Звездни компромати - септември '26

• 83 192
  • 895
  •   6
Отговори
# 885
Изпуснах няколко епизода , но тя не беше ли с някакъв Иранец ?

# 886
Покрай Вуйчо и Вуйна се запознала с рожденика днес и то нали любов....

# 887
Изпуснах няколко епизода , но тя не беше ли с някакъв Иранец ?
В миналата тема го бистрихме 30-на страници, чак до ушите му стигнахме.
Друг е.

# 888
Накъде да върви?
Където момиченца залитат по 50-60 годишни мъже или в друга посока?
[/quote]
Мен понеже ме вълнуват мъжете та се изказах, малките момиченца не ме интересуват. Joy

# 889
Мара ми е много смешна.

Преслава към клипа на дъщерята на Константин:

preslava_official

7 часа
За да си останеш и ти щастлив, по-добре не разбирай 😃🫶🏻

# 890
За съжаление днес не беше добър ден за Цолов Sad Дано утре има сили и възможност да вземе повече точки.

Коментарите във ФБ пак са анти Крисия. Толкова жалки хора има - като беше с него - защо е с него. Сега не са заедно и “тя го била проклела”.
Честно казано дано по-скоро Никола си намери нова приятелка.

# 891
  • Sofia
Излезе ми видео на плачеща Ивайла Бакалова от някакво ново реалити. Обяснява, че баща й я е зарязал като малка и понеже тя носи тези рани все още, сега постоянно изисква от партньора отсреща уверения, сигурност, доказателства и така явно разваля връзките си (не обвинява мъжете си, а собствените си страхове). И затова първата й дъщеря също расте без баща си. Нищо не споменава за сегашния, но явно и той е в миналото, някак се носеше идеята, че и втората й дъщеря е така, макар да не го спомена.

# 892
То из интернет отдавна вече мина новината, че Ивайла се е разделила с последния си мъж.

# 893
Според мен са разделени, защото каза бащата на втората ми дъщеря стана биологичен баща след 50. Тоест не каза половинката ми или нещо друго. Изглеждаха много щастливи и непобедими заедно.

# 894
Не знаех, че Ивайла се е разделила с бащата на втората си дъщеря. Защитаваше го толкова самоотвержено, изглеждаха щастливи. Жалко.

# 895
  • Sofia
Според мен говори за това, защото го приема за своя грешка и се надява той да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт