Португалия-3

• 14 930
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Влизам само за  за да ви питам не6то....Виждали ли сте гъ6и дроб да продават тук в Португалия?

# 151
  • В голямото море...Живот
Аз не съм виждала такова нещо тук Rolling Eyes
Светле,ти пак ли ще готвиш на португалците Wink?А и ме подсети,кажи сега и как ще го направиш та да е пълна програмата.
Новаа,тук минималната заплата е 407?.В ресторантьорството заплатите не са много високи,защото го водят неквалифициран труд а и дават храна на работното място.Аз също не съм съгласна,но няма какво да се направи.За това и не искам да работя в този бизнес....неблагодарно е някак си.
Зой4е,не ни обръщай внимание на приказките.Хубавото е,4е имаш работа,4е мислиш и за нещо друго,4е си сред хора/каквото и да озна4ава това/.....извли4ай най доброто от вси4ко винаги.

# 152
Амии кви португалци.....сестра ми ме попита и понеже не съм виждала затова ви запитах и вас Thinking

# 153
  • Стара Загора
Нямам много време и ще пиша бързо.
Още не сме си прекарали интернет в село (за сега живеем там).Не ни е останало време за нищо-всеки ден сме някъде и имаме някаква работа.Имаме и проблеми с регистрацията на колата о сега чакаме един документ от Португалия.Направо е голямо размотаване.Липсвате ми всички и ми липсват разговорите ни.
Целувки от нас и когато имам повече време-ще ви пиша.

Нямах време да прочета всичко, което сте писали, но и това ще стане.

Пазете се всички и много усмивки и положителни емоции!

П.П. Стоян днес има рожден ден Heart Eyes

# 154
Хеййййййййййй,най накрая,ама за малко Sad.Радвам се,4е сте добре,но май проблемите не ви оставят и там.
Да ти е жив и здрав Стоян,и много да те слиша  bouquet.
И бързо да намериш на4ин да се вклЮ4ваш по 4есто.Прати ми някакъв телефон в БГ,моля те.

# 155
Дани поздрави Стоян за рож.ден от нас,голям да порастне и скоро да стане татко Wink
Яна за португалия и за селото в което живея заплатата е нормална,даже преди да се омъжа работех в същата сфера за по малко пари и с по голямо раб.време.Та сега ще кандидатстван в Коимбра за mestrado,обу4ението е година и половина и директно ми признават дипломата,а след това ако реша за една година може да изкарам и doutoramento,стискайте ми палци моми4ета да вляза,4е има много кандидати за тази специалност(икономика на финансите),а ми казаха,4е с предимство са португалците,после бразилците и 4ак след това другите 4ужденци.

# 156
Зой4е,с теб сме мила.Не го мисли това с предимството Naughty,ние сме по умни и можем много пове4е.
Къде се загубихте пак?

# 157
  • Belgium - BG
Аз сьм луднала - в работата предимно Laughing А вчера имах рожден ден и цяла вечер в нас се вихри купон Sunglasses Та днес едвам гледам. Сега в сьбота отивам малко на разпродажби Sunglasses и после ще сьбирам багажа за БГ, вторник отивам да оставя София при баба и дядо

# 158
охх и аз съм луднала за това не пи6а...много работа ooooh!
4естити ви рожденни дни със закъснение  bouquet  bouquet  bouquet
И утре и курса по4вам и няма крак да подвия.... Mr. Green
Дани исках когато се вклъ4и6 пак ако може да ми каже6 колко ви излезе пътя до Бг...И от къде минахте?Изоб6то каквото се сети6 като информация newsm78
Прегръ6там ви и не знам кога пак 6те успея да пи6а Hug

# 159
Новаа,4естит ти рожден на патерица  bouquet,от щастие да не се отървеш.И така ти завиждам за БГ...........
Моми4ета,лятото е за по4ивки а вие така сте се разработили ooooh!При мен е такъв застой #Crazy,само студентите си търсят квартири,а наемите не влизат в агенциите....лошо,ама няма как.
Вси4ко хубаво ви желая и влизайте от време на време,даже и за едно "здравейте,добре съм"

