Португалия-3

• 14 928
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • В голямото море...Живот
Здравейте Hug
Меди,доволна съм от работата,но ми се ще и продажби да има ве4е Tired,ама сега с тия отпуски,а и с таксите в банките хората пак се обърнаха към наемите.
Времето и тук си е жегаво,нали съм по цял ден на улицата...усещам го яко #Crazy.Връщам се като пребита в къщи.До Алгарве май ще е другия месец.Борис остана на работа,т.е.продължиха му договора.
Линда,къде се беше загубила толкова време?
Зой4е,как е при теб?Пак се изгуби Thinking
Светле,никога не съм се съмнявала в теб Peace,продължавай в същия дух.Онази програмка...като свършиха безплатните минутки я заредих с 10? и никога пове4е не можах да се свържа с никой Rolling Eyes.Аз 4увам,там не ме 4уват,а пари4ките из4езват.......
Даниииииииииииииии,хайде бе моми4е,вклЮ4и се най сетне Praynig

# 166
ММмммммм Доре не знам за6то така....аз си говоря без проблем...да не би в микрофона да ти е проблема newsm78 newsm78
А и не само аз говоря...едни приятели редовно зареждат и си говорят.....вий тествай си микрофона Thinking

# 167
Светле,и аз това си помислих първо,но все не ми остава време да го тествам.Не е кой знае какво,ама.......

# 168
Тук съм аз,ама нямам никакво свободно време Sad
Утре ще по4ивам и ще съм си с малкия цял ден,4е много ми липсва.
Меди кога ще идвате насам?Ще имаш ли възможност да се видим,4е то сигурно вси4ко ви е планирано newsm78
Дани яко се губи,дано скоро пак се вклиу4и.
Мъжът на брат ми щ? идва от Франция и ще остане един месец,от една страна се радвам,щото ще го помоля да гледа Дани и най сетне щ? можем да излезнем с Филип,4е от миналата година не сме излизали ooooh!,ама от друга страна сигурно щ? ми писне от него.
Доре извинявам се предварително за неудобния въпрос,а и незнам дали си спомняш,ама да те питам:Като направих аборта ми казаха,4е трябва да ми дойде след 40 дена и ако не ми дойде да се обадя в клиниката,40 дена ве4е минаха и сега се 4удя дали да се притеснявам или да из4акам ощ? малко.Ти спомняш ли си как беше при теб?
Айде моми4ета доскоро Hug

# 169
Зой4е,няма от какво да се притесняваш Peace
Спомням си newsm78,и двата пъти беше около 35я ден,но това зависи колко редовен ти е бил преди това,стрес,хап4ета......Ако нямаш болки,странни прерязвания и др.подобни можеш да из4акаш/според мен/ до 50я ден.Не ти налагам мнение и не давам съвет.Виж как се 4увстваш и сама реши.Но пък от друга страна,ако нямаш много вяра на лекаря,отивай веднага.По добре да предотвратиш,отколкото да лекуваш каквото и да е Wink

# 170
Доре преди да родя ми беше то4ен като швейцарски 4асовник,след като родих ми е идвало всъщност само 2 пъти.Хап4ета не пия,болки нямам,реших 4е ако до понеделник не ми дойде ще се обадя до клиниката да видя какво ще ми кажат,т.е една седмица след 40тия ден.
И малко снимки от последната седмица на моето малко 4ове4е
http://images18.snimka.bg/003429992.jpg
http://images18.snimka.bg/003430017.jpg
http://images18.snimka.bg/003430020.jpg
Приятен уикенд на вси4ки.

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 17:23 от zoui

# 171
Между другото ако продължаваш да кърмиш сладкото 4ове4е със сигурност ще ти закъснее Simple Smile,пропуснах го този факт.

# 172
Да се вклъ4а само за малко да се разпи6а...4е съм изауща....днес бяхме от 09 до 19.и практика  тоест непрекъснато в движение и утре съ6тото,но поне е интересно.Днес бяха първите авалиасоес(Бяхме оценявани)имахме да представим по 1 упражнение на даден елемент.аз бях последна от 26 4овека ,но мина добре.Аз се притеснявах 4е няма да мога да се изразя то4но( въпреки добрия ми ежедневен разговор)за6тото тук са специфи4ни термини,но добре бях...нали съм си българ4е Wink справих се....утре е съ6тия маратон но с други елементи..
 Hug

# 173
Браво,Светле  bouquet.Само така.Аз не съм се и съмнявала де Wink

# 174
Браво Светле smile3501
Къде се губят вси4ки newsm78

# 175
аз работя до скъсване Rolling Eyes
Меди има забрана (по погре6ка )за влизане в форума и не може да влиза..Ве4е писах до модератори и тратат де проблема.дано скоро го разре6ат Thinking

# 176
Никакви ви нямаааааааааааааааа Thinking
Къде се губитеееееееееееее newsm78
При мен вси4ко е доло/горе.....1 ден съм добре,после следващите 3 се 4удя кой път да хващам.Борис е изнервен,изнервя и мен,после аз него.......хубав затворен кръг Laughing
Айде кажете кво става с вас

# 177
И при мен едно и съ6то...курса е на финала.утре последно и следва6тата събота е теста.
Меди по погре6ка е с забрана за влизане в форумите...съдействах сега 4акаме ре6ение...
Доре я малко се разделете(понякога това лекува)Иди си сама до Бг например(нали той не иска)...така ве4е си омръзвате и  затова се полу4ава това напрежение между вас....
Целувки и пи6ете макар и да няма интересни не6та.... Hug

# 178
Здравейте Hug
Може и да помогне временната раздяла,но в нашия слу4ай не.Понеже още не съм разведена с бившия,а Борис е ревнив......още ми говори от време на време какво съм правила като съм си била сама там преди 4г ooooh!.Трябва да има друг вариант и аз ще го намеря Naughty
Лека седмица....и успех Светле на теста Peace

# 179
Малко да се поопла4а,4е предната седмица ми върнаха детето от градината с рана на бузата,направо му беше паднала кожата,много ми е гадно,като го видях и се разревах,ама както си седял той в коли4ката и някакво друго дете си играело и затворило коли4ката,директорката ско4ила да я отвори,за да не падне Дани на земята и го затиснала между 2 железе,1000 пъти ми се извиняваха,ама кел файда.И на вси4кото отгоре раната на Дани се инфектира и сега цялата му бузка е в пъпки,огромни и 4ервени  и сме на антибиотик и ми се обажда директорката как щяла да ми плати антибиотика ще кажеш 4е като ми даде 4 евро и ще се отърве,естествено нямам никакво намерение да и взема парите,но ги предупредих да не се повтаря,4е ще си взема детето.
Абе моми4ета как е времето при вас,тук все дъждовно или като има слънце е един вятър,ходихме в събота до плажа,ама на обяд,4е да не умрем от студ,при 24 градуса,4е и поизгоряхме леко,само Дани се спаси. А 4увам,4е в БЪлгария са големи жеги,а тук лятото още не е дошло.

Общи условия

Активация на акаунт