Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 831
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Привет и честито на всички празнуващи днес!!!!!

Ние се прибираме от консултация биха ни ваксините ,дадох панадол и ще видим дано е ок като за последно.

Станали сме 7600+700  и 68см.+4    сега ще почваме каша странното беше че ми препоръча "слънчо" каза ми :" не се набутвайте с вносни  еднакви са просто нишестето в тях било по различно и бълг. нямали глутен" странна работа е аз няма да го слушам изцяло разбира се. Mr. Green

За моркова и аз занам че е по добре да е 2-3 храна поне след ябълката......

Ето ни и нас при 5 месечинковците
http://images17.snimka.bg/002918655.jpg
http://images17.snimka.bg/002918654.jpg
http://images17.snimka.bg/002918653.jpg
http://images17.snimka.bg/002918651.jpg

Е това е от нас продължаваме да си висим вкъщи #Cussing out

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 13:29 от ketka

# 151
Здравейте и честито на всички именици и на всички бебчета който днес стават на 5месеца

# 152
Честит празник на всички именници!Честит празник на пето,шесто и седмомесечинковците!Бъде здрави и много щастливи

И Лори се запече от морков,но досега не съм видяла никакъв обрив от нищо и дано вечно да е така.
Веролинка,вашето бебче редно га пускат в Снимка бг-медийна звезда ще бъде,нека да ви е жива и здрава-пупупу

Ех че гадно време,вярно че си мързелувам,ама то само вкъщи седи ли се???много гадно

# 153
Така ми стана смешно като видях Норка как налита на биричката  Joy Моята госпожица така дърпаше вчера бирата на баща си  Shocked Ама няма какво да се чудя, на майка си се е метнала  Crazy  Ще приложа снимки, ако мъжо ги свали от мобилния си  Peace Вержи, двечките с Лорка ще си правят компания  Peace
Момичета, кога смятате да свалите нивото на кошарата? Моето Велючи се научи вече да се хваща за решетките и се чудя кога ли ще ме изненада Confused
Честито на всички празнуващи  Hug

# 154
pontes, аз знам че моркова запича и че е силен алерген newsm78

# 155
  • София
ina_nk кога е била там, този път съм пропуснла, нямахме нет няколко дни  Confused

# 156
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И МЕСЕЧИНКИ!!!!Много здраве и късмет от нас!
Бираджийчетата са големи сладурковци Joy, скоро сигурно ще почнат и да мезят.

И ние в това време откачаме у дома, малкия много се нерви, спи по 30 минути, после иска само внимание.Следобяд, ако успее да дремне  час- два  и то с по две доприспивания.На всичкото отгоре от няколко дни е почнал да се буди нощно време на всеки час #CrazyКо му става на тва дете?!!
За нивото на кошарката и аз щях да ви питам кога се смъква, че Томи от два дни вече се е научил да подава краче от нея и не искам да си представям кво може да стане.
За моркова- аз почнах с картофено пюре, домашно му го правех и чак на 7-ия ден включих малко морков, пак домашно приготвен.На 10-ия ден вече взех готово пюре картоф+морков на Bebivita, ако не се лъжа.И аз съм чувала, че е алерген и трябва да се дава внимателно.
Някой дава ли вече жълтък, че ме интересува как го даде и колко често в началото?
Лек ден и дано се оправи тва време Heart Eyes

# 157
Момичета, това захранване ми е и на мен голяма обърквация. Въобще не знам по колко, кога...pontes, дано се оправи бързо малкия юнак! Praynig Не знам какво да те посъветвам, пиши често как сте. Shrew, добре завърнала се, много ни липсваше!
Аз от вчера въведох пюре от тиква на ХИП, втората храна след оризовата каша. Всъщност дадох и първо пюре, после каша (с кърма) и накрая от цицата. И забравих всичко, което съм чела, че се дава първо една лъжичка, после втория ден - две..., направо й дадох 10-15 лъжички и ако й бях дала още, щеше всичко за си изпапка милата ми. Днес й дадох пак пюре, но в кашата, за по-бързо уж, че й се спеше...И ся като ми свърши пюрето, трябва да изляза да накупя пак, че съм патица крилата и съм купила различни пюренца, а не е дни и същи!  Blush Ами като не знам по колко се дава и по колко пъти...
Честит имен ден на Константиновчета, Еленчета, Костадиновчета и Константинки... Да са живи и здрави!  bouquet

За гласуването - мен ме мотивира това, че ако не гласувам, ще спечелят най-много онези, които най-много не ги ща. Та затова се напънах и гласувах (с отвращение, какте беше се изказап някой).  Laughing
Някой де е срещал в нета Мама Мангасарян?  И тя ми липсва... newsm78

