Португалия-3

• 14 937
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Вече взе да ми минава, но още ме е яд, че така бавно се влачат нещата.Пък и си мисля, да не да стане нещо и другата седмица (нали са празници), да не кажат-"по-другата ще е готова" и тогава вече незнам.

Зои, прегръщам те и те целувам.Станалото-станало.Сужелявам, че така точно трябва да го напиша, но гледай напред, явно така е трябвало да стане.Гледай Дани и се опитай да си уплатниш времето максимално и да не мислиш за случилото се (поне до колкото е възможно).Гледай да си намериш работа.Бъди силна!!!

Още не са ни спрели интернета и телефона (а трябваше да е тази седмица), ама да видим.

Нова, най-накрая да се върнеш при нас Mr. Green .Ако знаех, че ще идвате насам (Оейраш-Кашкаиш), можехме да се видим. Hug

Целувки за всички.
 Hug Hug Hug

Доре, как е новата работа?Как са колегите, добре ли се чувстваш там?

# 76
Моми4ета този следобяд заминаваме за Лисабон да се разсеем малко и се връщме най вероятно в понеделник,затова няколко дни няма да пиша.Приятен уикенд на вси4ки Hug

# 77
Дани,ще ми обесниш ли нещо?Кашкайш не е ли в Лисабон и ако не колко дале4е е и какво толкова има там?Планирам да го видя,но мислех,4е е в Лисабон.Мерси!  bouquet
Зои,дано наистина се разсееш имаш нужда,колко мило от негова страна #Cussing out #2gunfireизвинявай,нотака го 4увствам,въпреки,4е не е моя работа,но се поставих прекалено на твое място..Приятна разходка.

# 78
  • В голямото море...Живот
Днес ми беше 1вия работен ден на новото място....супер Party,надявам се да е все така.
Зой4е,обади се като дойдете да се видим ако ви остане време.
Меди,Кашкайш е на 25км от Лисабон.Особеното му е,4е е курортен град на брега на окена/като Варна или Бургас/ и е хубав де.Не знам дали си струва да се види пове4е от Белем или Синтра,но вси4ко зависи от ли4ните възприятия.
Лек уикенд на вси4ки....аз за 1ви път от много време ще по4ивам 2 дни newsm68 newsm44

# 79
Доре,мерси за инфото,ще го видя най-вероятно.Разкажи за новата работа,браво за двата по4ивни дни,това е супер.Приятна по4ивка на вси4ки.  bouquet

# 80
Да се запи6а и аз 4е напоследък нямам много време да пи6а.....
Не знам дали е за хвалене...... Embarassedнаправиха ми предложение за тренъор....и понеже аз нямам кетап ....6те трябва да изкарам и курс(заплатен от клуба естествено)...О6те не съм приела.....но съм по4ти готова...6те дават някой лев(не е много но....)в Португалия за тренъори не пла6тат много....но все пак 6те е помо6т....
И другото хубаво е 4е 6те съм тренъорка на Теди ooooh!
Зой4е как изкарахте?Дано си се разведрила.......
Доре в коя агенция се премести?Дано наистина да си доволна ....за6тото нали знае6 винаги в на4алото  е розово.....
Дани сигурно ви спряха нета newsm78? о4акваме вклу4ване от БГ
Меди и аз си мислех 4е Гая е в Порто ,но.......
Те са си отделно като кметства и други но всъ6тност са 4аст от града...понякога не мога да разбера къде свър6ва единия и къде по4ва другия..
Лека седмица на вси4ки Hug

# 81
Здравейте Hug
Светле ,знам 4е в на4алото вси4ко е розово,но се надявам да е много по добре от старата.Агенцията се казва"HouseM@rket",имат 3 офиса и аз пак се връщам в Лисабон,което общо взето е нож с 2 остриета.Винаги мога да по4на каквато и да е друга работа,за това не се плаша толкова.
За теб се радвам,хубаво е да се занимаваш с това,което ти харесва.И решението си е ли4но твое,нали знаеш Wink
Дани,няма ли те ве4е?
Днес го ударих само на филми...цяяяяяяяяял ден.то било хубаво Party
Лека седмица на вси4ки/който 4ете/.Целувки.

# 82
Здравейте HugАз се завърнах,хубаво си изкарахме,не бях излизала от тъпата Анадиа с приспиване от август миналата година,добре ми се отрази,но болката по изгубеното бебе не намалява,даже имам 4увството,4е се увели4ава CryВзех да съжелявам,знам 4е трябва да продължа напред и да не го мисля,но нали по цял ден съм си вкъщи за какво друго да мисля newsm78Добре,4е е Дани да ме развеселява.Пускам малко снимки от Лисабон са пове4ето.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133669&photo=27
От тази снимка нататък.
Приятна седмица на вси4ки  Hug

# 83
 Hug Hug HugРадвам се 4е си се разведрила.
То за болката е ясно 4е 6те те боли,но не го мисли ве4е е минало...гледай напред.......
Малее какво е това ку4е? И как не го е страх Дани ooooh!

# 84
ООО Светле Дани обожава ку4етата.Като види ку4е и отка4а.Едвам го опазвам от ули4ните ку4ета ooooh!

# 85
Голяма скица ти е Дани,да знаеш. Grinning...И не го мисли толкова аборта.Светлето ти го е казала,това ве4е е минало и ако продължаваш да го мислиш,мисли като за аборт,не като за бебе. NaughtyРадвам се,4е си се разсеяла за малко Hug,опитвай се да го правиш по 4есто.
Аз днес съм скапана...такова ходене от много отдавна не бях правила.И това беше само 1 ули4ка от цялата ми зона. Party.Скоро 4акайте да се похваля със свалени килограми Wink
4ао до утре.

# 86
  • Belgium - BG
Ето ме и мен отново, след като се наскитах тотално Wink В Берлин не бе6е ни6то особено, добре 4е хотела ни бе6е в западната 4аст за6тото изто4ната е пулна мизерия. Но поне малко разнообразие и купонясване ве4ер - но6ният живот е супер.

Ето успях и снимките от Португалия да ка4а:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140996

Дано се отвори Wink

# 87
  • Belgium - BG
Ооо, паролата е
1111

# 88
Яна разгледах ти снимките,София на тази първата снимка е супер,само 4е кой и е изпърдял зъбите Mr. GreenАма защо толкова малко снимки newsm78Ка4и пове4е де,така ми се разглеждат Hug
Дани и спряха нета  и теми4ката замря,айде пишете пове4е де,ще ви се карам зна4и Wink
Ако знаете как си мечтая за морето,в това хубавото време,ама този месец няма да го видя сигурно,защото този месец има панаир в Анадиа и ми предлагат да работя като сервитьорка естествено,но е само за около 10 дена,но поне ще изкарам някои лев,че сме го закъсли,от обяд до 12 часа вечерта с почивка от 2-3 часа следобяд,поне малко да се разнообразя,че ми писна да си стоя вкъщи.

# 89
ох ми работим и нямам време да пи6а....
Зой4е  така е използвай...то и тук има послу4ай Санто Антонио голям панаир...Ние до сега винаги работехме... клуба в който играех правят ресторант но тази година няма как....имаме доста работа.

Общи условия

Активация на акаунт