Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 67 765
  • 927
  •   35
Отговори
# 915
Аз също имам доста непечеливши бележки, но снощи видях най-накрая "честито". За пръв път печеля от игра на севън дейс. . Като гледам в списъка с печеливши номерът ми е предпоследен, а бележката регистрирах в 2:53 ако е полезна информацита за някого.

# 916
  • София
На Елефант пише награда Колело, а са нарисувани други награди.

Дъщеря ми е с четка от ДМ, от месеци не съм виждала имената ни някъде. 😃

# 917
на Елефант пише в условията също  - "Участието в играта не е обвързано с покупка" , а на банера - "Купи и спечели" Smile

Вече са си оправили правилата и наградите

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 11:46 от Arina7

# 918
  • Пловдив
Моята раница от Фрискис/Билла е в офис на спиди. По-късно ще я взема.

# 919
  • Сливен
Утре е крайният срок вече, а май все още никой не се е похвалил с обаждане или съобщение?🤔
Някой случайно да им е писал, относно какво се случва с наградите?

# 920
  • Варна
Имаше награ в игра, машина за бонбони. Някъде има ли да се продава такова чудо.

# 921
Утре е крайният срок вече, а май все още никой не се е похвалил с обаждане или съобщение?🤔
Някой случайно да им е писал, относно какво се случва с наградите?

Явно ще е утре!Те обичат в последния ден!

# 922
Имам съобщение от Спиди,куфарите на Нестле пристигат!

Може ли снимка, като си го вземете?

# 923
  • Велико Търново
Същия ми донесоха от играта на Моят магазин и сладоледите, явно са заредили за всичките си игри 😉

# 924
Чух се с Нестле заради едни ваучери , но питах и за играта на Нескуик и Лидл. Имали забавяне , подали са печелившите, очакваме да бъдат публикувани днес или утре. В момента не ме пуска в сайта , така че сигурно качват. След като качат ще изпратят имейлите.

# 925
И моя куфар е същия, черен за детето, но колежката е ярко розов на сърчица, доста се замислих да и го взема, но с трима мъже в къщи черното е клосика Simple Smile Стават ли за ръчен багаж в самолет или трябва да се чекират, големия куфар е моя Wink
Машината за бонбони я имаше в емаг, моята не дойде, защото ММ забравил да я потвърди и уж я дали на друг, но този друг сигурно им е колега, че и на мейла ом писах и ни вопъл ни стон Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 13:07 от Boby_֎_֎_֎

# 926
Сивия и розовия куфар,  на които качих снимки са от Моят магазин и сладоледите. Да не подведа някой.

# 927
А тези от Фрискис някой има ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт