Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 28 177
  • 432
  •   16
Отговори
# 420
Благодаря на съфорумката за колелото на Била, не бях го видяла.
В Била явно не се пада на всички еднакво, както са късметчетата на К и Л.
Днес на колелото на Била нищо не спечелих.

Явно се пада на всички еднакво. И аз не спечелих нищо. Joy Joy

# 421
Мисля, че не е споделяна:

Игра с покупка на КитКат с награди - волейболни топки и ваучери за Декатлон:

https://www.kitkat.bg/volleyball

# 422
Здравейте, някой дали има свободен купона за 1 евро отстъпка при покупка над 10 евро от кауфланд? И дали може да ми го прати?
Аз мога да подаря този купон.

# 423
  • Пловдив
Благодаря на съфорумката за колелото на Била, не бях го видяла.
В Била явно не се пада на всички еднакво, както са късметчетата на К и Л.
Днес на колелото на Била нищо не спечелих.

Явно се пада на всички еднакво. И аз не спечелих нищо. Joy Joy
Не е еднакво:grinning:

# 424
Не се падат еднакви , аз спечелих  това

# 425
  • София
На мен това се падна днес от Била
Скрит текст:
Честито!
🎉Ти спечели специална награда!🎉
Ваучер за 3€ еднократна отстъпка при покупка на минимална стойност 30€ в една сметка.
Използвай го до 15.09.2026г. с BILLA Card във всеки BILLA магазин.
Отстъпката не важи за тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета, подаръчни ваучери и продукти от лоялни програми. Ваучерът не се комбинира с друг ваучер за отстъпка в рамките на една и съща покупка.

# 426
  • София
Копирам си коментара от темата за Била:

Цитат
Toзи път се върти колело и се падат уж различни неща. Всъщност са 4 възможности - участие в томбола, опитай пак и още 2 за деня. Вчера бяха 22% намаление на някаква нарязана шунка от 100 гр. и
Цитат
Ваучер за 20€ отстъпка за онлайн поръчки от Swipe.bg, с код SWIPE26 кода е валиден до 11.10.2026г. Ваучерът е приложим при покупка на минимална обща стойност 150€ (сто и петдесет евро).

Ваучер за 10€ допълнително при онлайн заявка за продаване на твое устройство на Swipe.bg, с код SWIPE10 кода е валиден до 11.10.2026г.

Днес пък са 3 евро при похарчени 30 и
Цитат
Ваучер за 15% отстъпка за онлайн покупка от Office1, с код BILLA15 кода е валиден до 14.10.2026г.

Може да се използва само за онлайн поръчка за продукти по избор, с изключение на техника, оригинални консумативи, хартия, книги и продукти в промоция.
Ако някой иска мога да му изпратя карта с 3 евро или с шунка. Другите две "награди" са за всички, дори и да не са играли.

Имам и 1 евро при похарчени 10 в Кауфланд. И 50% намаление на батерии в Лидл + други купони.

# 427
Ама аз се пошегувах! Ясно, че все на някой ще се падне и награда.

# 428
  • София
Ама аз се пошегувах! Ясно, че все на някой ще се падне и награда.
Разбрах, че се шегуваш. Simple Smile

Обаче що за награди са това? От отстъпките на двата сайта ще се възползват шепа хора. А шунка, намалена с 22%? Ами те нормалните промоции са повече намалени! Купонът за 3 евро е по-смислен, но почти винаги има някакви проблеми с такива купони. Направо ме е страх да се занимавам и после да се ядосвам. Едно време се падаха продукти за 1 ст. Може да е вафличка или сокче, но поне си казваш, че си спечелил нещо. Wink Сега е напълно безсмислено да се върти колелото.

# 429
В това пиринско някой печели ли изобщо? Имам над 35 регистрирани кода и нищо.
На някой звъняха ли му от киндер?

# 430
Туко що звъннах на телефона от общите условия на Милка(беше писано по-рано, че трябва да се звъни). Искаха ми 3 имена и да потвърдя телефона и мейла. Ще бъдат пратени ваучерите по мейл ( за  voyo).

# 431
  • София
С една бележка, когато късмета си работи   😃 Fuzetee

# 432
Звънят от Хайникен за куфарите. От номер 02 434 0847.

Общи условия

Активация на акаунт