Португалия-3

• 14 927
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • В голямото море...Живот
Зой4е,сорри за сладуркото Sad.На никой да нямаш доверие.Ама какво прави коли4ката,а и Дани в нея в детската градина?Така ли ги занимават децата там?
Лятото тук май свърши newsm78.Тук са си жеги,но не като в БГ Whistling.Не знам как бих издържала на 44 градусови температури.Днес казаха,4е ве4е ще падат.
Моми4ета,днес са освободили мед.сестри Hug.Сутринта в 4 са ги освободили от Либия и като си дошли в БГ Първанов им дал амнистия.Най после.........

# 181
  • Стара Загора
Включвам се и аз, но за малко!
За сестрите-татко гледал по новините и ме хвана яд-на едната мед.сестра сина искал да съди държавата, за случилото се.Хвана ме яд, защото ще съдят държавата-ок., ама парите пак ние ги даваме.Не могат ли да съдят хората, отговорни, за случилото се, а не самата България.Ей, много се ядосах като разбрах.А колко други хора има като сестрите, а никъде не се пише и говори за това.

Колата още не сме я регистрирали и имаме големи проблеми с това.От тук искат оригиналния талон, а от Португалия не го дават и имаме само копие.Та-португалска митница не дава оригиналния талон на колата, а тук ни казват, че без него няма да я регистрират.И ние сме в чудо.Сега се надявам да се свържим с колега на Стоян от базата и той от своя страна да се обади там и да поиска оригиналния талон.

Ходихме за няколко дни на гости на сестра ми в Гърция.Пътувахме с колата.Проблеми никакви по пътя, но...влизаме в София и имаше една табела, която ни казва, че Пловдив е наляво, ама като докато я видим от клони и работи...изпуснахме отбивката.Движение нямаше, защото беше 4 сутринта и Стоян обърна колата и - полиция.Спряха ни, разгледаха документите и ни казаха, че тук сме нямали право да правим обратен завой, ама табела оказваща това нямаше.Та извикаха Стоян, поискали си 20 лв. , иначе щели да ни вземат талона и незнам си какво.Така се ядосах за безочливостта им.И ми говорят за борба срещу корупцията.Как може да са толкова безочливи.Как само си поискаха пари?!

Ще живеем в Стара Загора.Чакаме наемателя да си намери нова квартира и като се изнесе, ще се нанесем.Та интернет ще имаме... Tired

Тук са огромни жеги, нямате си и наидея.Такива жеги не съм виждала в Португалия #Crazy

Целувки за всички и прегръдки. Hug Hug Hug

# 182
Здравей мила,така се бях затъжила за теб.
Май проблемите не ви оставят и в БГ Confused.Надявам се вси4ко да се оправи.И не се коси за неразбориите там.Тепурва ще се сблъскваш с още такива.Забравила си какво е,за съжаление с тия темпове тая държава няма да се оправи скоро.Аз колкото пове4е гледам тв толкова пове4е се радвам,4е не съм там.Като видях оня ден цените в суперите онемях #Crazy,как живеят хората там с тия заплати/говоря за по малките градове/.......
Пиши по 4есто и по подробно,Дани.Сега ти си ни връзката с БГ Wink
Целувки за вси4ки.
п.п.Ако мога да помогна с нещо за талона или тел.разговор само кажи.

# 183
  • Стара Загора
Забравих да ви пиша:

Стоян гледа обувки и си хареса едни на пазара-питаме за цената и ...70лв. #Crazy и то някакви измислени, не марка ooooh! .В крайна сметка намери някакви други, за по-малко пари и си ги купи.
Направо е ужас.Цените са по-високи от колкото в Гърция и Португалия.Даже бензина в Гърция е по-евтин, от колкото тук.Цените са ...  smile3505 , а заплатите са много ниски.Направо живота е ад (тук).

Целувки и когато мога ще ви пиша пак.

Повече активност Grinning

За всички от мен: Hug

# 184
Дани много ми е познато това 4увство след завръ6тане от 4ужбина.Аз май и друг път съм го писала...преди когато бях в  4ужбина си виках ...да свър6и договора 4е да си се прибирам....като се прибера и се сблъскам с ситуацията .....охх дано да излезне нов договор...и така няколко години ...като накрая си казах.....излезна ли ..няма връ6тане ( е не ве4но но.....)
Желая ви по леко адаптиране Hug
Ина4е една и съ6та при нас.....запо4на да се затопля...в събота съм на изпит( да стискате палци) 6те правя пи6тови Joy  еми то са такива думи на академи4ен език #Cussing out 4е няма друг на4ин. newsm78  някои даже не ги разбирам.....т.е. не мога да си ги преведа дословно...хва6там смисъла само #Crazy
абе каквото стане Thinking

# 185
Светле,ще се справиш PeaceЩе стискаме палци естествено Praynig
Днес направих първия си договор за продажба...да се похваля де.И ще си по4ивам цяяяяяяяяяяял уикенд. Wink
Весел и на вас

# 186
 Party Преписах вси4ко..правих пи6тови JoyТеди ми вика....мамо 6те те хванат Joy...но вси4ко мина както трябва.Резултатите 4ак септември ooooh!,но 99% съм изкарала.На есен съм тренъор Party
Тук голями жеги настанаха #Cussing outхи4 не оби4ам жеги..
Но добре 4е в къ6тата се ядва

# 187
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ТИ пък направо ме разби Laughing,Светле.Аз помислих,4е днес ще знаем ве4е как е,но щом казваш,4е ВЕ4Е си трениор...БРАВО И 4ЕСТИТО  bouquet

