Звездни компромати - септември '26

• 55 653
  • 667
  •   52
Отговори
# 660
   Много харесвам Хавиер Бардем. Като актьор, като мъж, всякак. Но е крайно време да направи избор. Или бръсне брадата, или започва да я боядисва, или спира да боядисва косата. Първото най-неприемливо ми изглежда, но с бяла коса пак ще си е хубав. Много е грозен и изкуствен този контраст. Боядисана коса с бяла брада.

# 661
Не им е лесно остаряването в актьорските среди.
Ето, динозавърските снимки са почти неудобни за гледане, нали ?
Особено при жените.
Фей Дънауей е необходимо да посети зъболекар, Бардем - бръснар.
А Филипин Болийо пък споделя следното :
“ Ето ме без грим (пуснах нейна снимка преди няколко страници тук), но нека ви кажа, че типичната французойка и още повече - парижанката, полага неимоверни  усилия да изглежда уж небрежно, уж напълно натурално и естествено. А всъщност е минала през какво ли не, за да се покаже УЖ негримирана и УЖ непринудено облечена и е прекарала ПОНЕ час в търсене на подходящия тоалет.”
Така е. Парижанката е всичко друго, но не и небрежна и неподготвена, като излиза навън.
Затова с напредването на годините е още по-страшно. И при двата пола.
Но живот.
Аз лично не възприемам никак добре мъже с видимо боядисани коси.
С прошарени или бели такива и подходяща прическа, един мъж придобива страхотна класа. Поне за мен.

# 662
   Много харесвам Хавиер Бардем. Като актьор, като мъж, всякак. Но е крайно време да направи избор. Или бръсне брадата, или започва да я боядисва, или спира да боядисва косата.
Днес в пресата се появи новината и снимка, че Тръмп е с боядисана коса. 🤐

# 663
Бебатов

Скрит текст:

# 664
Не е задължително коса и брада да побеляват заедно. Имам примери пред себе си - тъмна коса и прошарена брада. Както и обратното - прошарена коса и алсолютно тъмна брада.
Нищо да не си пипа Хавиер, съвършен е! 😍

# 665
  • София
Сандра Бълок
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:
Тери Хачър
Скрит текст:
Люк Еванс
Скрит текст:
Кели Озбърн
Скрит текст:

# 666
Бен Афлек си е сменил фейса, едвам го познах.

# 667
Захажаева, майката на Албена Вулева, с нападки към Лили Иванова.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт