Звездни компромати - септември '26

• 46 025
  • 560
  •   68
Отговори
# 540
И да не беше хубав, златна кокошка ще е..

# 541
И друг път съм го казвала - Крисия е добро момиче, една вечер прекарахме на една маса, стори ми се уважителна, накрая даже ни целуна по бузите за чао. Тъжна ми се видя днес за Никола. Ама то нормално, много е хубав, много.

Това нищо не значи, що за повърхностен коментар. Все едно ние да кажем - по тв е супер лигава, инфантилна и надута (факт), показва се не особено интелигентна , ерго не е читава.

# 542
Не е повърхностно, познавам и общувам с нейни близки. Добро дете е. За мен нечитави са злобарите и престъпниците.

# 543
  • София
Доста смешно си е оформил гръдния китеник 🤣

Като лигавник 🫢

# 544
Той сега започва с ловът на бръмчалки и то световни, много е млад.
Е, много ясно, затова инфантилната Крисия е аут. Беше удобна до време, сега никой не я помни, а и не блести с визия, подходяща за "топ състезател". Не, че тя е нещо особено, нито пък той, но искаха и двамата да са под прожекторите кой, както може- Крисия изцяло на негов гръб, а той с доброто малко гадженце за имидж. Не се учудвам, че й би шута. Само и той да не се сгромоляса след помпането на славата като други наши надежди, не че не го очаквам. Крисия да си търси друг път в живота, не е нейното. Иначе е тъпо, че се коментира само нейното изказване по въпроса за връзката, а голямата звезда Цолов трае.

# 545
  • София
А защо трябва да се обясняват публично за връзка и раздяла? Да не би насила да са я карали Крисия да цвърчи за любов, сватба и скъсване? Звездите имат връзки и без да ги афишират по студиа и социални мрежи.

# 546
Момичета и  момчета около звезди  гледат да изпъкват ,застават пред тях и вземат светлината. Изгряваща звезда като това момче  се нуждае  от цялата светлина. И при онзи волейболист Николов - същото, момата се стара да изпъкне доста.
 Ами не става , усещат се по някое време.
 На това се радват  по-сигурни в себе си,   поостаряващи звезди, младото до тях да им придаде ,  а не отнема блясъка. Мое мнение.

# 547
При Николов и момата беше още по-нелепо. Тя се държеше като негова жена и обикаляше по студията. Чух, че и те били скъсали.

# 548
Не я следвам, но ми излезе пост на Моника Валериева. Не можах да я позная и се загледах. После видях, че описанието е доста драматично, пише, че най-големият ѝ страх се е сбъднал и хората в коментари ѝ съчувстват. Знае ли някой какво се случва с нея?
Скрит текст:

Скрит текст:

# 549
Звучи като да страда от депресия, тя е споделяла и за тежки ПА

# 550
Котката ѝ е починала, а много я е обичала.

# 551
Saoirse Ronan
Скрит текст:

# 552
Кой Николов?

# 553
Алекс Николов

# 554
  • София

Синът на Владо Николов.

Общи условия

Активация на акаунт