# 160
новаа 4естит рожден ден на патерици,много щстие ти желая
Ами меди къде се изгуби newsm78

# 161
Гледам 4е пак сме паднали до 3 стр. та да вдигна малко  Thinking
Ами аз да се похваля 4е по4нах курса....доста уморително но интересно...
При нас пак има феста та гърмят като #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сно6ти след цял ден на лекции и практика на плажа ходихме на концерт на Жоао Педро Паи6 тук в на6та фрекзия и имахме после фого де артифисио  до 02 4аса.И да си бях легнала по рано 6тях да се събудя #Cussing out то бе6е гърмене 25 мин. последните 5 от които 6те6е да падне къ6тата....така се тресе6е....Днес пък пя Жозе Малъоа..И много интересно 4е по4ти в всяка къ6та в4ера има6е сардиняда .....бяха се събрали цели фамилии по дворовете като на сватби....
Еми това е от мен...
Бъдете по активни Hug
Лека и успе6на седмица

# 162
Здравейте Hug
Работа и при мен.
В събота ве4ер си направихме една обиколка...през Синтра за Ерисейра.Видях плажовете по тъмно,влязохме в най посещавания клуб в Ерисейра,музика от 70те години,хората се кефят невероятно,но на нас бързо ни писна и си тръгнахме.Дръпнах му едно яко шофиране от 7 4аса.Прибрахме се в 5 сутринта в неделя,крака ми беше изтръпнал Shocked,но поне запо4вам да свиквам с колата и движението/по тъмно/ Wink
Лека седмица на вси4ки newsm51

# 163
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Ние се завърнахме от отпуската и се огледах че мнооооого отдавна не съм се записвала тук.Бяхме в Италия ,жегаааа ,а тук е ужасен дъжд в Суисата както казва дребната ми Simple SmileРома наистина е прекрасно място ,чак ми се прииска винаги да съм живяла там .Снимките не са много,забравих си зарядното за батерията на фотото ...неам думи колко бях на зор да си хвана багажа и да тръгна на почивката щом такива важни неща забравих.Ама айде ,да е за урок Simple Smile
Лека и спорна седмица на всички ви  Hug

# 164
Здравейте на вси4ки!
Тук съм,4ета ви,но като по4на да пиша и нета се разпада,голям купон,така 2 пъти и се отказах.
Дани,добре дошла отново,много ни липсваше  bouquetНа кое село живеете?Богомилово или?Адаптира ли се ве4е,липсва ли ти ве4е цивилизована Португалия?
Зой4е,браво за работата,малко са парите,но това е Португалия,майка работеше за 370 в ресторант и с ужасно работно време,а твойто не е 4ак толкова зле.И най-важното е,4е таткото приспива малкия,а това си е кра4ка напред.Не спирай да искаш помощ за вси4ко ще му писне и или ще наеме жена или ще помага той. smile3521Мисли позитивно за университета,сигурна съм,4е ще успееш! smile3523 smile3529само малко воля и усилия.
4естит рожден ден на Новаа, newsm59много здраве и щастие с малката принцеса и татко йи много командировки на готини места за сметка на шефа!!!! newsm51  party023 GiftКъсно,ама какво да се прави 1ия път като писах и не можах да го публикувам си беше напрево навреме,но... smile3515
Светле,браво на теб,продължавай все така енерги4но и надъхано,всяко усилие се възнаграждава рано или късно.
Доре,не отидохте до Алгарве в крайна сметка,така ли или греша?Как е работата,доволна ли си?
Моми4ета,май се разписах подобаващо,дано не съм забравила някои и нещо.Много целувки и настроение,ние тук в жегата сме си ок sun,при вас нещо е хладно за сезона,та не знам какво море ще изкараме. cold

Общи условия

Активация на акаунт