💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 50 854
  • 1 138
  •   36
Отговори
# 975
Аз си чакам днешния епизод. Ще ми е интересно да видя старите муцуни и как играят в двойки.

# 976
Битката за територия в понеделник ли ще е?

# 977
Жани е двойка  с  профисионалния боксьор Петър Драганов в живота си.

# 978
Изгледах и аз епизода. Яд ме е за Марио. Но това е играта.
Вельо и Краси много се зарадваха и много наблегнаха на това, което нищо добро не вещае...Жалко за Велизар...отвратителен характер, а е толкова красив и подготвен.
Язък значи. От Краси очаквам много добра социална игра заради покера, все още не го харесвам заради злобата му към Марио, но мисля, че ще ме изненада и ми е на кантар (само него следвам в ИГ)

Жанка и тя е адски противна, балабар със злобната Добромира. Надявам се много да не ги гледаме.

Има една от жълтото племе...не и помня името, но е голяма сладуранка. Кони също е сладурка.

Довечера недоразумението ОлСтарс...Дано да са Ок игрите, че ще им ударя Х на тях.

# 979
Жани е двойка  с  профисионалния боксьор Петър Драганов в живота си.
Тоз Драганов много ми прилича на близнаците Simple Smile

# 980
  • София
Аз мисля, че за близнаците всеки глас ще се брои за два, докато и двамата са в играта в едно племе. След това останалия ще си бъде като другите.

# 981
Вие сериозно ли мислите, че Марио решава кой да прати от жълтите за елиминация? Погледнете какво трасе бяха подготвили продукцията. Вярвате ли, че това трасе беше подготвено за мъж и две жени? Трябваше да отиде трета жена, за да се проведе женска битка и да има някаква що годе интересна битка.

# 982
Само да си питам че тук ми е по сигурно , колко часа ще е епизода днес ?

# 983
Е,от 20 ч.

Щастливецът Павка се радва на компания

# 984
Най-после да видим и този прословут All Stars карамбол който са си измислили. Не знам какъв формат ще бъде, но от превюто изглежда, че само някои двойки ще участват всяка седмица и май ще е директна елиминация. Постно, постно...

Забелязвам, че след една година, някои хора още не са преживели победата на Мирослав миналият сезон. Дано пак им скрие шапката и сега, че мелодрамата тука ще бъде отново на ниво.

# 985
Спаред мен ни чака някаква тотална простотия ама...това е. Дори не се вълнувам кой как ще се представи. Вчера в промото всичко ми изглеждаше много театрално. Заради всички фенове ми се иска да бъда тежко опровергана.

# 986
Тази вечер няма да дават участниците от този сезон?

# 987
  • София
Тази вечер няма да дават участниците от този сезон?
Би трябвало сините да са на арената и да правят залог на лакто-битката, пък да видим дали точно така ще стане.

# 988
Щастливецът Павка се радва на компания

Какви са конформисти обаче. Joy Събрали са се фаворитите или поне харесваните (a.k.a приятелите на Павката), плюс една Иванина, която навсякъде се мъкне с тях. Laughing
От цялата банда симпатизирам на Фифо, Ваня и Гешев + Чикагото, който ми е забавен.

# 989
Още не мога да "простя " на Гешев предателството към Павката ,как го изпрати на заточение

Общи условия

Активация на акаунт