Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 847
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
pontes ако мислиш, че обривът е от пюрето, а не от някаква козметика например /с какво го мажеш/ или от прах за пране, спри захранването за една 1-2 седмици и пак пробвай. Или изчакай да видиш кога ще изчезнат пъпките и като се махнат, пак пробвай да му дадеш нещо, но да не е морков.
А ти защо реши морков - той нали запича?!

Black_Kitty с баткото съм взимала храна от детската кухня и бях много доволна - готвят разнообразно и вкусно. Детската кухня е голямо улеснение за майките, особено за такива като мен, които не обичат да готвят! Embarassed
Виж за яслата съм твърдо против! Naughty

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 00:13 от bla_bla

# 136
  • Бургас
Добро утро!Хайде една почерпка от мен,че днес имам имен ден.Бих искала да е нещо по-добро,но засега това мога.  food010 cook cook beer2  party023  ura  party002Честито на всички именници!

# 137
Добро утро на всички Hug

Днес Елена имам имен ден и искаме да ви почерпим Hug

Да ви е сладичко Heart Eyes
Поздрави и целувки от мен и Елена  bouquet

# 138
честито на всички които носят имената на Св. Св. Константин и Елена!
Нека само обич топли вашите очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнувате този имен ден.
честито и на месечинковците живи и здрави да са!!!

# 139
Днес май има мнооого празнуващи, но и ние сме сред тях Laughing
Днес Инес става на 5-месеца newsm44 на мама голямото момиче
Та нека и ние Ви почерпим

Хапнете си кой каквото пожелае LaughingНАЗДРАВЕ!
Честито на всички които имад повод да празнуват!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 09:55 от esy

# 140
~ Св. Св. Константин и Елена. ЧИД на всички именници:
Константин, Костадин, Коста, Косио, Елена, Елен, Елеонора, Лена и др.
   bigdance2
Да са живи и здрави ~
Честито 5 месеца на всички бебоци! Живи и здрави!  newsm38

# 141
  • Русе
Честит имен ден на всички празнуващи мами и бебовци!Да сте живи и здрави!
Честито и на всички месечинковци ,наборчета Хайде и ние да почерпим ,че ставаме на пет месеца! Grinning

# 142
  • София
добро утро и от нас!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЕТМЕСЕЧНИ БЕБОЦИ И БЕБОЦИ ИМЕНИЦИ

esy, потекоха ми лигите по тези вкуснотии Blush
днес пак няма да се разхождаме и ни предстои поредния кисел ден. ега ти дъждовете, ега ти чудото. #Crazy

# 143
Здравейте отново след дълго отсъствие и честито на именниците.

Какво правят наборчетата като са в количката? И аз преди бързах да излизам, но от около седмица като излезем на разходка , тя спи около час и след това започва едно диво пищене. Иска да я вземам на ръце което е ужасно трудно и уморително ( да вървиш , буташ количка и носиш бебе). Мислех си че плаче от зъбите, но май вече искаме да сме прави. Някой ще ме успокои ли? Докога така ?
Аз имам и голяма дъщеря , но пърото майчинство ми е като бяло петно или по скоро помня само хубавите неща.

# 144
  • Варна
добрютру,
ние също пищим в количката когато искаме движение или да стоим седнали или сме наакани Rolling Eyes
а така да ми е жал за Лора, тъкмо и мина от ваксината и утре ще я дупчат пак и пак два дена ще реве  Cry

# 145
Добро утро и от мен!
И аз черпя виртуално за днешния празник - нашия батко е Константин!
Честити 7 месеца на бебе Калина на мама kamyst!
Честити 6 месеца на бебе Екатерина на мама Elichka!
Честити 5 месеца на бебе Никола на мама aspasia, бебе Иван на мама Mama_Vlad, бебе Лора на мама aleksandrina_24, бебе Даниел на мама Klemy, бебе Бойко на мама mam21, бебе Стефи на мама dinka, бебе Инес на мама esy!

Честит имен ден на бебе Елена на мама dideto!
Честит имен ден на Elmi73!
Честито и на всички останали празнуващи днес!

Аз установих, че моята беба получава колики от доматите, които аз ям.  Вече няма да ям домати докато не пораснат в градината на баба ми! Снощи как пищя миличкото Sad!

# 146
  • София
Pontes морковът е алерген, така че предполагам е реакция от него.
Много ми е чудно само защо като е алерген се препоръчва за една от първите храни  newsm78

# 147
  • София
веролина, и на нас педито ни каза, след като давам десетина дена сок от ябълка, да почна да го правя и с морков - 50 на 50 някъде. значи втората ни храна ще е морков. не знаех, че е алерген newsm78
Pepadg,добре дошла в клуба на мамчетата, които си влачат на ръце бебетата по разходки и бутат количка. и ние сме така. ако прочетеш назад, има и други като нас Peace
Virginity, защо ще ви бодат пак? аз прочетох, че са ви сложили пентаксима и е имало малко проблемчета, но нали вече е ок всичко. заради очето ли?

# 148
  • Бургас

Честито на всички именици!
Честито и на днешните бебчета, които стават на 7,6 и 5 месеца.

при нас това с носенето е вече традиция.... Петър спи 1-2 часа и след това около час се разнасяме - иска да гледа детето. за това нося кенгуру. И той така в началото само хленми, но после започва направо да крещи.... Mr. Green

Нашата педи каза да започна или с тиква или с картофче, така и ще направя  Peace

Ние днес може и да поизлезем малко щото се побърквам вече.

# 149
  • София
веролина, и на нас педито ни каза, след като давам десетина дена сок от ябълка, да почна да го правя и с морков - 50 на 50 някъде. значи втората ни храна ще е морков. не знаех, че е алерген newsm78
Е той не е силен алерген като ягоди, цитруси и т.н. Но някъде бях чела че често предизвиква алергични реакции, а и една мама от квартала също сподели че бебчето и се е обринало от морков.

Общи условия

Активация на акаунт