Звездни компромати - септември '26

• 36 275
  • 451
  •   52
Отговори
# 435
  • София
Странно е за Теодор Салпаров и Владимир Николов да се пита кога са били известни.
Велики спортисти и шампиони.
Дори са не се харесва жената на единия или политическата кариера на другия, то да се омаловажават грандиозните им кариери, е нелепо.

# 436
Комеморативен период. Да си спомним. Да сведем глави. Вчера - за Фреди❤
А днес се навършват 5 години от кончината на Жан-Пол Белмондо - отиде си на 06/09/21🙏❤🙏
Искам да си спомня широката усмивка, сърцатия, изцяло отдаден на публиката си, великолепен каскадьор и невероятен актьорски талант.
Знаете ли, че тук го обожават?! Редовият французин го отъждествява с велика душа, до мозъка на костите си отдадена и свързана с народа си. Помня как точно преди 5 години, аз дето не съм му сънародничка и даже не съм чак такава френска поклонничка, стоях пред телевизора, гледах погребението му и при първите ноти на Chi Mai на Енио Мориконе от Професионалистът, ревнах. Той тогава разплака целия свят. Всички тук плачеха.
Няма друга подобна, всенародна любов тук. Наистина няма. Не и в такива мащаби. Само за Белмондо. Велик. Безсмъртен.
Около мен всички знаят репликите му наизуст и гледат филмите му с нескрито удоволствие. Той трябва да е щастлив, там горе, че е така единодушно обичан и разбран, върховна награда за всеки един артист. Амин.
Скрит текст:

Към кой български актьор изпитваме подобна, всенародна любов?
Труден въпрос.
Парцалев? Георги Русев? Тодор Колев?
Васил Михайлов? Петър Слабаков?
Иван Иванов?
Тук е само Белмондо🔥🙏

# 437
Вярно са доста сектантите, ама главно сред музикантите - Миро, Любо, Мона, Вениамин и т.н. За Ралица не очаквах.
Поведението й като водеща на ИВ беше злобно, дребнаво и подигравателно към участниците, за миг не бих помислила, че е богоугоден човек.
Сега например Ивет ми се струва много по-разбираща и емпатична към участниците. Харесва ми много повече от Ралица.

# 438
Ever Anderson
Скрит текст:

# 439
  • Пловдив
Марчето Илиева и тя пяла на събитието...
https://www.facebook.com/share/r/1FGWVTPni3/

Д-р Жаси имала РД...
https://www.facebook.com/share/r/14pJ9Ag2kG8/

# 440
Това Марче е облечено с пижамка като онова Марче.

# 441
След тренда на шарените пижами, идва тренда на прозрачните нощници  с гащи.

# 442
Мара не е кожа и кости както излиза по снимки.
На Жаси "надгробните плочи" са ужас!

# 443
Тази "църква" се е преименувала от "Пробуждане" на "Ренесанс", интересен факт е, че 10% от прихода си трябва да им даряваш, така пишело в Библията !!??? Четох някъде. Пирамида пълна.
Ралица, Миро, Вениамин и още няколко "известни" са в нея.

# 444
И Вениамин го задрасквам! А има глас това момче, но явно акъл няма. Миро отдавна ми е кенсъл. Толкова е фалшив и превзет, че не мога да го търпя по интервюта.

# 445
  • на село
На мен този Вениамин винаги ми изглеждал престорено добронамерен и позитивен. Хич не му вярвам.

За шармантните пианистки - всеки има право на лош вкус при подбора на облекло, няма лошо. Аз обаче също имам право да коментирам пуснатите на свобода вторични полови белези. Клюкарстваме си тук, такава е темата. Темите за концертите са на друго място.

# 446
Тази "църква" се е преименувала от "Пробуждане" на "Ренесанс", интересен факт е, че 10% от прихода си трябва да им даряваш, така пишело в Библията !!??? Четох някъде. Пирамида пълна.
Ралица, Миро, Вениамин и още няколко "известни" са в нея.

Всички протестантски секти събират данък десятък. Библейско е.

# 447
Тоя Салпаров кога е бил известен? Чак бенефис и чудо...че и по ТВ го дават. Бетер оня Владо Николов ми е Close

Не харесвам Владо, но и той и Салпаров са в пъти по-голями звезди от коментираните тук.

# 448
  • София
Това от някое хелоуинско парти са взели идеята, без много мисъл явно
Скрит текст:

# 449
Надгробна плоча за празнуване на рожден ден, гениите скубят коси от тази оригиналност. Старото ми аз, новото ми аз, бъдещето ми аз, все сте си аз-вете барабар с мушицата в надвратното пространство, чак такива изцепки нЕма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт