ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 51 274
  • 970
  •   14
Отговори
# 960
  • In transit
Долче, в тази шунка е влязъл въздух, затова е с такъв цвят. Виждала съм много подобни, които не са били с изтичащ срок и си стоят на регала при другите продукти. За персонала явно няма проблем с цвета или по-скоро за ръководството...

# 961
За днешното масло не се ядосвайте ако няма. В събота голямото ще е на промоция

# 962
1,09 Е е цената на маслото от 100 гр. Купих, защото ММ го харесва, но бавно се консумира и едната опаковка ще я замразя.
Ядосах се, че млечните шоколади не можело да се комбинират по разновидности. Исках единия да е с ядки. Иначе пък течния перилен препарат мина като комбинация. Замислих се дали наистина служителката ми даде компетентен отговор. Като цяло използвах доста купони за отстъпка, включително и 5Е и съм доволна.

# 963
  • София
Някой да знае къде стои този артикул
няма го при другите-там са само 100,150,200 грама,
няма го и на касата
вчера ходих сряда толкова бързо пък да е свършил
Скрит текст:
Иначе вчера взех една щайга
Скрит текст:

# 964
няма го и на касата
Скрит текст:

При другите стои, но е в червена опаковка.

# 965
няма го и на касата
Скрит текст:
Скрит текст:
Иначе вчера взех една щайга
Скрит текст:

Потърсете го и в друга опаковка. Има разлики в реалните опаковки на щанда и снимките в приложението. Стари и нови опаковки са и не са ги уеднаквили, затова по код ги търсете.

# 966
И аз днес не можах да ги открия тези ядки. Гледах, гледах и си взех обикновени фъстъци. Но аз съм в дълбоката провинция и често липсват артикули от промоции и брошури

# 967
  • Русе
Ето моята бележка с маслото и кашу на 30%

Продължава моят проблем с приложението.Получавам Нюзлетър купона,активирам го ,но не се появява при останалите купони. Четвърти път им пиша и никакъв резултат.Само автоматичен отговор получавам на имейл,че проблема ще бъде предаден на отговорния отдел.
Има ли други с проблем като моя?

# 968
Вижте в приложението с кой имейл сте регистрирана. Възможно е да получавате имейлите на друг ваш имейл. Тогава си сменете имейла в приложението.

# 969
  • Русе
Вижте в приложението с кой имейл сте регистрирана. Възможно е да получавате имейлите на друг ваш имейл. Тогава си сменете имейла в приложението.
Получавам го на имейла,кликвам върху-"Натисни тук и получи купона "появява се надпис,че скоро ще се появи в приложението,но не се появява изобщо .Опитах с Android и iOS и през двете не става

# 970
  • Буркина Фасо
+ проверка в папка СПАМ

Общи условия

Активация на акаунт