💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 42 623
  • 978
  •   39
Отговори
# 45
  • София
На мен ми направиха впечатление изказванията на Красимир от стопанството, че до сега не е сменял пликове за завивки, не е ял леща, а и не мислил, че някога щяло да му се наложи да яде занапред. 🙄
На мен неговата история изобщо не ми се връзва. Уж преди няколко години ги били изгонили от жилището им, а в същото време се държи така сякаш е роден със златна лъжичка в устата. Да, бе, да, ние тук доматите с колците ги ядем.
И като прибавим факта, че е собственик на фитнес залата (за мен една мизерна дупка, която не знам защо са я кръстили "арена") в която по една "космическа" случайност се провеждат подготовкита и кастингите за подбор на участниците този сезон, накак започвам да си мисля съвсем други неща. Краси си е "къртичка" на продукцията и присъствието му си има цели, какви точно само времето ще покаже. Но аз поне ще му следя внимателно играта: силен е и на пръв поглед е комплексен и може да го използват да чисти пътя на жените като отстранява силните мъже. Предстои да видим.

# 46
Благодаря за темата!
И аз се присъединявам към мненията, че женския каст тази година е по-добър от мъжкия. Нищо чудно да видим и жена победител тази година. Като първи впечатления са ми симпатични Симона, Мария и Матей. Смятам, че Симона има голям потенциал да стигне много напред. Мария всъщност доста стабилно се представи на първата игра, но наистина предходните й травми могат да й изиграят лоша шега. И двете ми изглеждат стабилни, разумни и уравновесени дами. Матей е сладурче, много слънчев, но не ми изглежда супер подготвен. Добре плува обаче. Плувкинята от червения отбор нещо много командори май. Като племе, май най-готини засега са сините-вярно са шемети, голям смях ще е там.

# 47
Благодаря за новата тема, надявам се на един интересен сезон. Засега Ивет ми допада доста, Павел е една идея по-добре от миналата година.
На първо четене симпатизирам на Симона, Матей, Исус и Стиван, чисто емоционално ми допаднаха визитките им. От друга страна хванах доста неточности във визитката за гимнастическата кариера на Константинели, които предполагам не са били нейна идея, така че няма да си изграждам мнение по тях и ще дам шанс на всички. Но категорично ме дразнят близнаците и Крис, особено като докара лошия поглед. На първо четене симпатизирах на сините докато не стана двойната врътка със замените на пъзела, така че симпатиите ми се пренесоха към жълтите.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 11:40 от sunrise_sunset

# 48
Благодаря Diavolo за новата тема - супер си!
Да се разпиша и аз с моите фаворити към момента:
От зелените - засега нито един май 😀
От сините - Пепи направо ми пълни душата. Много ми е забавен.
От червените - Велизар и Матей.
От жълтите - Константинели (много красиво име).
От новите - бях за Георги, но жалко, че не успя. Исус също ми изглежда много добър човек.

Много ме разочароваха ревящите още от първия ден, все едно не знаят къде влизат. Елена позволи на първата трудност да я разклати емоционално. Марио път (извинявай, Билянка 😀) ми е едно пораснало травмирано дете. Явно иска на някого да се доказва - мама, тате (надявам се да разберем занапред).

# 49
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз не разбрах логиката на Добромира. Искаше да се няде хубаво, тоест да изядат всичко за два дена и после нищо ли да не ядат. Много мрънка и май няма да ми е сред любимките.

Уж спортисти, грамотни що се отнася до физическото здраве на тялото, ама що се отнася до хранене всеки сезон глупости слушаме

Никога няма да забравя изказването на една участничка от предишен сезон (не помня името), която тичаше ултрамаратони професионално.
Изпратиха ги на Блатото и тя каза: "За пръв път осъзнавам колко е важна храната, за да има човек енергия".

Rolling EyesFlushed

# 50
Благодаря за темата! Няма по-добре оформена

Не мога да кажа за фаворити, много е рано. Че визитката на Пекин харесах миналата година,  пък то какво стана 😀
Но много ме кефи Матей. Страшен сладур. Съжалявам да го кажа, но си личи, че токсичната българска среда му е чужда.

