Звездни компромати - септември '26

• 134 445
  • 1 417
  •   50
Отговори
# 1 290
Дара Екимова май си мечтае да е българската Сидни Joy

# 1 291
Много обработени снимки на Мари

# 1 292
Уф, хич няма загадка с това деколте.
Иначе пише много хубави песни и за себе си, и за други певци.

# 1 293
На Сашка Васева ми прилича  Дара Екимова.

# 1 294
Мари е много смело момиче. Каквото и да направи й прощавам.

# 1 295
  • Пловдив
Винаги съм смятала, че строен означава просто "с хубава фигура" - пропорционална, хармонична и не пищна или едра, но не и задължително много фина. Както и да е, явно наистина всеки го разбира различно.

Много харесвам тип физиономия като на Мари ГАлина, но иначе като личност и изяви с нищичко не я отличавам.

# 1 296
Дара Екимова изглежда много вулгарно с тези пластмасови гърди навън.
Много неприятно излъчване има, въпреки че има хубави песни.
Мари е голяма хубавица и има сладки дечица. Simple Smile

# 1 297
  • Пловдив
Малий, колко много патос.....Този българин е в класацията за най-богати американци, четете малко, де.

Да, защо беше нужно това чукане по канчето само защото някой си позволил да го нарече българин (какъвто все пак е)?

Скрит текст:
Ако етнически българин направи индивидуално нещо лошо - ууу, ааа, ето какви СМЕ, Ганьо, племе, "само в България", "материалът"... Ако етнически българин направи индивидуално нещо за завиждане - що се тупате в гърдите, бе, Ганьовци, кво е направила за него България, та казвате, че бил българин.

_____

Не смятам, че българките сме с едър кокал, а рускините и прибалтийките - фини. В нашите си очи все се имаме за някакви грубовати, ниски и набити (то не сме високи, но и едри и набити не сме), но реално точно в Североизточна Европа - Русия, прибалтийските държави, Финландия - хората в антропологично отношение са високи и с едър, а не фин кокал. Като цяло, разбира се, ясно, че навсякъде има всякакви.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 20:17 от Магдена

# 1 298
  • Пловдив
Цеца...на 53 била.
Скрит текст:

# 1 299
А на мен Джереми Айрънс ми е актьорът с една от най-неприятните визии... За щастие сме различни, иначе всички щяхме да харесваме всеки и да се изпотрепем. 😃

# 1 300
Заради ролите ли или просто така ти е неприятен, голям е като актьор и това харесвам. Въобще ценя не визия на първо място. Тя често лъже.
 Той също има "гола" роля в един филм, гадна в Лолита. Щом го мразиш в роля ,значи е успял.
 Ами за всеки вкус по нещо има , от русите само Кавънч приемам аз, никакви Бат -овци и подобни.

# 1 301
Цеца е освен всичко друго и с монтирано д. Наскоро гледах клип много смешно ѝ стои.
В Джеръми има някакъв аристократизъм, изтънченост. Иначе чисто физически чертите му не са идеални. И аз го харесвам много. Синът му е красавец.

# 1 302
От Лолита ми опротивя особено. Просто не харесвам такъв тип мъже, висок, кльощав, с вид на мъченик, на лицето му една тежка меланхолия...

# 1 303
Няма да се женим де...

# 1 304
Абе то бе се знае....за тях няма да. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт