Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 49 961
  • 710
  •   36
Отговори
# 690
Здравейте, някой получил ли си наградата от Ариана и Лидл. Имам спечелен футболен пуф и още го чакам. В началото на август обявиха, звънях им за данни малко след това, но още не е пристигнал. Някой да си е получил наградата? Wink Благодаря!

# 691
Можете ли да регистрирате бележки за играта на Милка? От два дни не ме пуска във формата!

Вчера направих няколко безуспешни опита; обадих се и ми казаха, че ще изтрият опита ми в понеделник и ще мога да регистрирам на ново бележката...да видим.
Може ли телефон ,искам и аз да  се обадя.

# 692
  • София
Някой има ли талон от Лидъл за магазина им в Бояна, който няма да ползва?

В темата на Лидл видях , че за магазина в София Бояна ако ти е любим дават 10€ при покупка над 10€ валиден до днес. Пробвах и смених любимия ми филиал и купона се появи. Ако на някои му е наблизо мога да активирам на 2-3 карти и да пробва да си вземе нещо бонус от Лидл.
Скрит текст:

# 693
Изпращам ви!

# 694
Можете ли да регистрирате бележки за играта на Милка? От два дни не ме пуска във формата!

Вчера направих няколко безуспешни опита; обадих се и ми казаха, че ще изтрият опита ми в понеделник и ще мога да регистрирам на ново бележката...да видим.

0888422894

# 695
Без проблем преди малко регистрирах.

# 696
И аз имам отстъпка за Лидл на ул. Кумата, ако някой иска да пише.

# 697
Ако някой има информация за това войо, може ли да пише тук. В петък говорих с тях, казаха очаквай до края на деня код, нищо не получих.

# 698
И аз имам отстъпка за Лидл на ул. Кумата, ако някой иска да пише.

Аз бих го взела, ако е свободен 😊

# 699

0888422894
Благодаря

# 700
  • Сф
Ако някой има информация за това войо, може ли да пише тук. В петък говорих с тях, казаха очаквай до края на деня код, нищо не получих.
И аз днес говорих, казаха че би трябвало до 1,2 седмици да дойдат кодовете. 45 работни дни било, ей такива щуротии. Чакаме всички като гледам.

# 701
То пък много сложно един код да пратиш. Излагат се

# 702
Кодовете не са заявени , това им е проблема  вчера дочух разговор от служител на милка Simple Smile  Аз спечелих още 1 ден проуктов пакет служителката каза 15 дни минаха повече  не съм почнала да я търся..

# 703
Кодовете не са заявени , това им е проблема  вчера дочух разговор от служител на милка Simple Smile  Аз спечелих още 1 ден проуктов пакет служителката каза 15 дни минаха повече  не съм почнала да я търся..

На игрите на Милка /Монделийз/ винаги срока е 45 дни. От кроасаните спечелих в първия ден на играта, ваучера дойде миналата седмица. Горе долу точно 45 дни бяха. От 1 август до 16 септември.

# 704
Споделям нова игра от P&G с покупка на продукти за 19.99€ от Лидл
https://raffle.pgonlinepromos.bg/MBCILidlSep2026?login=false

Общи условия

Активация на акаунт