един цял сезон на ЕргенЯ) Wink
Тук ще вмъкна още нещо: жените през този сезон освен физически са и много добре стратегически подготвени. Изобщо цялостното усещане е че този сезон са решили да обърнат ролите: жените да са силните и доминантни, докато мъжете ще са по-емоционалните. Това "тестостеронно" избухване дето до дадоха на промото мисля че повече за заблуда, очаквам с развитието на сезона да гледаме "женско царство", пък да видим.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 12:22 от dido2k

# 26
Марио, горкият, дето рева че не е първи, не знае какво спечели всъщност като не отиде при зелените. Дано после е разбрал, че не беше за него там правилното място и всичко става както трябва да стане.

# 27
Привет група и благодаря за новата тема- както винаги най-добрата! За мен снощният епизод беше груба грешка с тези многократни повторения на това трасе. Няма интрига, само гледаш някакви хора, които още не си запомнил, да блъскат. Според мен позволиха да спадне възходящата линия от  хубаво подготвения първи епизод, в  който имаше динамика и градация. Истината е , че заспах около завършването на мъжката битка, като и дотогава само изчаквах да чуя кой печели (т.е. дори не гледах). В делничен ден да закотвиш хората пред екраните да гледат еднообразни повтарящи се действия не върви. Заради това и Матей има толкова много почитатели- поне се сближаваше с козичката.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 09:50 от victoria vassileva

# 28
Благодаря за темата 🌼
Към момента нямам нито фаворити, нито антигерои .
Имам симпатии и анти също ,първосигнално , но нищо сериозно ).

Харесвам игрите до момента , изключая многократните повторения на един и същ елемент и смените , които смятам , че нямат място в нито един етап на предаването .

Не харесвам и двамата водещи ), още от извън предаването , не успявам да ги приема и се старая просто да не ги забелязвам .

Харесва ми , че ( почти всички ) участници са с много добре физическа подготовка , наслада е да се наблюдават .

Много ми се иска да не виждам този сезон жилетки и смени , но знам , че ще има.
Както и други несправедливости .

Предаването ми е любимо и въпреки някои мои не харесвания - ще го гледам както винаги .

# 29
Привет в хубавата ни темичка.
Ивет, по мое мнение, се справя чудесно, при все че не е артист.
Още изграждам мнения за участниците, но със сигурност тестостеронът в резиденцията предвещава бури.
Матей е много свеж.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 17:37 от gerka

Общи условия

Активация на акаунт