Звездни компромати - септември '26

• 70 868
  • 793
  •   10
Отговори
# 765
Навремето и за дъщерята на Ивайла Бакалова от Румен Гайтански Вълка много се спекулираше, дали не е на Илия Павлов. Това са двете деца, за които аз знам, че има чуденки и визуално приличат на заподозрените. Но на Бакалова дъщерята си има официален баща, на Кали големият син не. Нито една снимка, никога.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 21:36 от Tess d`Urberville

# 766
Ами не е вярно, ето снимка, виждала съм и други, но това намирам в момента.

https://slava.bg/news/85111.html?act=week&do=detailed&rec=3949
Пак казвам няма шанс Жоро Илиев да е имал син и да се откаже от него, без значение от коя майка е.
Това е искал най- много, според близки до него.
Затова силно ме съмнява слуховете да са верни.
А прилика ако търся ще намеря и между мен и МадонЯ, ма не, не ми е майка🤣😅

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 19:09 от Модератор Никол

# 767
Не ми прилича изобщо на Жоро Илиев този младеж.

# 768
Аз не бях виждала снимки, признавам.
На мен пък на предполагаемият не ми прилича въобще, а на Жоро да. 😀

# 769
Гледам новините, разкрили са схема за фиктивна продажба на лекарства, включително и тези за онкоболни, дали няма шанс да са разкрили и онези нелицеприятните дебили, за които не беше позволено да пишем?Ох, стискам палци да са ги разобличили 🤞🏻
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razbiha-shema-za-iztochvan … lekarstva-2466117

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 17:11 от bjk85

# 770
Излезе ми, че Катето Евро е била при Гала, твърди, че е видяла в кафето на Ивчето знак, че е бременна още преди Ивчето да знае.
"Видях ембрионче, закачен за яйцеклетката." LaughingRolling EyesScream

# 771
Начи ембрионите се закачат за майка си...
 Какви ги разправяха в учебниците едни ...да питат Катето.
 Иначе и аз съм нацелвала бременност преди носещия да знае, просто лицето веднага се променя. Не на всеки е.

# 772
Гледам новините, разкрили са схема за фиктивна продажба на лекарства, включително и тези за онкоболни, дали няма шанс да са разкрили и онези нелицеприятните дебили, за които не беше позволено да пишем?Ох, стискам палци да са ги разобличили 🤞🏻
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razbiha-shema-za-iztochvan … lekarstva-2466117

А дано, ама надали. Щяха да гръмнат новините с нейното име. Отделно пише, че групата действала от 2025 г., а за онези идиоти се знае по-отдавна.

# 773
Катето е въздух под налягане, с една роля цЕл живот се изхрани, и тя и фамилията. И със съмнителен интелект.

# 774
Което не пречи да са в нова група като се размириса онова. Но не са сами, и други го правят, ако делят с когото трябва се потулва.

# 775
Малко оф топик, но не вярвам да стигнат до, който трябва с това разследване. Само вдигат шум.

# 776
Излезе ми, че Катето Евро е била при Гала, твърди, че е видяла в кафето на Ивчето знак, че е бременна още преди Ивчето да знае.
"Видях ембрионче, закачен за яйцеклетката." LaughingRolling EyesScream
Направо нова биология е това и нова нАука. 😁 Явно бърка матка с яйцеклетка. Разликата е мнооого малка.😜

# 777
Бабини работи.

# 778
Изабел Аджани и Катрин Деньов на погребението на фр.кинорежисьор Jean-Paul Rappeneau, който си отиде преди дни :
Скрит текст:

В САЩ вече е 11/09 - с 2977 дрона (това е броят на загиналите при атентатите в онзи кошмарен ден), възстановяват силуетите на двете кули и си спомнят🙏
Скрит текст:

# 779

На днешния ден през 1960  е роден този красавец. Тук е в емблематичната роля в " Речта на Краля".
 Дано не повтарям Веселяшка ,но не запомних да е отбелязан, тя предимно французи  привлича насам.

Общи условия

Активация на акаунт