Звездни компромати - септември '26

• 67 814
  • 777
  •   51
Отговори
# 750
  • София
Дениз Ричардс
Скрит текст:
Брайън Остин Грийн
Скрит текст:
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Скрит текст:

# 751
Пенелопето нещо си е правила, но напоследък(поне няколко месеца) хич не ми харесва. Един лелински вид е придобила.

# 752
Откраднато от нета - Лили през годините. 😒
Скрит текст:
Все пак всички тези са били управляващи по времето на Лили Иванова.

# 753
Точно лелински вид има Пенелопе, а може и просто да е остаряла.

# 754

Особено долу в дясно снимката не изглежда никак добре вечната  Прима.
Не трябва ли политиката да свежда глава пред изкуството?

# 755
  • Варна
Пенелопе си е направила бретон, това и придава селския вид. И аз го забелязах и И се чудих на решението.

# 756
  • Пловдив
Сиракови ... сигурно е внучката с тях, ама с рокличка, а те навлечени Thinking
https://www.facebook.com/share/r/1CL4UYcbFP/

# 757
  • София
Кейти Холмс и гадже
Скрит текст:
Ейса Гонсалес
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:
Летисия Каста
Скрит текст:
Кармен Електра
Скрит текст:

# 758
  • Пловдив
Във Фейса ми излезе изневиделица оплакване, че Бачорски уволнил българките от персонала си до една, макар в годините да ги хвалел много, и ги заменил с непалци. Не знам дали е за тук и не знам дали е вярно. Разбира се, всеки търговец иска да намали разходите и си прави сметката.

____

Цитат
Е, дано не я изберат Йотова. Извън политическите пристрастия, никога не е добра идея цялата власт да е еднолична. Нямаме нужда от нова диктатура.
+1.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 09:25 от Магдена

# 759
Бербатов прави моноспектакъл. И той не можа да намери себе си след футбола. Все се пробва някъде.

# 760
  • София
Не мога да повярвам, че след толкова години още се дъвче Е ли синът на Кали дете на онази противна мутра. Преди около 10-ина дни момчето на Кали се бореше за участие в Игри на волята, но за жалост отпадна. Във визитката каза, че си има баща (очевидно жив при това), който не е известен. Специално подчерта, че слуховете за Жоро Илиев са неверни.

# 761
  • София
Не мога да повярвам, че след толкова години още се дъвче Е ли синът на Кали дете на онази противна мутра. Преди около 10-ина дни момчето на Кали се бореше за участие в Игри на волята, но за жалост отпадна. Във визитката каза, че си има баща (очевидно жив при това), който не е известен. Специално подчерта, че слуховете за Жоро Илиев са неверни.

Е какво да каже,баща ми е Г.Илиев ли? За мен има прилика ,но и на майка си прилича най вече.

# 762
А ако не му е баща , как да каже, че му е такъв?
Хубаво момче е.
Не знам дали се изкоментира, но Мазонакис е починал от инфаркт, предизвикан от нерегламентирана медицинска процедура.

# 763
И да е син ще спите ли по-спокойно... Никой не си избира родителите

# 764
Оф, все ми е тая кой му е баща, коментираме си. Вас па какво ви бърка на кого ни прилича, та толкова се възмущавате?!

Общи условия

Активация на акаунт