Искам да кажа... 246 през Септември

• 17 595
  • 511
  •   7
Отговори
# 285
Е, ще ви качат на следващия полет.

# 286
  • Germany
Стейси, ако няма да летите с лоу кост и следващият полет е от същият терминал, не мисля, че ще имате проблем.

# 287
Стейси, ако няма да летите с лоу кост и следващият полет е от същият терминал, не мисля, че ще имате проблем.
това е и моето мнение.
Ети, в нашия град има една аптека, която приготвя кремове за различни проблеми. Доколкото знам са пуснали и масови серии за продажба онлайн. Ако искаш да опиташ, ще намеря контакти.

# 288
  • Варна
И аз съм за този полет. Пък ако закъснеем, ще чакаме следващия. Все някак ще изчакаме!
Ние все бързаме, защото оставаме две възрастни котки на чужда грижа.
А относно козметиката. Отдавна ползвам само натурална, приготвена в бг.
Като заместител-нивея класик. Нивеята класик ме спаси от стрии по време на бременността.

# 289
Свекърва ми само със синя нивея се мажеше. Цял живот не я смени. Допреди да се разболее и отслабне много нямаше никакви бръчки.
Майка ми е алергична и пламва от кремове, но напоследък и ги нацелвам. Основно това ѝ подарявам по поводи.

# 290
  • Варна
Тази нивея е също и кремът на моята майка, завинаги. Още откакто го купуваше от полякините туристки преди много години. По соца даже канех приятелки да се мажем и забавляваме.
И на мен ми се отразява винаги супер.

# 291
  • Телиш/Плевен
Момичетааа, днес за пореден път доказахте, че имате вълшебни палци, докладът на гаджето е спечелил първа награда на конференцията!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още не можем да повярваме, но сме толкова щастливи. Благодаря ви наистина от сърце за подкрепата! Hug Само че си е тръгнал преди края на конференцията и съответно награждаването, защото изобщо не е очаквал... Confused Ама айде, то няма пълно щастие...

# 292
  • някъде другаде
Лаленце , честито на гаджето. Още такива награди му желая.

# 293
Ееее, Лаленце, браво на момчето ти! Така се случва, когато са намесени бг-мамите!

# 294
  • Варна
Много се възгордях, Лаленце, заради твоя приятел! Heart Eyes

# 295
  • На брега на реката
Лаленце, нека е първата от много подобни изяви и всички да са с успех!

И моята майка без Нивеата не остава. Дори се сърди ако по поводи и подарявам нещо друго. Има чудесна кожа и малко бръчки и въобще няма да и дадеш годините.  Дано съм го наследила.

# 296
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря, момичета! Heart Eyes Не знам дали ще го качат някъде този доклад, но ще споделя, ако стане. Иначе ще бъде публикуван в сборник. Темата беше "Сравнителен анализ на технологиите за производство на бетони с повишена устойчивост на водна инфилтрация". Heart

Ееее, Лаленце, браво на момчето ти! Така се случва, когато са намесени бг-мамите!

Точно това му казах още след като ми написа, че е минало отлично всичко с доклада. И после като му звъннала доцентката за наградата, вече нямаше никакво съмнение във вашите вълшебни палци. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 297
  • Бургас
Лаленце, браво на гаджето ти!

Изчетох ви и се посмях с бащата на Руми и малкия Сашко!

От днес съм отпуска 5 дни. Да си подготвя учениците, да си погледна кочинката, да въдворя малко ред във всичко. Но първо релакс на топлата вода.
И какво заварих у дома, когато се прибрах.... Малкия омесил хляб, по някаква рецепта, която гледал в ИГ или ТТ не разбрах.  По рецепта няма как да го изпечем в огъня, та сега е във фурната. Иначе тестото втаса много хубаво!

# 298
  • Сливен
Кааарз, много мило ми стана, браво на момчето! Hug
Лаленце, браво и на твоето момче! Винаги и във всичко така да се справя!
А аз си купувам кремове, не ги ползвам и след време ги хвърлям. Само зимата ползвам редовно, че ми се напуква кожата на ръцете. Последно ползвах на uriage.
Днес не бях на работа и по този случай изкарах навън от 9 до четири по задачи, разкапах се. Вечерта излязах с малката и сега правя торта, защото бах казала на рожденика, преди да се окаже че ще съм целия ден насам-натам. Луд умора няма ... или окр-то ми, че като съм казала нещо го спазвам, ще ме довърши някой ден.

# 299
  • Бургас
Тина, и аз се умилих от картинката, която заварих у дома!
Ето го и хляба.

Похвалих го и на батко му и снимки му изпратих да види 😊

Общи условия

Активация на акаунт