💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 44 603
  • 1 026
  •   136
Отговори
# 30
  • София
Матей е свежарка. На мен е като ухилена версия на Мерилин Менсън Grinning Битките не ги гледам, досадно ми е едно и също по няколко пъти. Предполагам нарочно са дали многокомпонентни от начало, за да се види кой какви слабости има и къде му е силната страна.

# 31
Само близнаците не харесвам засега. Боян ме дразни леко, особено с тая превъзбуденост, която има и прекален позитивизъм, най-вече около бате Емо, който много се старае. На пъзела очаквано за мен се издъни.
Пепи ми се струва, че много преиграва на моменти, не знам дали е добър фризьор, но добър актьор не е, засега не ме дразни много - беше прав когато в отговор на Емо каза, че какво пък чак толкова хубаво му е било на деня, разсмя ме Laughing.
Добромира - плувкинята от червения отбор, много рано започна да мрънка за храна. А ако беше на блатото или на морския бряг какво ли щеше да прави? Не харесвам мрънкалници.
Впечатлена съм от Симона от сините - и като поведение, и като възможности. Жасмина от същия отбор също ми допада, ще се окаже много експлозивна - поне така се надявам. И аз мисля, че сините са най-забавните шемети.

# 32
Сините всеки път са някакво freak show и всеки път са ми любими. Пепи много ме забавлява, според мен ще има и заложби. Първоначално си го представях нещо като Тянко, но май ще се окаже доста по - напреднал. Другите още не мога хубаво да ги запомня по имена, но Матей също е много приятен и се справя добре. Велизар също. Повечето жени повтаряха едно и също във визитките как те са много различни от другите и разгадават мъжете с един поглед и ми се смесиха.

# 33
,   

Тук ще вмъкна още нещо: жените през този сезон освен физически са и много добре стратегически подготвени. Изобщо цялостното усещане е че този сезон са решили да обърнат ролите: жените да са силните и доминантни, докато мъжете ще са по-емоционалните. Това "тестостренно" избухване дето до дадоха на промото мисля че повече за заблуда, очаквам с развитието на сезона да гледаме "женско царство", пък да видим.
Това сега заплаха ли е Trollface

# 34
  • В Града на липите
Кой участник прилича на младия Мат Дилън:

Стиван?

# 35
  • София
Сега съм си пуснала визитките на участниците. Малко бавно се движа. Пак някакви клоуни да очаквам. Изрусил се, танцува навсякъде, говори нежно, жена му шампион по щанги го носи на конче  "ау, нье, нье харесвам гейювете, остави мА"
Човееееееееееееек, някой ще му каже ли?

# 36
Аз също искам да благодаря на Дяволо за темата. Информацията е много, много полезна, особено в началото, когато още не помним всичко.
Моитет фаворити са Кристиян и Симона. Няма да се оправдавам за което /за Крис/ Smiley. За малко да беше и Добромира, но с това мрънкане за храна от първия ден и то на стопанство я отписах.
Няма да се оправдавам и за това, че не харесвам толкова много Матей - имам чувството, че малко преиграва, но може и да не.
Гласувах с ДА за всичко - харесва ми старта на шоуто, харесва ми каста, харесаха ми водещите - нищо и никой не ме дразни, дори Пепи /засега/ - забавлява ме и с нетърпение чакам да видя докъде ще стигне с ината и дразненето на съотборниците си. И защото четох, че някои го сравняват с Мани миглата, той поне няма да е такава котва за отбора.
Не мисля и че продукцията е прецакала някой от играчите или отборите.

# 37
Включвам се в новата тема и аз с благодарности за автора!

Скрит текст:
Хайде, да ни е честита първата тема за сезона (да си пожелаем всеки път тази есен да стигаме до 200 страници и нещо ми подсказва че шансът за това е голям).
В анкетата се затрудних само на въпроса за най-харесвано племе, рано е още, но писах жълтите, най-вече заради Юлия, после мисля да се насоча другаде.
Като цяло сините имат потенциала да станат много яко племе. Само малки промени са им нужни: Понтония час по-скоро да излети а на нейно място да дойде някоя от Юлия или Кони: направо ще мачкат останалите, защото и мъжете им хич не са за подценяване: Ф4 може да стане на У5 или 6 Laughing. Дори един Пепи си минава всичко (стига да му обяснят 10 пъти правилата на самата игра, че нещо вятъря/урагана го вее него Laughing). Но него и ще го държат максимално там, защото ще генерира коментари. Единствено там Исус малко ме притеснява: много неориентиран и уплашен ми се видя на вчерашната битка. Малко още не е в час и дано това да не му прецака цялата игра, защото има много хляб в него.
Зелените са ясни: вече им заложиха тиктакащите бомби и само чакаме с пуканките близнаците да почнат да избухват. Един плаж/изолатор и са готови. Имат си котви обаче.
Дори на първата битка ми направи впечатление Тома: едвам изкрета накрая на поста си, а трябваше веднага да бяга с останалите за следващия етап. Има много сила, но му липсва въздух и на бързи и технични трасета ще издиша яко.
Скрит текст:
Червените са ми още малко непонятни и ми трябва време да ги видина как ще се групират вътрешно.

