Португалия-3

• 14 945
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Доре,така беше Иулиана Дон4ева,приемам го за комплимент тя е много хубава според мен Simple Smile
Светле,мерси и на теб за комплиментите!
Как сте?Зоя се изгуби,дано да е оздравяла поне,Новаа би трябвало да е в Бразилия,така ,4е липсата и е обеснима,другите сме на лице.Утре сме на рожден ден на две близна4ки в 10 сутринта,а в 16х на едно мом4енце и тримата стават на 1годинка,голям купон ще падне-надявам се да не ми бият съкровището,поне е по-голяма с една годинка от тях. ooooh!
Днес голяма жега при нас и до края на седмицата го дават 42гр,при вас май вали или поне при майка е така.Похвалете се с нещо ново,аз май не се сещам нищо....и затова спирам да драскам празни приказки.Лека нощ!!! Heart Eyes

# 121
  • В голямото море...Живот
И тук вали,но поне е само ве4ер,за мое щастие.Ина4е не се виждам да обикалям улиците с набор документи и 4адър4е за капак Laughing
Моми4ета,да споделя....Миналата година се появиха клиенти украинци и си купиха едно кафе 4рез мен.Междувременно си станахме близки и аз им помагам за вси4ки документи,защото искат да си купят и жилище.В смисъл да им е в ред вси4ко,защото ве4е имаше слу4аи на объркани неща а и те не говорят добре португалски.Добре,оба4е моя Борис е много против това Thinking.според него те са от губещите хора и аз не би трябвало да си губя времето с тях и да си пълня главата с глупости/разговаряме по4ти всеки ден,кафето им е до моя офис/.Би трябвало да мисля само за нашите неща/бизнес или там каквото ще е /.Освен това те са и религиозни,евангелисти,ходят в църква МАНА.4 жени са,а бащата е абсолЮтен търтей.
Според вас Борис прав ли е?Мисля си,4е ако имаме възможност би трябвало да си помагаме,без оглед какви са хората,нали TiredНе непрекъснато да мислим колко сме дали и колко ще полу4им в замяна.

# 122
Доре категори4но съм против мнението му Naughty
Колкото по ве4е познанства има6 толкоз по добре...и не винаги трябва да помага6 и да 4ака6 обратното(това е моето мнение)
Ако те са губе6ти кои са пе4еле6тите според него?Не трябва да се мисли така Mr. Green
6том на теб ти е приятно с тях .. контактувай.
А ина4е  и при нас вали...много неприятно...нямам настроение за ни6то(освен за готвене Joy)
4ерпя ви  chef

пит4ици с салата  bowuu

# 123
Доре,и аз мисля,4е не е прав.Колкото пове4е контакти,толкова по-добре,стига само да не те натоварват с нещо психи4ески ,или да не искат да те привли4ат към религията си.Никога не знаеш кога до кой ще опреш и полу4иш помощ от най-нео4аквано място.И не бива да се помага само ако о4акваш отплата,обикновено ти помагат хора,за които нищо не си направил,но не е винаги така.Още пове4е,4е за да намериш пред теб трябва да хвърлиш зад теб,стара и много вярна поговорка,припомни му я!!!!Ако мислиш като него трябва да се освободиш от много хора,които са ти приятни,но пък нямаш полза от тях.Свекър ми е такъв,никога не се занимава с безполезни хора,говори само ако има интерес и не е пример за успял и удовлетворен от живота 4овек.Той правеше същите забележки на мъжа ми,който се раздава в движение и не отказва услуга на никой,но има уважението и оби4та дори на много хора, и като му трябва нещо,каквото и да е го полу4ава в рамките на 4ас,дори да има срок от две седмици за същата услуга.И особено помага на хора,които са изпаднали отвсякъде и които знае,4е никога не могат да се отплатят,но се 4увства най-полезен то4но тогава,защото никой друг не им върши работа,знаейки,4е не могат да си платят дори законната такса и винаги гледа да им спести парите,такива хора не забравят жеста.Отплеснах се много...но така мисля.  bouquet

# 124
Моми4ета,и аз съм на това мнение Peace
Само споделях с вас,4е ми е малко тежи4ко сами4ка да си го нося Wink.
Нищо не 4акам от тях,не ме натоварват психи4ески,канят ме от време на време на църква,но толкова/а аз все не ходя Simple Smile/.И освен това съм абонат на кафето...не плащам Whistling
Лека ве4ер.

