Португалия-3

• 14 938
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • В голямото море...Живот
Здравейте.
Зой4е,радвам се за теб.Малко по малко нещата ще си дойдат на мястото.
Новаа,снимките са 4удесни.....но малко.И аз пък,не стига 4е не пускам ами и искам Wink
В новата фирма не се работи по празници Party.......ама аз по навик си насро4их договор ooooh!.Ама и от седене в къщи файда няма Crossing Arms/извинения/.Ние още си нямаме кола Sad,4акаме я ве4е цяла седмица,а днес е казал 4е ще я даде 4ак другата събота newsm78,неясно защо.

# 91
Меди с извинение за закъснението Rolling Eyes нека да ви е жива и здрава Инес и много да ви радва

А това е за мама Зоя

# 92
оле меди съвсем забравих,4е имаш рождени4ка,ама и ти не се обаждаш зна4и.Пиши как изкарахте и непременно прати снимки.
4естит рожден ден на сладката Инес,много здраве и безгрижно детство

Да нацелуваш малката принцеса от мен и от Дани  love001

# 93
Меди,срам не срам Embarassed
 newsm59 smile3510 bdbaloni
Нека ти е жива и здрава Инка,много да я слушате и дъъъъъъъъъълго да и се радвате.Целувки и за двете  love001

# 94
  • Belgium - BG
Ето и аз не сьм разбрала за рожденният ден, но все пак да е жива и здрава и много послу6на Инес. И 4акаме много снимки Laughing

# 95
Доре 4естит ти рожденник.Да ти е жив и здрав и дано да е скоро деня в който да сте заедно

# 96
Светле,благодаря ти за пожеланието.И аз много се надявам да е скоро.
А ти как следиш вси4ки датииииии Wink,страшна си.Ама нали си Дева Grinning

# 97
 Wink Ами нали на на4ална страница има рожденните дни и аз никога не гледам но твойто име ми се наби в о4ите... Laughing

# 98
кЪДЕ ПАК ИЗ4ЕЗНАХТЕ????Никакви ви няма Thinking
Драскайте по някой ред де Naughty
То и при нас няма ни6то ново но.....вдигам темата newsm78
Не6то съм се отдала на готвене и веднага си проли4а #Cussing out #Cussing out
Само кисна в готварския и изпробвам рецепти bowuu
Хайде вие сте... Wink

# 99
Доре с малко закъснение,но все пак
4естит ти рожденник,да ти е жив и здрав
Ние с  Дани сме с грип и направо едвам гледам,нали се хванах на един панаир да работя за 10 дена и съм там по 12 4аса и после нощем малкия е неспокоен,понеже е със запушен нос и днес вдигнах температура и направо съм адски изморена.На Дани му избиват 2 ку4ешки зъба едновременно и е направо ад.Айде доскоро.

# 100
Здравейте Hug
Днес се 4ух с Дани,праща ви много поздрави на вси4ки.Колата са я взели миналата седмица и сега се побъркват от оправяне на багажа.Утре сутрин отиват на хотел и на 15.06 пътуват.
При мен вси4ко е наред,много работа,но пък е весело.
Зой4е,времето хи4 не е благоприятно и лесно се хващат настинки.А кой ти гледа Дани през деня като си на работа?На градина ли го записа?
Утре съм на някакво тратаменто и подмладяване на ръцете.Спряха ме на улицата да попълня някаква анкета и хоп...безплатна грижа за ръ4и4ки.И за 25? на лицето ако искам.После ще ви пиша как е.

# 101
  • Някъде там...
Момичета извинявайте, че се намесвам в темичката ви , но искам да ми препоръчате най-изгодно с какво се пътува до Португалия и горе долу какви са цените на автобусите и самолетите.
Може и на лични Simple Smile
Благодаря ви Heart Eyes

# 102
МимСсс,за билети можеш да видиш на този сайт ако разбираш португалски,сега не се сещам дали имаше други езици www.terminala.pt  ,проверих..най евтиния билет за 1 4овек отиване и връщане отворен за 2 месеца е 465?.Нямам идея от къде ще пътуваш и колко ще стоиш и т.н.Билетите за автобуса са по 250? в 2те посоки отворени за 3 месеца/може и пове4е/...София/Лисабон.Ако искаш пусни пове4е инфо,може и на ли4ни,ако се нуждаеш от помощ.
Сега ние ще полЮбопитсваме....ти тук на гости или нещо друго? Wink
Хей,моми4ета.............пак ви няма.Светле дай една рецепта за зелен боб с някакво месо.

# 103
Доре аз зеления фасул го правя само по един на4ин за6тото  не сме му много фенове...
Запържвам лук,доматки(сок) слагам набра6нени картофи и фасула и затварям в тенжерата под налягане.Зеления фасул винаги го правя постен,но меже да му сложи6 всякакво месо.....
МимСсс най евтино е наистина с автобус но веднъж само пътувах така и не искам да повтарям #Cussing outДоста път си е......
А и самолетните билети не са никак евтини #Crazy
Преди Аир БГ пътуваха директно но ве4е спряха ooooh!
Май сме малко желае6тите от и до  Португалия да пътуваме newsm78

# 104
Здравейте моми4ета!
 newsm51Дани из4езна и темата замря,а и мен ме няма напоследък,от приятни емоции около партито за рождения ден минах в другата крайност.Благодаря ви за пожеланията,да ви се връща и на вас тази радост!
Доре,зивини ме,4е пропуснах да те поздравя,но не не знаех и сега не съм сигурна син4ето или Борис е бил рожденник?
 smile3525Новаа,снимките са страхотни,Изидор името на съпругът ти ли е ?Много красиво име!Възхищавам ви се като двойка newsm10,знаете как да се забавлявате и да живеете добре,малко от хората около мен са така,дори и аз не мога да се похваля,желая ви да го запаите завинаги.  love001
Зои,от къде я изрови тази снимка на аватара, мъжа ми има тату подобно на това на снимката без името и му казах,4е искам да го изпише и него, и той се върза ,и така се притесни от желанието ми,4 много се смях за негова сметка smile3532Дани е много хубав на снимките,но настръхнах като видях огромното ку4е до него,и Ина много оби4а ку4ета и котки,до скоро имахме немска ов4арка на двора оба4е.Дано се оправите бързо с Дани,ку4ешките зъби,обикновено излизат трудно,ание още ги нямаме,имаме само 10зъб4ета на 2 год,ужас не се вижда края на кошмара наре4ен "зъби" smile3518.А ти си преуморена от 12х работа,пък и след интервенцията имунитетът ти е компрометиран нормално е да пипнеш грип,но desejo-te rapidas melhoras!!!Забравих го тоя португалски[smilie=smile3511.gif]
newsm45
Светле,поздравления за новата работа,там си в свои води,мисля,4е е 4удесно! newsm10.А и с рецептите си неиз4ерпаема и ненадмината,правих крем супата с картоф и тикви4ки,стана страхотно,напомняш ми на мама в това отношение тя е страшен кулинар,ама аз не съм като вас smile3518
Ако някой види или 4уе Дани пожелавам им лек и приятен път и я 4акам да се впише от Стара Загора,вторият ми роден град.
За мен какво да ви кажа,нищо хубаво,на антибиотик съм с ужасно възпалени венци

Общи условия

Активация на акаунт