# 188
4естито светле smile3501 и да по4ерпиш Wink
аз днес предимно ще се хваля Laughing
Зна4и първо приеха ме да у4а ,страшно много се радвам,азимам диплома за бакалавър по икономика,тук ме признават за магистър,понеже съм у4ила 5г и сега искам да взема следващата степен след магистър,не се сещам как се казва на български,у4и се година и половина,специалноста е "икономика на финансите",само не знам как ще съ4етавам работата и лекциите,с мойто смотано работно време.И другото,което ме притеснява е дипломната работа,ка щ? я напиша на португалски без грешки,понейе в България бях на държавен изпит и въобще нямам идея как се пише дипломна работа.
Второ да се похваля,4е в събота ходих на концерт на Нели Фуртадо,излязох в 23 4аса от работа и след това на концерт,но беше много кратко около 1 4ас и половина.За първи път откакто Дани се е родил си позволих да изляза след полунощ,оставихме го на детегледа4ка и даже не се беше събудил за мое щастие.
Трето да си похваля гарджето как прави гимнастика в детската градина наравно с по големите де4ица,треньорът много го хвали,прави коремни преси,кълбета,мъ4и се и на лицеви опори,абе 4ак аз не повярвах.
И все пак да се опла4а малко,нали ви разправях,4е не ми идва и ходих на лекар,та се оказа,4е има останала кръв вътре и затова не ми идва,4е днес пак ми отваряха матката да ме 4истят Sick

# 189
Зой4е,БРАВО и на теб,мила  bouquet.Друго си е българското......И не се притеснявай,за 1,5г ще се нау4иш кое как се пише а и Филип ще даде 1 рамо,така де....
Сорри за проблема ти,ама аз ве4е казах,4е им нямам много доверие на тукашните лекари,та не ми се коментира.Дано вси4ко се оправи Peace
И да нацелуваш сладуркото,голяма скица ти е Wink

# 190
Мале съвсем оредяхме в тая теми4ка добре,4е е Дорето,4е да не си пиш сама ooooh!
Яна кога ще си идва от Бг?Дано този път да има пове4е снимки.
Ами с Меди какво стана,ощ? ли не са го разрешили оня проблем Thinking
Аз в4ера нали се похвалих,та трябваше да ми се слу4и нещо гадно,4е да се опла4а днес.Отивам да си вземам в4ера детето от градина и го гледам седнал и гледа апати4но,пипам го горещ,викам и на директорката,4е е с температура,а тя ми отговаря,4е бил топъл от жегата,носи ми един термометър дето от4ита за 3 секунди и показа 36,8.Отивам си вкъщи меря след 5 мин 39 градуса.Давам му хап4ета оба4е не можем да я смъкнем под 38,2.Цяла нощ съм го киснала в оцет,ама все тая.Днес и го водя и и казвам да си хвърли термометъра в коша,а тя ми вика,4е той в колата по пътя за вкъщи я е вдигнал температурата,та да знаете 4е ве4е предвиждам бъдещето,щом познах,4е щ? вдигне температура.За доказателство си мери температурата пред мен,35,2 градуса,изкара я замръзнала :lol:4естно да ви кажа ми писна за месец и половина хванахме хрема,после кашлица,после пак хрема,после инфектирана рана и сега температура,разстройство и подсе4ен задник Другия месец щяла да ни направи намаление от 25 евро,ама аз сериозно взех да се замислям за смяна на детсктата градина.Как може детето цял ден да е апати4но,в лошо настроение(това у4ителката ми го каза) и никой да не забележи,4е е с 39 градуса температура :thinking:4удя се дали аз преувели4авам

# 191
Зой4е,нямам думи,мила.Каквото и да кажеш все ще е малко.Наистина най добрия вариант е да смениш градината.
Това нещо направо е за  #Cussing out #2gunfire
Меди и в скайпа не я заси4ам newsm78,кога ще я пуснат тук?
С ЛИнда си говорехме преди няколко дни за кратко....
Вси4ко е замряло някакси в тия жеги....вси4ки са в отпуска.....
Хайде лека седмица,моми4ета,и да не ви се слу4ват неприятности.

# 192
Малее Зоя какви не6та са се слу4или на Дани.Аз ти казах 4е не е гаранция в 4асна градина 4е 6те го гледат по добре....Ако има6 възможност направо го премести..то веднъж се слу4ва...но 2 път #2gunfire
Меди живот и здраве днес пътува за Португалия...а за достъпа до форума о6те има проблем...уж няма забрана но не може да влиза newsm78 newsm78
Говорих с Дивиана...и все о6те 4акам отговор Thinking
Ааааа Зоя 4естито ти влизане(може би с това трябва6е да по4на Embarassed)все някак 6те нагласи6 4асовете с работата.
успе6но у4ене... Hug

# 193
Ехоооо,ето ме пуснаха ме ама пак имам проблем,като си пи6а името ми казват,4е няма такъв потребител,като искам пак да се pегистрирам,ми казеат,4е емаилът е зает естествено нали ми е в старата регистрация,много гадна работа.6е из4ета вси4ко и 6те пи6а.Целувки.

# 194
Eee Medi naj-setne :mrgreen:Ot Portugaliq li se vkliu4va6?Kaji sega dokoga ste tuk i dali 6te mojem da se vidim?Az tazi sedmica sigurno nqma da po4ivam,4e nali si ostavah za po nqkolko 4asa vky6ti,zaradi Daniel pyk imam nujda ot pari.No nqkoi sledobqd mojem da doidem,ako iska6 poneje Filipe e otpuska drugata sedmica.Izvinqvam se za latinicata,ama nqmam kredor.

Общи условия

Активация на акаунт