Искам да кажа... 246 през Септември

• 26 975
  • 773
  •   3
Отговори
# 750
  • Телиш/Плевен
Моето момче и другият българин в категорията му няма да вземат медали днес, ще видим утре какво ще стане, тогава са състезанията за дясна ръка. По другите категории тепърва ще видя какво става, че няма как да следя едновременно, но за Стефани нямам никакво съмнение, че и днес ще е с медал. Heart
Благодаря ви много за стиснатите палци, да стиснете и за утре, че все още има надежда. Hug Иначе в спорта е като във всичко останало - няма как да се печели винаги и във всичко, трябва да има баланс.

# 751
  • София
Добро утро!

Очаквах, че днес ще поспя, но кукнах преди малко. Направих си кафе и пак полегнах, но край със спането.
Радвам се, че има два почивни дни. Ще ги чакам като топъл хляб!
Селесте, може баща му да го води, но ще стане по-зле. Убедена съм. Гоги е много привързан към него и ще плаче още повече. Пък и татко му не знам дали ще издържи и няма да си го прибере обратно. Smiley
Та, засега аз ще го водя.
И аз пуснах климатика. Студено си е. Снощи валя. Мислехме да ходим към къщата, но може и да пропуснем.
Лаленце, палци за твоето момче!

Хубава събота да имате!

# 752
  • Бургас
Пък и татко му не знам дали ще издържи и няма да си го прибере обратно. Smiley
А, той значи е от моята партия Simple Smile, аз правех често тази грешка.

# 753
Добро утро!

Селесте,  лек път!

Аз захапвам по задачки от рано, ама няма как. Пак добре, че фризьорът ми ме вмести. После ще мина да видя баба и дядо, след това при майка на село, да видя другата баба. Довечера с приятелки на вечеря.

Спокоен ден,  банда!

# 754
  • Бургас
Добро утро!
Лаленце стискам силно! 🍀
Браво на Стефани! Радвам се на такива талантливи младежи!

Гогича да се успокои сега два дни! Ще свикне!

Хладно е, валя цяла нощ в Бургас. Сега в Созопол е слънчево. Усеща се есента!

# 755
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Лаленце, успех на твоето момче!
Ние чакаме старта на дребния и пием кафе. После ще видим на къде и към 2 ще го чакаме на финала.

Хубав ден, девойки!

# 756
  • някъде другаде
Добро утро!
Поспах тази сутрин.
В 11.30 ще ходим да събираме такси от търговците , които са дошли на панаира.
До тогава трябва да опека кърначета , да панирам чушки и картофена салата.
Стискам палци за сина на ЕлиТ и момчето на Лаленцето.
Хубав ден!

# 757
  • Бургас
Аз съм в Черноморец. Снощи бяхме на юбилей на свекърва ми. Днес продължаваме. Лошо е че вали и тинейджърите на 16,14,11 и почти 44 ще изкукаме.
Качвам тортата,но тук нямам никакви намеси

# 758
  • при моите деца .....
Добро утро с второто кафе!
Ели, стискам палци! Мокро е, което предполягам ще забави темпото, но вярвам, че ще финишира успешно.
Лаленце, утре продължавам със стискането.
След повече от 35 години раздяла с леката атлетика, вчера по настояване на моите ученици, се включих в кроса за учители и съм горда, че успешно финиширах.
Лина, снощи и ние бяхме на рожден ден на свекървата. Да михе жива и здрава.
И при нас валя цяла нощ, днес дават максимални температури 12 градуса. Протестирам.
Имам много задачи за уикенда...
Годишни планове, да подготвя материали за обучението в сряда...
Май ще прибирам летните дрехи.....
Хубав ден!

# 759
Аз няма да прибирам летните дрехи, защото много удобно в началото на лятото преместих на мъжа ми дрехите в едно крило и сега си имам две само за мен, разделени на летни и зимни. Обувките, обаче, са ми голяма драма, няма място вече къде да ги събирам, като стоножки сме.
И със сушилнята, която сложихме в коридора, още по-зле стана.
Искам къща с гардеробна.
Добро утро, няма да се оплаквам, поспах тази нощ.
Сложих една маска на лицето, ще си взема душ и ще излизам с приятелка.

# 760
  • Germany
Добро утро!
Умрях от студ, докато разходя Ина. 6 градуса беше навън. През деня го дават до 25, ама нощем и сутрин е яко клинч. Аз спах 9 часа и пак се чувствам уморена. Ще ходя май при личните в понеделник.
Хубав уикенд на всички!

# 761
  • София
Добро утро!
Живи и здрави да са ви рожденичките, Лин и Боби!
Ние се събудихме с ВиК авария на душа в едната баня. Та сега сме със спряна вода и ММ с един комшия се опитват да отстранят проблема.
Мокрото и хладно време мен не ме радва никак.
Елит, Лаленце, стискам палци за вашите хора да се представят блестящо!

# 762
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Heart Разочарован е малко моят любим, ама ще му мине, то няма как... И май няма много мотивация за утре, но дано се появи такава. По принцип лявата ръка му е силна и на нея разчиташе повече, но ще видим утре с дясната какво ще стане, може пък да има повече късмет в жребия.
Стефани също е без медал днес, но е била на косъм от него - на четвърто място е при жените в нейната категория, което си е страхотно постижение, предвид, че тя още си е в категория девойки. Heart Eyes Видях я в списъците и за утре, ще играе пак при жените, с дясна ръка, да видим там дали ще се пребори. Heart
Иначе с медали от днес за България са една жена и трима мъже. Heart

Ели, стискам палци за момчето! Hug

Лин и Боби, здрави, щастливи и дълголетни да са ви рожденичките! Heart

# 763
  • Бургас
Лин, Боби, да са ви здрави рождениците!

Лаленце, шанс винаги има, така че, още стискам палци!

# 764
ЕлиТ, Лаленце, стискам палци!
Боби, поздравявам те за участието в състезанието и за примера, който даваш на учениците!
И тук е мокро, студено. Ще вадя юргана.

Общи условия

Активация на акаунт