# 125
  • Belgium - BG
А не ме пращайте още в Бразилия - аз чак на 21 юли заминавам Sunglasses Пьрво отивам на 10 юли до БГ да оставя София на наште, после се врьщам и заминавам. А и "sales" почват скоро, та се надявам да хвана малко shopping Wink
Та така - при мен това лято се очертава на пьт, вие какви планове кроите. ще си ходите ли в БГ - ако има ентусиасти една БГ среща да спретнем. ..Аз вторият пьт отивам 1 - 18 август (е с една седмица на морце де) Laughing
А тук и аз да се оплача от гадното време - и целият weekend ще е дьжд и студ Twisted Evil

# 126
Нашето ходене до БГ се отложи за другата година Sad
Доколкото си спомням Меди ще идва до ПТ през август,Светлето май не може да зареже работата даже за половин ден,така 4е и тя си е тук.Остава ти да ни посетиш Wink

# 127
Новаа,ами като не се обаждаш реших,4е си ве4е там,прекарваш си страхотно и хи4 и не ти идва на ум да пишеш newsm68 newsm44.Аз съм тук на 10ти,ако имаш път насам и време или пък София може да се видим,а от 1 до 18 сме в Португалия.Какво не му харесва на мъжа ти на нащо море,къде си го водила?На мен ми харесва пове4е,отколкото на Алгарве smile3533
Какво става със Зоя,дано вси4ко е наред newsm17
До скоро,лека нощ!

# 128
Влизам  само да кажа,4е по4нах работа и нямам никакво свободно време,катоо се освободя малко ще ви 4ета и ще пиша с подробности.

# 129
Браво Зоуи за работата...дано да ти и харесва...
В на4алото е трудно да съвместява6 и работа и дом особено ако няма кой да ти помага но 6те се справи6....
Успех Hug

# 130
Браво Зой4е,радвам се за теб,дано е нещо добро,заслужаваш го  bouquet,4акам да пишеш.Цунки на Дани.

# 131
  • Belgium - BG
Ето това са хубави новини. честито и дано всичко е ОК.

А за нашто море - о аз си го обожавам, а какви спомени само...Имахме си традиция с мойте приятелки всяко лято 10 дни женско море (за сьжаление сега сме се разпрьснали, а и повечето вече са семейни Sad
А Изидро все нещо ще мьрмори - много хора, няма места вечер за ресторанти, чакало се да влезеш в дискотеките. А и пяська бил ситен и се лепял, само тичаше да се подмива Mr. Green
А сьм го водила на Созопол, Сл.бряг, а миналата година Лозенец

Меди - аз живея в Лозенец и сьс София ходим много в мола на Хемус на кафе Wink Така че ако ти е наблизо и на теб можем да направим една кафяна сбирка Grinning

# 132
Новаа,на 100ина километра ми е,но съм свободна и оби4ам да отска4ам до там,ако кажеш по-рани4ко дати ще се разберем,само трябва да е Събота или Неделя,и да не е 42гр(шегувам се).е ми е много приятно да се запознаем наистина Grinning

# 133
Зой4е,радвам се за теб HugСега ве4е имаш повод да впрегнеш Филип в дом.работа Naughty,и не се страхувай да го изискваш.
Аз си пиша тук без даже да си имам идея какво и как работиш,но въпреки вси4ко е работа с работно време и стрес,така 4е......смело.
Моми4ета и аз съм се затъжила за някои софииски кът4ета,но май няма да ме огрее скоро.А и навярно вси4ко е мноооооого променено.И я ме светнете какво е МОЛ newsm78,срещам го във форума ама не го свързвам с нищо познато.
Лека ве4ер.

# 134
 JoyТъкмо преглеждах темата която бе6е до публикацията на Меди но не ми се пи6е6е  и прехвърлих на на4алната страница и какво да видя
последна публикация в Родители в 4ужбина на тема Португалия от Доринда Joy Joy Joy
върнах се да про4ета и нейното естесвено....
пък ре6их и да се разпи6а

Доре МОл е тука6ните 6опинги
И на мен ми липсват хубавите кафенета в БГ...по цял ден се препи4ахме с колежките между 2 тренировки на фре6 или фрапе(тук ги няма #Cussing out),но пък има друго
фестас популаре6 мина санто Антонио сега е сан Жоао Joy
Ама е весело аз ги харесвам... сардиня асада,калдо верде купон Joy
и сега биенето с 4ук4ета и 4есън по главата ми най харесва.Мало и големо се удря Joy bash
Първата година ходихме в Вила до КОнде и разни деца ска4ат и ни тряскат по главите smile3512 и ние готови да се караме но просто след миг видяхме 4е е масово ни стана и сме6но...
И впе4атление ми направи и зарята голяма красота 45 минути без спиране....и те го правят на реката която се влива в океана и гледката е невероятна по средата на реката има лодки заредени с експлозиви ,моста съ6то е зареден..и всъ6тност се полу4ава огледален ефект ...абе не става с разправяне трябва да се види newsm10
Аиде пак се отплеснах....лека фим де семана на вси4ки ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт