Звездни компромати - септември '26

• 48 058
  • 574
  •   67
Отговори
# 570
Никой не оправдава ничия “постъпка”
Нито сме били там да им светим по време на връзката, нито по време на края й.
За мен тази връзка за нея беше възможност да се поизтупа от нафталина, да вземе някое друго договорче да поинфлуенсърства ( дори ми се появи адски лигаво и инфантилно да рекламира някакви червила), да се помотае пред камери по състезанията и толкова.
И пак според мен- когато беше малка предизвикваше умиление, което доста хора са пренесли към порасналото й аз. Но в момента изглежда пренавита и миловидна, но толкова.

За него.. не знам, завъртяло се е приятно момиче измежду тренировките и пътуванията, защо не- вместо да търси сам, тя е била на една ръка..

# 571
На Гришо наборите тенисисти, по-известните, май всички са със семейство и деца вече.

# 572
Крисия е била влюбена. Не разбирам тази жлъч, с която тук й се присмиват (много от обидните коментари вече бяха изтрити вчера). Някаква ревност и завист усещам в коментарите - сякаш Крисия е проявила невероятна дързост да бъде с него и “от къде на къде” - казвате вие.
Никола е симпатичен, млад и успешен. Не е мечтата на всяка жена обаче. Ако наистина е казал унизителния коментар, който се обсъждаше - това показва само каква голяма разлика има в поведението на спортиста Никола и Никола в личния живот и взаимоотношения. Дано порасне и улегне, наред с успехите му.

# 573
  • София
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Скрит текст:
Орландо Блум и Ирина Шейк
Скрит текст:
Вин Дизел
Скрит текст:
Кейти Холмс и гадже
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:

# 574
Като казахте Божинката, прочетох, че е колабирал на мач, ама изчезна някъде. Вярно ли е как е?

Росен Божинов е припаднал.

Извинявам се за подвеждането. ПрочетоХ Божинов и после осъзнах  че той не играе.

Общи условия

Активация на акаунт