Дреме ли ви?

• 4 713
  • 186
  •   3
Отговори
# 180
Но ако на теб ти гори от вътре, светът ти е крив и срещнеш някой, който се държи сякаш всичко е цветя и рози, не ти ли идва да го треснеш по главата с тиган?
Прекаленият позитивизъм ме дразни, колкото и постоянното мрънкане.

# 181
  • Шоплука
Но ако на теб ти гори от вътре, светът ти е крив и срещнеш някой, който се държи сякаш всичко е цветя и рози, не ти ли идва да го треснеш по главата с тиган?

Не, обратното. Страшно ме разтоварва и ме изпълва с оптимизъм, че не виждам правилно чашата.
Ако съм в позиция като животните да се свия някъде да си лижа раните, гледам да не прекалявам с това.
Живота наистина е кратък, един ден няма да ме радва синьото небе, за това гледам да взимам толкова хубаво от живота, колкото може да ми предложи.

# 182
  • София
Забравих си инсулина в колата. Grinning

# 183
Много зависи. Позитивизмът по принцип не ме дразни, радвам се, че има хора, които са Ок. Обаче има един истеричен позитивизъм, който е очевидно, че няма нищо позитивно в него, ами някой се мъчи да си балансира чакрите на твой гръб - това вече ме вбесява. Особено ме вбесява, когато този някой почне да ми се кара как аз не съм позитивна. Ужасно психопатско е това.

# 184
Да, да, когато е истерично и натрапчиво, в повечето случаи са упражнения по позитивизъм, а не реална позитивност. Майка имаше една позната, дето толкова позитивна беше, че чак можеше да набие някого в старанието си да му обясни защо винаги от всичко трябва да е доволен.

# 185
  • Бургас
На мен тези вечно позитивните и извисените са ми много съмнителни.

# 186
  • По света и у нас
Направо токсичнен позитивизъм. Каквото е напънато и изкуствено, не е нормално и не е устойчиво. Няма да го бъде. Затова хората изперкват - фейк ит тил ю мейк ит, но са на антидепресанти всичките

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 20:58 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт