Звездни компромати - септември '26

• 181 634
  • 1 865
  •   47
Отговори
# 1 845
  • Down south
Пореден концерт Heart пир за душата.
Изключително каризматичен

# 1 846
Още за одеждите на външната
Скрит текст:

# 1 847
  • Sofia
Патрашкова
Скрит текст:

# 1 848
Скрит текст:

Ами, прав е македонецът.  Между другото, харесва ми, че в македонския има женски род  на професиите.

# 1 849
Tod's fashion show по време на Седмицата на модата в Милано

Katie Holmes и гадже (Jason Bard Yarmosky)
Скрит текст:

Kelly Rutherford и син (Hermes Gustaf Daniel Giersch)
Скрит текст:

Diane Kruger
Скрит текст:

Scout Willis ... изглежда различна
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Irina Shayk
Скрит текст:

по време на шоуто
Claire Holt
Скрит текст:

модели
Скрит текст:

# 1 850
  • Пловдив
J Lo и тя по дантела и гащи...https://www.facebook.com/share/r/1Jmqb2oZkw/

# 1 851
  • Пловдив
Скрит текст:

Ами, прав е македонецът.  Между другото, харесва ми, че в македонския има женски род  на професиите.
Там от невръстни ги възпитават в омраза и подигравателно отношение към нас, в тоя смисъл изобщо не става дума за обикновена критика. От държавата идва най-напред. Така че бих се въздържала от възторжените "прав е". Също както когато по една тяхна телевизия водещите показваха на екран средни пръсти уж на Радев и Йотова, по същество това бяха средни пръсти към България. Категорично. И у нас пак една част викаха "прави са, Радев не е готин, евала" и споделяха откъси и скрийншотове с лайкове. Ама нашето нехаресване на Радев или на тая Велислава Чамова не е тяхното, много различно е.

Иначе няма как да не се съглася, че няма добър вкус госпожата, а и убедително поведение като министър няма.
Да я сменят, но дано разполагат с по-добър.

# 1 852
Чак пък възторжено. Имах предвид за облеклото, че е прав и че е нацелил подходящи потенциални професии. Аз съм много аполитически настроен човек и изобщо не искам да изпадам в коментари стават ли Радев, Йотова и тази министърка за работата си. Също и нямам някакъв афинитет към Македония.

# 1 853
  • София
На мен Клаудия ми беше любимка от плеядата супер модели. За мен най- красивата, направо нереална и вълшебна. Вероятно заради предпочитанията ми към светъл, скандинавски тип хора.

# 1 854
Патрашкова и бедър е показала, но е закъсняла с книгата с едно 15 години някъде.

пп. Чамова и Йотова не са нещо, с което да се гордеем. Дрехите са най-малкият проблем.

# 1 855
И по-добре, тези измамници не заслужават реклама.

# 1 856
Годишните награди за вдъхновение на Step Up за 2026
Ali Larter и дъщеря

Скрит текст:

Demi Moore  и Tallulah Willis
Скрит текст:

# 1 857
Като гледам на Деми костюмчето, онази образователната министърка е ултра модерна значи! 🤔

# 1 858
Кейти Холмс грее до този господин, но уви, той не изглежда така въодушевен...
Патрашкова не гони ли 70-ака?

# 1 859
  • Sofia
Кейти наистина грее, явно намери любовта. Той може би не обича да позира, но постоянно изглеждат заедно и дано да е трайна тази любов!

Образователната зам.министърка с цветния тоалет беше директор на училището на детето. Висока и стройна е, осезаемо и тогава дойде с някакви протекции, но не мога да си кривя душата - бая се разработи, ремонтира училището, печели проекти, пусна басейна, STEM стая, започна строеж на ново крило...като цяло имаше амбиция и показа видими резултати за няколко години. Не е просто топлеща сладко местенце.

Общи условия

Активация на акаунт