Сега глобално за първите впечатления от каста: мъжете са коренно различни от всичко което сме гледали досега, докато жените на пръв прочит изглеждат впечатляващо: Освен Симона, Юлия, Жасмина, Йоанна, Добромира, Виктория, Мария (за нея имам едно наум че с тези скорошни операции е рискова) вчерашните всички (без балерината) добавят към отбора още по голямо качество: и Александра, и Елица (въпреки че аз нея не я харсевам), и Кони и Антония: всяка от тях има потенциал за финал (представяте ли си 10-ина от тях да влязат във фазата когато останат две племена?). Дори отпадналата Илона имаше място в играта (вместо някоя от Понтония, Теодора, Жани и дори психоложката, която въпреки славната си спортна кариера я виждам още на първата си битка да изхвърчи).
Направи да не си в обувките на дяволчето в момента: много трудно ще му бъде да си избере новата любимка (кандидатки бол) Wink
Тук ще вмъкна още нещо: жените през този сезон освен физически са и много добре стратегически подготвени. Изобщо цялостното усещане е че този сезон са решили да обърнат ролите: жените да са силните и доминантни, докато мъжете ще са по-емоционалните. Това "тестостренно" избухване дето до дадоха на промото мисля че повече за заблуда, очаквам с развитието на сезона да гледаме "женско царство", пък да видим.
Точно така. Тома едва креташе и аз не го виждах как отново, веднага след това, ще мине цялото трасе с плуване до понтона и обратно. Казах си, че зелените ще има да го чакат сто часа и много ще изостанат. И, о чудо, малко след това гледам - зелените вече са на плажа и тичат с лодката. Е, как стана това нещо?

# 38
Пропуснах последните сезон и половина, но сега се завръщам да гледам този.

Дуранкулак е разкошно място, но всичките локации и арени са меко казано възмутителни(без плажа). Грозни, скучни и отблъскващи. Тия вагонетки като ги видя и искам да повърна. Все едно гледам социалистически филм за миньори.

На мен Пепи много ми харесва, не го бива в социалната игра, но иначе съм съгласна с него. Тоя фейк позитивизъм и неизживяните командирски мечти на бате Емо не виждам защо трябва да са негов проблем. Физически, на едната игра, на която беше се справи повече от чудесно.

Близнаците бегло ги знам от годините им във футбола, и тогава споделяха една мозъчна клетка, виждам че не се е размножила. Последно скинари го раздаваха, което за пореден път ме отблъсква от Нова и желанието им да дават платформа на такъв тип хора и идеологии. Секзима, расизма, хомофобията и агресията не са просто "ентъртейнмънт", но не мисля че скоро ще стигнем до това прозрение...

Освен тях, други тежко неприятни нямам, може би освен измислената психоложка, ама тя засега саксийно цвете го раздава.

# 39
  • София
Аз не разбрах логиката на Добромира. Искаше да се наяде хубаво, тоест да изядат всичко за два дена и после нищо ли да не ядат. Много мрънка и май няма да ми е сред любимките.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 11:17 от The only one

# 40
  • София
Аз не разбрах логиката на Добромира. Искаше да се няде хубаво, тоест да изядат всичко за два дена и после нищо ли да не ядат. Много мрънка и май няма да ми е сред любимките.

Уж спортисти, грамотни що се отнася до физическото здраве на тялото, ама що се отнася до хранене всеки сезон глупости слушаме

# 41
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема!

Хората, които не харесвам са повече от харесваните засега, ще видим занапред.
Съжалявам снощи за Георги, хареса ми, но явно искаше първо или второ, накрая се отказа.

# 42
На мен ми направиха впечатление изказванията на Красимир от стопанството, че до сега не е сменял пликове за завивки, не е ял леща, а и не мислил, че някога щяло да му се наложи да яде занапред. 🙄

# 43
  • София
както искаш го разбирай Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз още съм малко назад в разсъжденията си (това да почнат епизодите преди да са свършили снимките малко нанагорно ми дойде, но тази седмица ще наваксам) и искам да се върна на първия епизод.
Там ми направи впечатление следното: в първоначалните състави на племената веднага забелязах че три от племената (синьо, зелено и червено) си имаха очевидни бушони (зелените дори два) при жените: Пламена, Теодора, Кристина (и дори Жани), докато жълтите нямаха нито един такъв: и трите са близки по ниво. Дори да не знаех още от Юни, че жълтите са се заблатили, само това щеше да бъде достатъчен критерий да се разберат намеренията на продукцията за развой на първата битка (за мен няма съмнение, че там всичко си мина почти по план, а това което се "обърка", намериха начин как да го "поправят"). Толкова по тази тема.
Сега второто ми впечатление: не знам дали само на мен ми се струва, но при зелените жените ми изглеждат (поне) една идея по-слабички от останалите (изключвам новата Александра, защото тя реално още не е отишла при тях). Това го виждам като ясен индикатор за посоката в която ще насочват излизащите жени от блатото, и няма да се учудя ако там се случи пълна (или почти) подмяна на женската част на Оркестър Канарите.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 11:32 от dido2k

# 44
Моят син също никога не е ял леща. Просто не му харесва на вид и още от малък отказваше да я опита.

На мен ми направиха впечатление изказванията на Красимир от стопанството, че до сега не е сменял пликове за завивки, не е ял леща, а и не мислил, че някога щяло да му се наложи да яде занапред. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт