Португалия-3

• 14 942
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Belgium - BG
Waw, Medi - ама аз май не сьм в час, защо си мислех че живеете в София. Ех, жалко - защото аз сега отивам само от 10 то 14 което вторник до сьбота. Айде следващият пьт, аз по принцип често си ходя, не издьржам без БГ за повече от няколко месеца.
А най ми е кеф като си отида да обикалям заведенията и улиците (пеша!!!) и да се глезя по козметичните салони - тук тези неща са от трудно постижимите, последният пьт си записах час за козметик за след 1,5 месец!!! Ей така си планират живота

Лозева - аз тия фиести си ги спомням, но ми е много стряскащо с това гьрмене цял ден. А вьрха е неделя от ранни зори, тия хора не спят ли? Е сигурно не - като се сещам сега, ходят на цьрква в 7 ранно, после какво да правят Mr. Green

# 136
Ах пропуснах да отбележа за гърменето цял ден...Да о6те си гърмят...аз даже първата ми година се упла6их една ве4ер като по4наха ...после питах и ми отговориха с безразли4ие...ааа сигурно е феста #Cussing out
А на мен бая стра6ни4ко ми стана
Но сега привикнахме и не ми прави впе4атление..

# 137
  • В голямото море...Живот
Какви са тия празници при вас newsm78,тук няма нищо такова Sad,дали не е само на север?Имаме си един карнавал и това е Thinking.
Ние решихме другият уикенд да ходим до Фаро.Казват,4е е хубаво.Да се надяваме,4е и времето ще е такова.Аз не ставам за плаж,но поне разходката да си направя,да изляза малко от рутината.

# 138
Доре не знам дали е само на север но и вие си имате Санто Антонио (Лисабон де)
А ина4е всяка фрекзия си има празник.....някои от улиците ги украсяват с едни като арки над пътя и ве4ер е осветено и църквата е украсена в светлини.....правят разни 6ествия ве4ер....изоб6то красиво е.....А особено по великден е много интересно...правят 6ествие в което пресъздават разпъването и възкръсването на Исус..
Доре приятна ви разходка...наистина е разнообразие..

# 139
  • Belgium - BG
Доре - чесно казано Фаро е много тих и забутан град, почти няма какво да се прави, освен да хапнете риба някьде. Ако ще слизате надолъ по-добре отидете кьм Марината (не си спомням точното име но е близо до Фаро) или кьм Albufeira. А има и страхотен аква-парк, голям кеф. Е как ти завиждам, като се сетя за хубавото време, сангрията и прясната риба в Алгарве - а тук при нас небето ще се скьса, от три дни вали и е 15 градуса. Гадост

# 140
Здравейте!
Доре,приятна разходка и хубаво да се разтовариш!
Светле,при майка също има празник,дори естрадата е под прозореца й та и аз го 4увах newsm35 nuts,а те не са спали изобщо,тези фещи продължават до зори. sohappy yesyes
Новаа,много жалко,но наистина следващия път дано се уцелим!Не мога да повярвам за 15те градуса,но и леля ми в Луксембурег казва,4е е 15 cold,а ние изгоряхме sun sweating,42-45градуса,35 на сянка ве4е цяла седмица,дори на плажа е неприятно горещо,спасяват ни климатиците и дебелите сенки покрай реката,където играем сутрин до 9 е ве4ер след 8 1swing piasyk topka
Аз да се опла4а от себе си,станала съм фитнес маниак,но днес определено най-тъпото,което ми хрумна беше да тренирам,само да кажа,4е в залата няма климатик newsm39,помъ4их се 1 4ас и като се убедих,4е няма смисъл си тръгнах afИ сега отивам да се охладя малко. newsm37 newsm51
Приятна по4ивка на вас.

# 141
Добро утро,моми4ета.
Благодаря за инфото и пожеланията.Ако не е Фаро,ще е Портимао или Синеш или нещо друго,аз ще разпитам колегите допълнително.И за аквапарка също Wink
Светле,и тук има украсени улици,то4но сега е празника на Повоа Санто Адриао.Но е дале4ко от нас и не знам какво правят ве4ер.Ние миналата година имахме ларгада/пускат бикове в оградено място и който иска влиза вътре да го гонят,а който хване бик за рогата му дават 150?/.Естествено сардиня асада и сангрия.Ама никакви гърмежи или други подобни.В Лоуреш/центъра на фрегезията/правят карнавала,а на деня общината нямам спомен за нищо,даже май ще е утре ако не се лъжа.Само празници в тая Португалия,май и за това са на това положение...
Лека седмица на вси4ки.И ако някой се сети за още нещо интересно по Алгарве да свирка Peace

# 142
Доре,Портимао е много приятно град4е,със страхотен плаж с много красиви скали разхвърляни в океана и по брега с тунелипрез които се минава.По4ивахме там през 2002 беше много хубаво.Имаше и готини дискотеки и ресторанти и много навалица #Crazy
Аква паркът е в Албуфейра и си заслужава да се посети!Това знам за Алгарве,плавахме всеки ден с яхтата на нашия приятел и ходихме до приказни селца или град4ета не знам то4но имаше един божествен плаж,влиза се с лодка в пещера и навътре имаше огромна дупка на тавана на пещерата и от там влиза слънце и много фин пясък,беше неземно красиво,но не помня дали беше Вила Роза или нещо друго newsm78
Приятно изкарване!Кога тръгвате?

# 143
Меди мерси за инфото,злато си.
На Борис мъ удариха на работа крака с ел.портапалет и сега е в болни4ни до вторник.4уди се къде да ходи,днес мисли да преско4и до Синтра,и съответно сам Sad...аз съм на работа.Надявам се като дойде събота да не е много уморен.Идеята беше за уикенда да сме на Алгарве,но ще видим.Естествено ще пиша как е било и дали.
Вие как изкарвате жегите в БГ?Тук се ядва...27/29г...живее се.

# 144
Здравейте!Пак ви отняма...май успешно замествам Дани,докато я няма,но искрено се надявам скоро да се появи,дано близките й са се нарадвали ве4е и тя на тях и да се разпише с новини от пътуванвто и от прекрасната Стара Загора...

# 145
Привет за малко....
Доста работа имаме и по4ти не сядам на компа...
Дано уикенда да е хубаво времето та да разпуснем с някой пикник...
Вие как сте?На Зоуи явно и е доста нанагорни6те 6том не се вясва...Дано да е наред вси4ко...
А аз другата седмица по4вам курс за тренъор   3 съботи и недели..ужас и работа 6те имаме доста и няма да имам свободен ден...но.....после 6те по4ивам..
Меди живи ли сте в този пек?Аз мразя жега....и добре 4е новата къ6та е хладни4ко дори и на вън да е горе6то                                               

# 146
Айде да се от4ета подобаващо Mr. Green
Зна4и като свърши панаира и още на другия ден шефката ми се обади да ми каже,4е ме е харесала как работя и ако искам да работя в нейния ресторант,да помагам в кухнята,поне за лятото със сигурност,за 500 евро заплата и договор ще ми направи.Раб. ми време е доста гадно,сутрин от 10 до 15 4аса и после от 19 до 23 4аса,Дани по4ти не го виждам,само сутрин,ве4ер като се прибера и той спи,понякога ходя да го взема по рано и сме си заедно следобяда.Ве4е ходи на детска градина,4астна е и пове4ето де4ица са по големи4ки на 4/5 годинки,но тъкмо да се у4и на пове4е неща.За 2 дена ве4е знаеше песни4ки,пляска с ръце върти дупе и пее"аааааа".У4ителките са о4аровани от него,защото ми викат,4е е винаги"bem disposto",ве4но усмихнат,яде вси4ки,спи без проблеми,играе до тотална умора,казаха ми,4е не са виждали досега детенце на тази възраст,толкова активно,и вярно другите са доста кроти4ки,а Дани не се спира.Даже се влоши откакто тръгна на детска,преди поне спираше да яде,сега яде бягайки,бяга минава покрай мен,тикам нещо в устата и продължава да бяга.Филип се грижи за него ве4ер,приспива го,единственото,което го бях помолила е да мие 4иниите и той нашия купил миялна машина,а като го врънках преди,нали аз ги миех и ме отрязваше.Докато работех на панаира една ве4ер го накарах да стане да види малкия,4е аз бях с температура,отиде постоя при него 2 мин и като не можа да го успокои го заряза сам да си реве,с оби4айните "фодас и каралиу",та пак аз ходих да го успокоявам,а сега ми мрънкя,4е съм имала 4 свободни 4аса следобяд и какво толкова съм правела #Cussing outХем и готвя за ве4еря,4истя,гладя и пак е недоволен #2gunfire
Ина4е за 9 дни на панаира ми платиха 400 евро,ама бисях там по 11/12 4аса и сервирахме по 100/200 ве4ери.
Меди колко само е порастнала Ини,сравни и само снимките от миналия рожден ден Mr. GreenОтносно питането ти аз нямам оплаквания относно моя мъж в леглото напротив,ако зависеше само от него щеше как да го правим всеки ден,а и успява да ме задоволи,а ко слу4айно му откажа секс по някаква при4ина задължително се сърди.А аз много искам да се видим август месец,ако и ти искаш на по4ивния ми ден ще дойдем до фигейра да се видим.
Времето тук е доста смотано през деня е около 25 градуса,ама нощем още си спя със зимната пижама Embarassed
Да ви се опла4а,4е Дани за втори път ми настина този месец #Cussing out и утре ще го водя на педиатър,4е от 3м не сме ходили.
Аз Филип като го водих в България правихме плаж в Албена и мнооого му хареса,а като град се влиуби във Варна и на второ място в Благоевград.Но определено морето му харесва пове4е от тук,заради топлата вода,пясъка топлото време,за първи път успя да хване тен,а не да по4ервенее като рак.
Междудругото и тук няма големи фиести,никой не се е гърмял Laughing
Доста време не бях писала,ама вижте само как се от4етох.
Айде приятен уикенд и от мен Hug

# 147
Бравоооо
Браво Зой4е  за работата...е малко гадно работно време но....все пак с о6те една заплата се ди6а по. леко..
А за Дани    Joy еми има си БГ жилка за това е толкова  жив(не мога да намеря то4ната дума) А пък е и хубаво да е сред деца....у4и се на не само песни4ки и стихотворения но и на други не6та  да си дели игра4ките например с други деца и разни такива...
А за Филип ....какво да ти кажа  все едно моя 4увам....е кво толкова едно готвене или едни 4инии....но сега съм ре6ила ...нали по4вам следва6тата седмица курса....6те си намеря къде да спя и 6те ги оставя сами да се оправят Thinking 3 седмици по 3 дена............. Mr. Green

# 148
Зой4е,радвам се за теб.Явно Филип няма оправяне,като много други мъже,вкл и моя.
Нашето ходене до Алгарве се отлага за другата седмица.Ще из4акаме да видим дали ще подновят договора на Борис,да не останем без пари де.

# 149
  • Belgium - BG
честито на Zoui за работата, макар че аз сьм шокирана от парите които казва че ще получава. Не искам да звуча претенциозно, нито да сьм нетактична но 500 Евро не са ли много малко за такава натоварена работа и кьсни часове? Не мога да сравня с Белгия разбира се, но все пак знам че цените вече не са толкова по-ниски а и като знам какво харчим като отидем в ПТ - тази заплата направо е нереална. Или просто не знам положението сьс заплатите при вас. Леле май скоро няма да се местим

Общи условия

Активация на акаунт