# 51
страхотна тема Simple Smile а аз чакам зодиите Grinning

# 52
  • София
Благодарности и от мен за темата и за труда. Мен каскадьорчвто не ме дразни, забавен и колоритен е. Трябва да има и такива образи.

# 53
Благодаря, Дяволо! Както винаги прекрасно оформена тема и анкета!
Гледам и аз съм с мнозинството. Матей ми е топ любимец засега. Харесвам и Симона, Исус, Марио, Константинели и бате Емо.
Впечатлена съм от женския каст тази година. А дано оправдаят очакванията на арената. Сините по традиция са ми фаворити. Жалко за жените на блатото, а дразнещата Теодора в играта. И онази от зелените Жани или Жаси ми е също неприятна. Като цяло зелените са ми антипатични.

# 54
Благодаря за първата ни тема за сезона❣️

Започвам с моя любимец. Писах го в другата тема, споделям го и тук - оглавявам фенклуба на  (Супер) Марио ❤️. Следя го от години и много го харесвам, а като разбрах и че е много добричък - още повече.
Радвам се, че остана втори, защото това го направи част от червените. Винаги съм за тях.

Женският каст е много силен. Учудих се, че Жаси се е навила да влезе след историята с Добрин. Това "Константинели" ме побърква - за мене от години е просто "Кони". Елица въобще не я харесвам. Като Чакала ми е - на (почти) всяко стори на бивши участнички мерудия...
Симона също я харесвам - от години следя екстремните ѝ приключения. Любимецът на приятел е и мой любимец, тъй че ще стискам палци и за Юлия.

Мъжкият каст за мене е много разочароващ. Но така е, като не влязоха тези, които отнасяха останалите на трасетата (като изключим Велизар, който и треньора си шамареше). Нищо, те си печелят медали в LegionRun и Spartan Race.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 12:52 от Bilyana14.

# 55
Благодаря от сърце за вълнуващата тема Diavolo! Както винаги всичко е описано изчерпателно и въвежда идеално! Аз съм бесен поклонник на Игрите, макар да не съм спортист. За сега страшно интересни са ми като персонажи в социална игра и играчи в битки: Йоана - зелени, Пепи - сини, Жасмина - сини, Краси, Матей, Мария - червени. А от новите: Константинели, Крис, Исус. За мен цялостно е добър каста. Много уважавам Ивет - велик спортист, но уви в поне в първите епизоди няма харизмата на Ралица. Ще видим по нататък как ще се справи на съветите. Непрекъснато се притеснявам да не му стане нещо на Емил, все пак гони шейсетака, иначе дано не се изложи като Дунев едно време. Стискам палци този път Жена да грабне победата!

# 56
...Непрекъснато се притеснявам да не му стане нещо на Емил, все пак гони шейсетака, иначе дано не се изложи като Дунев едно време. ...
А чухте ли го Дунев какво каза, като изпращаше един от участниците - Исус? Перефразирам: "Гледай да не играеш като мен, който винаги се опитвах да изляза сух от водата." или нещо подобно.

# 57
  • София
Хайде и от мен запис в новата тема. Благодаря Smiling Imp

На първо четене, което досега ме е подвеждало само с Мартин "Императора", симпатиите ми клонят към Матей, Симона и Мария, за нея обаче също смятам, че толкова скорошни контузии могат да й изиграят лоша шега, особено на по-гадните локации.

От снощи харесах Стиван, Исус и Марио, който обаче наистина малко емоционално лабилен ми се видя за това предаване с реакцията си, иначе харесвам такива видимо непресторени хора. Крис категорично не е моето, но ако ще дава отпор на близнаците съм ОК, ако се сдушат, твърдо в черния списък.

Съгласна, че жълтите по сценарий са на блато и има логика като силни играчи да захранват племената след като отпаднат първите слаби звена. Ако сините бяха там, не виждам кой точно отбор щяха да подсилят и само щяха да са пушечно месо. Иначе както вече писах, не одобрих тази намеса на продукцията, но разбирам логиката.

# 58
Благодаря за темата.
Ще има сеири и тази година. 😄
Матейката и Пепи фризьорът много ме радват. 🤣

# 59
Благодаря за темата сурер е ! Днес по график капитанска ли се очаква че не успях да догледам промото.

Общи условия

Активация на акаунт