Дреме ли ви?

• 4 451
  • 177
  •   1
Отговори
# 165
Приспахме кучето. Това беше най-доброто за него, но мъката е голяма.

# 166
Съчувствам ти, Злодеида!

# 167
Приспахме кучето. Това беше най-доброто за него, но мъката е голяма.
Наложи се да минем през това преди две години. Наистина е мъка.

# 168
  • Шоплука
Моите съболезнования за животинката.

# 169
  • По света и у нас
Съболезнования.

Чъбке, аз като си обрисувам постовете не визирам специално теб, но ти все се припознаваш в тях и започваш на мелиш с онзи тон в който обясняваш на другите колко са под, зад, а ти си над пред.

Не се засягам, просто се изморявам все с теб да ме занимаваш. И не съм само аз, но уви себе абсорбирана си и няма как да ти помогнем. Трябва сама да искаш да си помогнеш.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 14:46 от PriMadonna

# 170
  • Шоплука
Прими изобщо не се засягам. Философствам си. Малко разпусквация около бача.
Нищо ми няма, не ме мисли. Само дето ме мързи да стана и да сложа шишчетата да се пекат, та да си полафкам малко из форума.

# 171
Моите съболезнования, Злодеида!
Тежко и болезнено решение, но вярвам - хуманно.

# 172
Злодеида, съболезнования.

# 173
Само тук споделям. Нямам сили да кажа на никой поради причините изброени в тази тема. Всеки си мисли, че той е най-зле.

# 174
Злодеида, много хора, които нямат отношение към животните и не са изпитали същото от първо лице, няма да те разберат, вероятно ще се опитат да те успокоят, като ти кажат, че винаги има и по-лошо. Абе, различни хора, различни реакции. Твое право си е да си изстрадаш този момент. Домашен любимец си е член на семейството. И даже често хората дават лични истории за пример, повече за да покажат съпричастност, отколкото да се изкарват жертви, но не всеки има нужда от точно такава утеха.

Помня, като започвах работа, колежката, с която работим в едно помещение, беше много унила. Това седмици, месеци наред. Само догаждах на какво се дължи това лошо настроение. Точно по Коледно време в хода на някакъв разговор разбрах каква е причината, а тя беше тежка, много тежка. Това така силно ме разстрои, че месец-два не бях на себе си. Дори на физическо ниво се почувствах истински зле. Просто мъката се усеща във въздуха, не знам как да го опиша. Човек, който е по-сетивен ги улавя тези неща. И да, всъщност дремеше ми, че един човек до мен страда и дълго ще носи една болка със себе си, за която няма лек и аз няма как да помогна. И още ми дреме, макар и самият човек на моменти да ми е трудно поносим.

# 175
Злодеида, съболезнования за животинчето.

# 176
Зло, много съжалявам.

# 177
  • Paris, France
Моите най-дълбоки съболезнования, Злодеида. В мир да почива животинката. 💐

Общи условия

Активация на акаунт