Звездни компромати - септември '26

• 149 904
  • 1 541
  •   68
Отговори
# 1 500
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 1 501
  • София
Определено си му личат много годините , а по - лошото -  интервенциине по лицето му.. и той като нашата Гала - като медената питка в лицето..

# 1 502
  • До морето
И Гала, и Том Круз допреди 5-6 години изглеждаха наистина страхотно. Сега и двамата са предОбрили.

Пресли Гербер бил постъпил в клиниката предишната вечер! Бил е там по-малко от 12 часа.

# 1 503
Списание Гала ни запознава с историята на Пресли Гербер.
Роден през 1999, но светът научава за него през 2018, когато е едва на 19 години и е задържан от полицията за шофиране в нетрезво състояние = първата му проява, която насочва прожекторите към него и от този момент нататък, започват и проблемите му.
Заради шофирането в нетрезво състояние, го “глобяват” с три годишна пробация и следване на специална програма за повишаване на осведомеността за опасностите от алкохола.
Общественият натиск върху Пресли е толкова силен, че това тотално променя поведението му. Първата му проява на бунт е татуировката, която си прави на бузата : «misunderstood » или “неразбран”.
Следва насочването му към по-твърда дрога и постепенното му, бавно, но сигурно пристрастяване.
Години по-късно, през 2024, Пресли взима думата и споделя открито за тайната си война с опиатите.
По време на изявлението си, открито споделя за изпадането си в няколко-дневна кома вследствие на предозиране с фентанил, разминал се е на косъм със смъртта.
Споделя това, за да помогне на други зависими от опиатите, като него, да се измъкнат от тежкия капан.
Публичността на борбата му го води до ремисия в края на 2024, но през следващата година, залита отново.
Настъпват паник атаки и тогава пропада в друга, също толкова опасна, зависимост - медикаменти, предписани с лека ръка от психиатрите (общо 15), които посещава.
Дават му рецепти за Валиум, Ксанакс и антидепресанти.
Порочен кръг, според Пресли, “а аз просто имам нужда от човек, който да ми помогне да намаля консумацията”, споделя в едно от видеата си той. “Ето, вземете това, ми казваха, тръгвах си с рецепта за 20 лекарства. Търся лекар, който да ми помогне, да окаже благоприятно влияние върху мен”, споделя той.
Пресли се бори да се откачи от зависимостта си и семейството му е до него в този труден момент. Кая споделя, че буквално се превърнала в “лесното, безпроблемно” дете на семейството, за да не усложнява и без това тежката ситуация в него с проблемите на брат й - всички били сплотени около него.
Тя казва пред Воуг колко горда била от борбеността на Пресли и факта, че говори открито за зависимостта си.
От март 2026, Пресли се подложил на нов вид лечение в Мексико - психеделична терапия с ибогаин.
Но и това не помогнало.
Причината за смъртта му, по първи данни, била свръхдоза.
Скрит текст:

Misunderstood

Почивай в мир🙏

# 1 504
Последният пост и най-вече снимките на Пресли преобърнаха представата ми за него. Макар и в сянка, от малкото изнесено за него, мислех, че следва пътя на сестра си и е поредното дете-модел на известни. Кофти, наистина. Disappointed

# 1 505
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Може би, ако са семейство Гербер са завели Пресли в болница, не в тази клиника, сега щеше да е жив...

# 1 506
Може би са го завели/ако те го завеждат/ късно..

# 1 507
  • Пловдив
Къде наредихте Гала до Том Круз Grinning

Дженката Лопес и тя с тия платформи Close Изпрати ли тя близнаците? Не сме гледали снимки.

# 1 508
Къде наредихте Гала до Том Круз Grinning

На мен Гала като жена ми е в пъти пред Том като мъж. Без да съм и фенка даже. Не я гледам. Него и на младини не харесвах, а сега олелчен съвсем.

# 1 509
Може да е бил предозиран вече в момента на постъпването. Я сърце е спряло, я нещо друго. Като майка на младежи ми е много мъчно за семейството.

# 1 510
За мен, Пресли е намирал начин да се справя със зависимостите си, като говори за тях публично, с идеята да предпази и други млади хора. Слушах няколко клипчета, по темата негови и звучи като будно момче.. Само той си знае през какво е минавала крехката му душа.
Съжалявам и Синди и съпруг, не знам как се преживява това...

# 1 511
Още един в Клуб 27.Тъжно.

# 1 512
Наистина, този клуб 27 вече стана доста зловещ. Disappointed Relieved

# 1 513
Ребел Уилсън със съпругата си. Имат две деца вече.
Скрит текст:

Синтия Никсън със съпругата си.
Скрит текст:

Доктор Денкова на корица на Ева. Дава вайб на Глен Клоуз малко.
Скрит текст:

Мария Бакалова празнува рожден ден на майка си в LA
Скрит текст:

И за десерт една афро кралица Heart
Скрит текст:

# 1 514
Уникална Вайола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт