ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 57 839
  • 1 098
  •   11
Отговори
# 1 065
Бейби картофки. Печени са много вкусни. Но между тях имаше едри картофи и се отказах...

# 1 066
Скоро във всеки магазин ще преобладават касите на самообслужване и ще има постоянно човек там. Това е концепцията за “бъдеще” като в даден момент, ще бъдат премахнати напълно.
В Германия всеки предпочита да плаща на каси на самообслужване. Човек-няма! И ние чакахме за потвърждаване на възраст,защото човека,който работи на единствената нормална каса ,обслужва и тези на самообслужване,които винаги са фул.

# 1 067
В Кауфланд ми е случвало касиерката да греши беше ми маркирала 6 бутилки вместо стек и така цената по висока. Отделно се цупят когато искаш да дадеш 20 цента за да ти върнат цяла сума, но не е проблем те да ти върнат 8 евро в монети. На самостоятелната каса винаги гледам какво излиза като цена и ако има нещо веднага сигнализирам. На другата да си гледал.

# 1 068
В Кауфланд ми е случвало касиерката да греши беше ми маркирала 6 бутилки вместо стек и така цената по висока. Отделно се цупят когато искаш да дадеш 20 цента за да ти върнат цяла сума, но не е проблем те да ти върнат 8 евро в монети. На самостоятелната каса винаги гледам какво излиза като цена и ако има нещо веднага сигнализирам. На другата да си гледал.
Идеята да не се искат монети е, че става изключително бавно, започва се едно ровене по джобове, портмонета и накрая ,,Ами нямам". Разбира се, някои хора доста бързо си ги намират и не се налага да се бави опашката. Дори на самото обучение ни казват, че монети от клиенти не се искат, имаме си достатъчно.

# 1 069
  • Пловдив
Скрит текст:

# 1 070
В Германия има щайги като при нас, само че са в хартиени торби. Почти първо качество са, а не като при нас пред разваляне. Една хартиена торба е горе долу 3 кг и струва 3 евро.
 Найлонките се плащат по 2 цента.

# 1 071
Подарявам:

# 1 072
При мен цяла седмица от "Тайни изненади купон", нищо не ми се зареди, подскача-подскача и накрая дава грешка
Актуализирайте приложението Лидл+!
Така дава грешки и при други приложения, когато има нужда от актуализираме.
Моето е актуализирано и пак дава грешка, но като отида на купони си е наличен и мога да го активирам без проблем.

# 1 073
Пазарувам само на каси за самообслужване. Въобще не ме кефи да видя на опашки и са се занимавам с продавачки. Хайде в Лидл биват, но в другите вериги са кошмар. В метро имам чувството, че са по социални програми. Трагедия! И въобще не си дават зор. Добре, че и там започнаха да слагат такива каси.

# 1 074
Вчера какъв купон имаше от изненадите?
Пропуснах го ...

# 1 075
  • София
Вчера какъв купон имаше от изненадите?
Пропуснах го ...

Ако харесваш салама, мога да ти дам купон.

# 1 076
  • София
Здравейте, ще ходя преди обяд към Лидл на ул. Кумата, ако някой няма да ползва купона за 10 евро, моля да ми го изпрати, или си сменете локацията на магазина и купона ще се зареди. Благодаря предварително Heart

Последна редакция: нд, 04 окт 2026, 08:37 от Moshe love

# 1 077
Полудявям с тия каси на самообслужване!
С 1-2 неща - ок, обаченсутрин, когатомискям да отида да си напраея седмичния пазар, нямам сили да прехвърлям отново всеки продукт сама, защото го правя и по-бавно.

Ако има и други като мен, писали ли сте, обаждали ли сте се на клиентските им телефони за обратна връзка?

Вече някилко пъти пазарувах от друго място, но бях забравила тая "особеност" и днес пак се натресох с пълна количка на каса на самообслужване.

# 1 078
  • In transit
Ооо, не очаквах и мед да има в горчицата.
Ама той е основния подсладител в тези плодовите. Плодовете са само за аромат. Интересно ми стана да видя състава на въпросните горчици.

# 1 079
В кое метро слагат каси на самообслужване най вероятно София ?? Аз основно такива каси предпочитам нося само карта в себе си и ми е удобно за плащане но и там на места стават опашки ..
Пазарувам само на каси за самообслужване. Въобще не ме кефи да видя на опашки и са се занимавам с продавачки. Хайде в Лидл биват, но в другите вериги са кошмар. В метро имам чувството, че са по социални програми. Трагедия! И въобще не си дават зор. Добре, че и там започнаха да слагат такива каси.

Общи условия

Активация на акаунт