Португалия-3

• 14 923
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • В голямото море...Живот
Ехооооооооо,здравейте мили4ки.
Меди,радвам се да те видя отново сред нас Hug
Кажи верно за колко сте тук,за да се видим Peace

# 196
Пак писах на Дивиана за Меди.....дано да оправят не6тата....Явно и е блокирано айпито в БГ....и сега от тук влиза ooooh!

# 197
Здравейте отново.
Да  в Португалия съм тук сме до 18 на 19 летим обратно,Зои,искам да се видим,когато можете кажи ние сме си тук о6те не сме ре6или кога и къде 6те пътуваме само знам кога сме на преглед.Моми4ета 4удесно е времето,плажът атмосферата,не бях идвала през лятото от 2003г,забравила бях колко е хубаво,вси4ко особено след 6 месеца в Бг,вси4ко ми изглежда идеално.О6те не съм из4ела постингите ви и не знам какво сте правили през това време.Целувки и до скоро.

# 198
Аха,и с мен що не щещ да се видиш Thinking
Кажи как е Инка и да кажеш какво ще каже доктора,ок.
Раадвам се,4е ви е добре тук,а аз така съм се затъжила за бг моренцеееееее

# 199
И аз съм се затъжива много за Бг,от 2г не съм си ходила и евентуално чак догодина Sad.
Меди кажи как сте другата седмица със свободното време и може евентуално във сряда или четвъртък примерно да прескочим до Фигеира,ама само за около 2 часа за кафенце.
Да ви се оплача аз пак съм напълняла Embarassed,откакто почнах работа в кухнята и 3 килца #Cussing out,чувствам се като свиня,вече за втори път ме питат дали съм бременна и защо като не съм имам корем Cry.

# 200
  • Стара Загора
4етох на бързо и имам малко време да ви пиша-Зойче-браво за това, 4е са те приели да у4иш!Браво и на Светлето за работата (нашата гордост-треньор).Браво моми4ета!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Днес ни дадоха клю4овете за апартамента, но незнам то4но кога ще се нанесем.Говорих за работа с един познат и 4акам новини.Ще ви пиша нататък пак по този въпрос, защото не е сигурно още какво ще стане.
Като се преместим смятам да се регистрирам в бюрото по труда, да видим дали няма от там да изко4и по-добра оферта.

Целувки на всички и прегръдки.

Меди, дано да ти разрешат бързо проблема с влизането във форума.

Hug Hug Hug

# 201
Здравйте моми4ета.
Все о6те съм гост,като искам да вляза ми казва няма такъв потребител,като искам да се регистрирам със съ6тото име ми казва не става има такав потребител,просто прекрасно,но да не си развалям настроението 6те съм гост и това е.
Зои,4естито за влизането,сигурна съм ,4е 6те ги разбие6 колегите си,просто сме много нива над тях,въпреки езиковата бариера,а и за това време и тя 6те падне.Това за Дани е просто ко6мар и е моят страх да дам Инес на градина дори и на 4астна,оо6те пове4е,4е за нея всяка настинка е опасна и я пазя като о4ите си.Идеално ми е сряда или 4етвъртък само уто4ни кои от двата 6те сме тук.Това с кръвта ми се струв недопустимо,но фактите са о4евидни,много ти се събра на главата,дано идва ред на добрите събития ве4е.
Доре,не е така,просто отговарях на предложението на Зои,с вси4ки искам да се видя,о6те не знам  кога 6те идваме в Лисабон,като узная 6те се 4уем и уговорим от предния ден,ок?
Светле,4естито и на теб не съм се съмнявала в успеха ти .Предложението е супер 6те съм само аз,но ина4е няма да може да се видим,майка не може да остави бабата,а и с малката не е за дълъг път,но аз мога да дойда,дано се засе4ем в скайпа да се уто4ним.
Дани,така е мила в България,6те свикне6 след 4_5 месеца.
Целувки на вси4ки,от госта.И удивителния не намирам на тази клавиатура ужас....

# 202
  • Стара Загора
Такъв дъжд се сипе, че не мога да ви го опиша.Пред блока стана като река със задръстване, и много закъсали коли.Направо е ужас.

Ние сме добре.Почнахме ремонт по апартамента.Има много неща да се оправят, но почваме малко по малко.За сега започнахме от банята и ще сменяме и прозореца на спалнята и входната врата.Хубавото е, че пред блока оправят пътя и правят паркинг.

Как сте всички?Целувки от мен! Hug Hug Hug

# 203
Меди,това го казах на шега Wink
Дани,да разбирам ли 4е си имаш ве4е нет в къши или още преска4аш тук и там?
Радвам се за вси4ки ви,4е сте добре
Прегръщам ви
Весела седмица

# 204
  • Стара Загора
Още се мотая по зали.Ще изчакаме да свърши ремонта и тогава ще си прекараме интернет.

# 205
Все о6те съм гост,като искам да вляза ми казва няма такъв потребител,като искам да се регистрирам със съ6тото име ми казва не става има такав потребител,просто прекрасно

Меди, не ти е блокиран акаунта, не е замразен, всичко е наред.
Грешката явно е някъде при теб, щом не можеш да влизаш нито от БГ, нито от Португалия.
Сигурна ли си, че не бъркаш при изписването на паролата или потребителското си име? Confused

# 206
Меди явно не си ми видяла съобщенията в скайпа newsm78Нали трябваше да се видим днес newsm78А за утре ще можеш ли?4акам да пишеш нещо или прати някой смс.айде 4ао.

# 207
  • Стара Загора
Здравейте от мен.Имаме вече интернет у дома, но в момента сме в Димитровград.Тази вечер ще си ходим в Стара Загора и ако мога ще влезна пак да ви пиша.
Ние сме добре.Продължаваме с ремонта.Незнам дали ви писах, но сменихме входната врата. (подробности и снимки-нататък).
Целувки от мен и при повече свободно време ще ви пиша. Hug

# 208
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХООООООООО
Как сте мили4ки?
Аз няма да казвам............
Меди,вземи се обади поне по телефона.....

# 209
  • Стара Загора
От понеделник мисля да започна да проверявам за работа тук-там, а от септември-по-сериозно.Стискайте ми палци да си намеря нещо добро Praynig .
Как сте всички?Къде сте се изгубили (за първи път пиша от вкъщи Mr. Green ).Целувки и прегръдки.

Меди, какво стана?Разбра ли откъде идва проблема с влизането ти във форума newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт