Звездни компромати - септември '26

• 80 679
  • 873
  •   38
Отговори
# 840
Отвратителни крака, след издължаването пък съвсем-два сухи клона, набити някъде

# 841
Бритни Спиърс от България Stuck Out Tongue Winking Eye
Да знам, какво е преживяла Брит, но просто ми напомня за нея с нелепи снимки

# 842
  • Glasgow
Много хубава новина, на мен голямо бебче ми изглежда 🥰
Скрит текст:
Лейди Гага е обявила че има първо бебе с партньора си. Явно сурогатно, щото аз поне не съм разбрала за бременност. Живо и здраво да е

# 843
Памела Андерсън
Скрит текст:

# 844
Мара 🫣
Скрит текст:

Като си говорим за къси клечки...

# 845
Може и да е била бременна Гага
Може затова да си показва корема, да се види, че си е нейно

# 846
Видът на Мария ме разсмя.

# 847
Това сетре на Мара сигурно е много скъпо, но на нея й стои сякаш мама Данчи й го е шила по модел от Бурда, ма не е уцелила баш размера, а в комбинация с полата и най-вече със стриптизьорските копита... модна трагедия!
Майка плаче, Маро! Много зле си се облякла! 🫣

# 848
Краката на Мара са като от друг свят. Грозота.

# 849
  • София
На тази снимка с бебето Гага изобщо не прилича на Гага. Аз съм й голяма фенка и изобщо не ми пука как се е сдобила с дете, но за мен това не е тя.

Дамата е пълен потрес. Кака й Памела Андерсън я слага в малкия си джоб откъм крака, нищо че са й леко криви.

# 850
Мичка...Сакото е като извадено от някоя втора употреба, имало го само в един размер и го облякла така - голямо-малко, няма избор заради марковия етикет на гърба. Трябва да ѝ дадат модна антинаграда за цялостен принос, заедно с онова зеленото дантелено недоразумение, с което се чекна наскоро на сцената. Копитата са без коментар... Намери си мъж с възможности, но стил не придоби.

# 851
Явно много се харесва Марчето, защото е качила видеа и няколко почти еднакви кадъра.
Но лошият вкус не свършва до там... После постнала някава спалня и тагнала Марая и гаджето Rolling Eyes

# 852
На Мария най-големият й комплекс относно външния вид е ръстът, та копитата никога няма да ги остави. Страшна глупост, но...

# 853
  • Sofia
Dr.E!
Скрит текст:

# 854
Мислех, че Теди Велинова го облича като клоун, но те отдавна се разделиха, а др Енчев запази циркаджийският вкус.
Да му изям жиУетчицата! 😜

Общи условия

Активация на акаунт