Португалия-3

• 14 920
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Хайде да се похваля,4е днес ходихме до Фигейра и се видяхме с меди smile3534А утре ще се виждат със Светлето да ги издам Twisted EvilИмам и снимки,но сега ги ка4вам.Ли4но аз много добре си изкарах,но неможахме да се наприказваме от тър4ане по децата.Единствената разлика от виртуалното пространство е,4е наживо е още по хубава и още по симпати4на.Дано по нататък да можем да повторим,4е и да потретим Wink
Дани айде ве4е да се вклиу4ваш по сериозно,пожелавам ти успех в търсенето на работа Peace
Ами Яна кога щ? се връща от Бг newsm78
Айде приятен уикенд на вси4ки,о4акваме после разкаж4е с картинки и от Порто.А з отивам да ка4вам снимките,после ще пусна някои.

# 211
  • Стара Загора
Снимки, снимки, снимкиии newsm44 -това е празник за мен.
Зойче, мерси с пожеланието.Дано да си намеря наистина добра работа, макар да имам съмнения Weary .

Доре, как върви работата?Харесва ли ти?Как е колектива?

Hug за всички!

# 212
  • В голямото море...Живот
ООООООООООООООХХХХХХХХХОООООООООООООО,снимки,а.....Давай бързо...
Добре съм,работата е добра ако си я върша както трябва,колектива е супер.Имаше един дето си беше за освидетелстване,но ве4е го уволниха...........
Дани,дано си намериш нещо като хората Hug.Разкажи как е там,много съм се затъжила ве4е Sad
Зой4е,прати поздрави и целувки и в Порто и да не си забравиш фотоапарата или да направиш снимките Wink

# 213
ООООООООООООООХХХХХХХХХОООООООООООООО,снимки,а.....Давай бързо...
Добре съм,работата е добра ако си я върша както трябва,колектива е супер.Имаше един дето си беше за освидетелстване,но ве4е го уволниха...........
Дани,дано си намериш нещо като хората Hug.Разкажи как е там,много съм се затъжила ве4е Sad
Зой4е,прати поздрави и целувки и в Порто и да не си забравиш фотоапарата или да направиш снимките Wink

Joy Joy  newsm78 Тя май има6е в предвид зя на6та сре6та

Да се вклу4а и аз за малко вие много активни 4ак се засрамих Embarassed
но от 36 4аса сам спала 2  и о6те един по4ивка ............през останалото време на крак #Crazy #Crazy Едвам си стоя на краката Cry...но отивам да лягам да се заредя за уикенда Hug
 Hug
после 6те има снимков материал Peace

# 214
Извинявам се за закъснението,но трудно се вреждам за компиутъра от девер ми.
Ето обещаните снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156105&view=1&photo=9

# 215
  • Стара Загора
Я за неразбралите като мен Blush - кое е детенцето с розовите дрешки newsm78 ?

# 216
Дани това е дъщери4ката на Меди,казва се Инес и е на 2г и 2м Wink

# 217
  • Стара Загора
Аз да не изтървах нещо, или не видях Меди на снимките newsm78 ?
Или Меди е момичето с очилата на една синя хавлия (на 2 стр.-5-та снимка) newsm78

# 218
  • В голямото море...Живот
Да,не си се объркала.Вита и Меди са като сестри...А тя ми се вижда поотслабнала от последните снимки,които съм виждала newsm78
Децата ,както винаги ,са абсолЮтни сладурковци.
Светле,имах предвид то4но на вас Зой4ето да прати поздрави и целувки Hug  bouquet
Хайде сега разказвай и показвай как мина....

# 219
  • Стара Загора
 ooooh! Меди, ти си била ангел.Лелееее, много си красива Sunglasses  Hug
ами тя и Вита е красива, така че са ясни нещата Laughing

# 220
Даааа правилно сте разбрали моми4ето с о4илата е Меди,в интерес на истината има перфектно тяло и е много 4аровна в лице,мисля,4е без никакъв проблем може да се кандидатира за мисис България.
Айде меди разказвай как мина срещи4ката,разгледа ли забележителностите?4акаме снимки Hug

# 221
Изпратих Зоя преди половин 4ас....изкарахме си 4удесно...има стра6но много снимки.....но Зоя 6те ги ка4ва и покаже Peace
лека седмица на вси4ки Hug