# 158
  bouquetЗдравейте майчета - току що свърших с четенето - дори си водих записки и сега колко ли ще пиша - не се знае, но ще ме извините - аз и без това не съм от най-редовните.
Първо: Честит имен ден на Елена на Dideto,  на Еlmi 73 и на мене си - аз съм Елена - да сме живи и здрави и да носим с гордост имената си - Елена за мен е едно от най-хубавите и звучни имена.
Второ - Честито на порастналите с 1 месец бебоци - и специални поздрави за Бойко на mam 21 и Инес на Esy -  да бъдат  здрави, весели и с късмет в живота!
Невменте - вие - знаеш - сте ми слабост - голяма красавица, голямо нещо.........та за гнойната пъпка - и аз докато разбера, че туй чудо е от БЦЖ от родилният дом - много се притеснявах - защото и при нас - ту се появяваше гной, после пак се пукаше и пак се появяваше - сега вече се е свило и седи като белег - вече знам, че това е нормално и показва добра поносимост от организма - аз пък и по-голямото ми дете - нямаме такова чудо на рамената  си.
За малките любители на бирата - страхотни са - а пък ние - онзи ден - смукахме с такъв кеф едно кебапче...............страшна работа - и определено повече обичаме солено, пред сладко. Обожава зеленчуково пюре, а на плодовите сокове и пюрета се муси.
Карам по ред на записките си по българските .........
Поли Жекова - страхотна снимка - с едно босо и едно обуто краченце
Dideto и Fiffi - за жълтъка - ние сега го започваме - т.е при 5 навършени месеца - схемата е следната - в началото се дава два пъти в седмицата по 1/4 твърдо сварен - 15- 20 мин. жълтък
в продължение на две седмици, а след тях вече се дава през ден - по принцип е по-добре да се смеси с една малка част от зеленчуковото пюре, а не с цялото кол-во - за да сте сигурни, че бебето ще го изяде - в случай че не изяде цялото кол-во приготвено пюре.
Шемет невероятен, Ники Иванова - и при нас пищенето е голям хит - само дето и аз не мога да разбера - дали е от кеф или от напрежение и недоволство - защото в началото пищи доста и си се усмихва, а после пак пищи - но вече е готова да заплаче - и всичко това в рамките на няколко минути.
Betty L - това с кърменето на големите деца и мен ме уби на място.......................ужас. а мъжа й и той ли си поцоква............бая пари пестят в тая къща от бюджета за храна......
Black Kitty - детската кухня е супер - само чакам да навърши Калина 10 месеца и айде.............още от сега стягам 30 бурканчета за кухнята. А иначе сега й готвя - т.е правя зеленчуковите пюрета, вчера за първи път и правих и кисел с варена ябълка.
Също бъркам и от готовите каши - тая на Милупа - наистина като престои става по - рядка - да го имате впредвид.
Pepadq -  и на мен ми се случва вече доста често да бутам празна количка - к,во да правя - няма начин.
Ох - уморих се - дано не съм била досадна - ама и мен лошото време ме задържа вкъщи - иначе съм от скитниците
Синигерче -  съжалявам за случката с кенгуруто, както и за всички инциденти с бебоците - а относно свалянето една степен по-надолу - до края на 5 месец - аз лично ще я сваля - че вече почват да стават все по-опасни.
И последно - к,во става наистина с Мама Мангасарян, мацко , Славка Гергова.(.....и още доста майчета
По-късно ще приложа снимки на Калина. Целувки на всички мами и бебоци. А също така ще порвам и аз да ви почерпя виртуално.
За протокола - ние вече сме 6,500 -             +500 гр                  и 64 см        + 3 см.

# 159
здравейте на всички!честит празник на имениците!бъдете здрави ,щастливи и с много късмет!   bouquet
днес бяхме на ДК.вече тежим 6.900 и сме 63см.сонче е наддала 700г.здрава е.
питах нашата лекарка за плодове-трябва ли да се белят.тя смята ,че е рано да се дават пресни плодове.по-добре да се изчака 7-ия месец.за сядането-след навършени 6м.,а засега -полулег.за стъпване е рано също.
от пюретата ние използваме "ганчев","ам-ам","овко".сега за месните си мисля за "гербер","хип",но ще видим,че ще почакам малко със месото.
е,лека и спорна вечер и наздраве на празнуващите!

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 20:53 от sholio2000

# 160
  • Düsseldorf
Здравейте!
Пък ние участваме в един конкурс, включете се и вие или гласувайте за нас! Wink Или и двете!
Сайтът е http://www.4coolpics.com/photo-konkurs//83.html
Аз съм си пак Alex_shu... Simple Smile

# 161
Давай как се гласува ?  Grinning

# 162
  • Бургас
Алекс-шу пиши как се гласува, щото нещо не се ориентирам

И ние се пуснахме на пазара до Свиленка, да не останем назад Laughing

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 18:35 от Nikki_Ivanova

# 163
  • Русе
 Thinking Алекс Шу ,как се гласува? Thinking Гледах ,гледах ама не видях.Аз и за Маджеста гласувах ,и вчера за евродепутати гласувах.....абе дай ми да гласувам  Peace
Ние мнооого крещим,и мнооого силно и звучно се смеем.Като и аз не винаги успявам да разбера доволен или недоволен е малчишкин.
Елиелибг,благодаря за специалните поздрави Hug
Моя синковец откри шумът на найлоновите кесийки и сега това ни е любимата играчка,особенно интересно е ,когато вътре има хляб.
А за захранването установих ,че се е захранил  сам с власинки от одеалото ,които бяха в изпражненията му. #Crazy Горкото.Така рева един следобед ,а то какво било.Иначе сме си още на кърма и АМ и ,като гледам добре си наддаваме и на ръст и на тегло.Забравих да кажа ,че и ние най-после се сетихме ,та се обърнахме от гръб по корем Joy
Майчетата ,които кърмят.Случвало ли се да ви се обринат гърдите? newsm78И от какво може да се получи това?

# 164
Понтес, ти ме изплаши, не знам какво да кажа, и на нас ни предстои след седмица, решила съм картоф, дръж ни в течение  Hug.
Пепа, оня ден една баба показваше на внучето си как го държала на ръце и бутала количката като ето това бебе, бебето беше Кристиян а мамата съответно моя милост  Joy. Не всички дни са такива  Hug

Общи условия

Активация на акаунт