Звездни компромати - септември '26

• 118 737
  • 1 249
  •   62
Отговори
# 1 215
Статуетка Simple Smile

# 1 216
На последната снимка Мара е такава карикатура, предизвикваща само спонтанен смях.......😂

# 1 217
Стилияна е далеч от стройна. Строен значи слаб и висок.

# 1 218
Аз също харесвам Сидни и като визия и като актьорски заложби.
Смятам, че достатъчно спортистки се изтипосват голи или полуголи из ИГ или по списания, та няма нужда да ѝ четат морал.
Момичето е младо, с хубаво тяло, нормално да изкарва пари с него.
Също така, самата Сидни била акционер в този нов сайт за спортни прогнози, тъй че може да си реши каквато си иска реклама да направи.
Покрай нея все стават скандали и затова ще дръпне доста напред според мен. Оприличавам я не толкова на Памела, колкото на Мерлин Монро, някак такова усещане създава, все да се говори за нея и да ѝ завиждат.

# 1 219
Том Круз
Скрит текст:

# 1 220
  • София
Никола Цолов е бил на вечеря с Макс Верстапен след картинг събитие на Ред Бул.
Скрит текст:

# 1 221
  • София
Стили е 140 см висока.
Тея и Наум са рекламни лица на Мастъркард
Скрит текст:

# 1 222
Мноу си е джиджана Марето,да вземе да си погледне убаво публикацията,че туй беличко петно на главата ми боде очите 😂.По качествена перука/екстеншъни да си тури😁

# 1 223
Стройна няма как да е Стиляна Николова, нито да са и дълги краката. Абсолютно миньонче е щом е 150см

Ивайла с малката Вяра. Много хубаво дете

# 1 224
  • в 1001-та нощ
Къци - екстравагантен и закачлив

Скрит текст:

# 1 225
Говорех за пропорции. Ниска е Стили, но с чудесни пропорции и да, за ръста и, краката и са дълги.

# 1 226
Алисия е с много добри пропорции - дългокрака без да е висока.

# 1 227
  • Варна
Да, точно. Къс торс и дълъг крак е стройна фигура . Аз съм много висока за жена, краката ми са нормално дълги. Но съм с едър кокал и не съм била много елегантна никога, дори и в слаб период. Най са ми нежни  високи жени над 170.см.с тънки кости и глезените финни ( много ми харесва тънки глезени и слаби прасци). Рядко са, но са изваяни.Богданска ми се струва така, но не съм я виждала на живо. Едновременно много висока и нежна, и с хубава осанка.
Сидни не е много стройна, но е адски секси.Всичко и е много провокиращо в тялото , точно М. Монро излъчване.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 22:36 от Vessi_to

# 1 228
Аз си признавам, че завиждам на Сидни Суийни за тялото, ако имах такова и аз щях да ходя гола и щях да го осребрявам всяка секунда, ма де тоя акъл като млада 😅

# 1 229
Eто от тълковния речник: строен - който е висок и елегантен и има хубава стойка.
Няма как ниски хора да са стройни.

Общи условия

Активация на акаунт