ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 59 449
  • 1 112
  •   2
Отговори
# 660
Привет. Дали има пръчици канела в Лидл? Чак вечерта мога да отида, а ми е важно да намеря.

# 661
Привет!
Звъннаха ли вече на спечелилите волейболни топки?Къде мога да видя списъка от последната седмица?

# 662
Привет. Дали има пръчици канела в Лидл? Чак вечерта мога да отида, а ми е важно да намеря.
Вече има, където седят брашната и другите неща сладкарски.

# 663
Има, точно вчера ми направи впечатление, че явно ще е в ПА, а не само по празници. Около подправките за печива, при брашното.

# 664
  • София
Здравейте,
Тези пробвали ли сте ги, вкусни ли са?

Още тук съм писала за тези кремчета:https://bg-mam.ma/p/1570339/46736860
в керамика ли са?
Пп. Хамаци пускаха ли или им мина сезона? 30е са по спортните магазини 🫣

# 665
Здравейте, скоро имало ли е спортни клинове за по-големи момичета 146/152..?

# 666
Пастърмата на промо хубава ли е?
Да!

# 667
Тези кремчета аз много ги харесвам.В пластмаса.

# 668
Някой мина ли през новия магазин в Хаджи Димитър, да не са го обзавели само с каси на самообслужване Joy

За купоните с -50% - обърнете внимание, че са при сметка мин. 25 евро.

# 669
Канелата на пръчици в ПА е на Кания, а онази по празниците -на Белбейк. Минах през друг филиал и снимах за ориентир
Скрит текст:

# 670
Гледам, че нюзлетър купона директно се е появил в Лидл+, мейл не съм получавала. Някаква новост ли е това, или бъг в системите им?
Самия купон е 50% на нарязано сирене Едам

# 671
  • София
Гледам, че нюзлетър купона директно се е появил в Лидл+, мейл не съм получавала. Някаква новост ли е това, или бъг в системите им?
Самия купон е 50% на нарязано сирене Едам
Купонът е същия, но при мен си дойде и традиционния мейл. Единствената особеност днес беше че дойде към 12 часа, а не както винаги преди към 8:30.
Не съм отварял плюса преди това днес - възможно е купонът и при мен да е бил там още преди да го активирам през мейла.

# 672

Вижте текста..
Иначе не виждам защо директно да не започнат зареждане на купона на абонираните по този начин.

# 673
И при мен е директно в купоните, но и на нюзлетъра пише "Към купоните", а не "Активирай" или каквото пишеше преди

# 674
За какво използвате пръчиците канела? И аз наскоро ги забелязах като ново в асортимента. Чакам да пуснат и мляната канела на Кания обаче...

Общи условия

Активация на акаунт