# 222
Здравейте моми4ета.
Имам много за разказване,ама наистина много...и колко 6те се смеете само.Имам снимки с децата на плажа 6те ги ка4а и адски много снимки от Braga,Bom Jesus,Sameiro,Guimaraes i Porto,прекрасни са,но ми трябва време,а искам да го з прекарам с майка,за6тото ни остават замо 6 дни заедно,тъй 4е моля да ме рзберете,най_вероятно 6те ги ка4а след 19,но ако мога и по_рано.Със Зоуи си прекарахме много добре,обядвахме вкъ6ти и после отидохме на плажа,където са снимките и си бубрихме между спринтовете,които се налага6е да правя след Инес,която или ти4а6е кум лиулее6та се лулка или се ка4ва6е на най_високата пързалка и ска4а6е от там....Мерси много за комплиментите,ама направо се притесних,не съм 4ак толкова хубава,нормална жена съм си,с недостатъци като всеки.А за мисис Бг не мога да се явя,за6тото съм мис,не съм омъжена все о6те и не ми се иска да се омъжвам...Но о6те веднъж muitoooo obrigada.
Със Светлето изкарах невероятен уикенд,показаха ми приказни местенца,със сигурност не бях виждала по_красиви тук в Пт,6те го докажа със снимките,даже и на 4удо присъствах и го филмирах как по нанадолни6те,при изклиу4ена от скорост кола тя върви нагоре,т.е.не6то я тегли обратно към све6теното място Бон Жезу6,ако мога и това 6те ка4а.Светлето е изклиу4ително естетвена и приятна има много хубава дъ6теря Теди и малко нервен мъж,но слава Богу тя е спокойна и успява да неутрализира напрежението.Заразлика от сре6тата със Зоуи тук успяхме да се наприказваме на воля,колкото искаме и за вси4ко,на мен ми бе6е приятно,дано само не съм й досадила,4е май говоря пове4е от нормалното EmbarassedТе живеят в страхотна ,4исто нова къ6та с двор,където пекохме pikanha на скара с дървени въгли6та,бе6е много готино.За сега толкова,после 6те разказвам трагикоми4ната слу4ка,дето не знамех да рева или да се смея.Светле много благодаря за посре6тането,за вниманието и за вси4ко  bouquet  bouquet  bouquetЦелувки на вси4ки и до скоро,радвам се,4е Дани ве4е е на линя Grinning

# 223
Дивиана,здравей.Моля те помогни ми ужасно тъпо е,дори не мога д ати пратя ли4но съоб6тение ,за6тото нямам регистрация.Убедена съм,4е изписвам вси4ко то4но,с това име съм навсякъде и е лесно за писане и дума не може да става,4е го бъркам.Като искам да вляза и си изпи6а името и паролата и имейла ми дава 4е няма такъв потребител,като искам да с регистрирам със съ6тото име казва,4е е заето от друг потребител,опитах току6то да се регистрирам с друго име,да ама имейлът ми е зает,а аз нямам друг и не искам да си създавам нов #CrazyКакво да правя всеки път като пи6а като гост трябва да въвеждам име ,имейл и кодове глупаво е,пи6а на кирилица,после сменяма на латинижца,за да въведа кода изнервя6то е....При4ината,не е в мен,станало е не6то,когато ме бяха блокирали по гре6ка,уби ми се ентусиазма и желанието да пи6а,като знам,колко е тромаво и дълго влизането и публикуването,а искам да си подържам връзка с моми4етата от форума ConfusedМоля те виж пак дали не може не6ти4ко да се направи да си върна положението PraynigБлагодаря ти много  bouquet

# 224
  • Стара Загора
Дивиана, да се включа и аз :  Praynig ако можеш-помогни на Меди да си влиза нормално, без проблеми. Praynig Praynig Praynig

Меди, като чета какво си писала и ми се прииска да съм с вас.Изкарали сте си чудесно.Така ми се искаше да съм с вас.

Целувки за всички и прегръдки-ние продължаваме с ремонта с пълна сила.Утре ще сменяме тръбите на топлата и студената вода, че са ръждясали.

Общи условия

Активация на акаунт