Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 15 047
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Ние пак се приспиваме на ръце.Тъкмо преди месец се похвалих, че заспива сама и се зарадвах, а
сега даже в нашето легло я местя като се събуди през нощта.Надявам се и този период да отмине.
Първо добре завърнала се, Мацко! И внимавай, че ние преместихме баткото между нас като беше на 7 месеца. Върна се обратно в креватчето си като стана на 3 години и 3 месеца Wink
Да ви се похваля - моята хитруша, дето само за мен реве, сега от зор се научи като й поискам ръчичките и ми ги подава!
......видях от колко отдавна сте заедно!.......
Мда, с някои сме от самото начало. Чудесно беше да споделяме всичко за бременността си, а сега и за дечицата си. Имаше момичета, които ни напуснаха още в началото, а това, което се случи на Емски е един кошмар Cry.

# 271
  • Бургас
Оф и аз избягвам да чета във форума родители преживели загуба, най-вече защото кърмя и винаги се разстройвам....не ми се отразява добре. Още ми стоят съобщенията от Емски на лични и всеки път като вляза там  newsm45

# 272
аз така и не успях да разбера случилото се.не намерих сили.но четох нещата,които са писали сега в "родители,преживели загуба".много силни жени са.възхищавам им се!не знам кога пак ще събера смелост да чета там.искрено се надявам да не се случват лоши неща на децата.поне на тях не.

# 273
Леле, в този сайт дето гласуваме май ще започнат да ни псуват Simple Smile

# 274
  • София
Добре дошли на новите мами  Hug

ina_nk дано ви се размине и да нямата реакция!
А за гласуването в сайта - голяма веселба Simple Smile Малко ни се ядосаха редовните потребители  Laughing Благодаря на гласувалите   bouquet
mama_shushi направо не мога да повярвам че след две седмици си на работа  Sad Много ще ни липсвате в разходките. Дано се оправя времето скоро да поизлезем! Много е трудно да се разделим с малчовците за през деня, но рано или късно повечето от нас ще трябва да го направят, няма начин  Confused

Още нещо щях да пиша, но забравих  Embarassed

Ето малко снимки и от нас (тук поне няма кой да се сърди  Laughing)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=64
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&view=1&photo=65 Тази ми е любима Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=66 Ядем си крачето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=67
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=68
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=69

# 275
Има ли  албумче на "декемврийчета на 6 месеца"?  newsm78
оф, ма ние сме ноемврийче Sad
verolina - много ти е сладка госпожицата  Heart Eyes

# 276
Здравейте и от нас! Не помня от кога не съм писала или дали въобще съм писала в тема на декемврийски мами/ нали сам блондинка по- рождение/ Mr. Green, но реших да поправя този си пропуск. Родени сме на 14.12.2006г. , тежахме 3.300, а сега сме малки слончета9.200. Високи сме 70 см. Много се радвам, че ви открих обещавам да съм по редовна. smile3521

# 277
за гласуването-аз май съм ги ядосала най-много,че на снимките и двамата са толкова умислени... hahaha много важно!ако има как и на луната ще си публикувам бебоците  Joy

# 278
На Фризокрем-зърнена с 4 вида плод.И аз така правя с точното упътване:5 с.л каша и вода 150 мл. и бъркам и трохи от които Лори се дави и кашля.

Прави я на око  chef И на мен ми я препоръчаха и аз я купих вчера,но още не съм я правила.

# 279
Здравейте мами!
Първо, честито на празнуващите!!! Някои вече са на половин година... как тече времето само!

Аз също мисля често за емски, въпреки че нея познавам.Една от неонатоложките, която се е борила за ангелчето и ми е педиатърка и всеки път като я видя си спомням с каква тъга говореше за бебето и. Дано колкото се може по-скоро да ни се похвали с ново начало!

siniger4e, аз също не се придържам много много към начините на захранване, по-скоро се придържам към желанията на дедето. Например започнах с 3-5 лъжички пюре и с по толкова увеличавах на ден, а не с по една. Другото, което новият плод го въведох за 2 дена, а знам че май трябва повече време да мине. Но изчаках една седмица преди да го включа към менюто. От вчера включих и слива, но днес имаше някакви дребни пъпчици по лицето...дали е от пюрето? newsm78 Вече не знам какво да и давам с това неакане Crazy

# 280
  • София
ина нк - споко! освен да се подриска, друго едва ли ще стане Peace
аз веднъж четох във форума за родители, преживели загуби, и ревах после сума ти време. вече не влизам там, въпреки че запомних почти всичко, което изчетох и само като си го спомня, пак ще ревна.
благодарско на всички, които гласуваха за нас! мисля, че не съм изтървала никого от нашите бебоци, но ако не ме видите в коментарите отдолу, пишете, за да си поправя грешката.
веролина, много е сладка бебката. ама как се е сгънала само #Shocked ния много я мързи. попипа си краката малко, похили се и това е. такива сгъванки няма.
айде лека от нас Hug

# 281
  • Варна
ние сме добре,окото почти се е отворило няцяло  Heart Eyes
този път мина много по-леко, но за сметка на това 2 нощи беше ад  #Crazy
големи истерии голямо реване! миличката  Confused но вече сме добре,това е важното!
намерих червено боди , къс ръкав! скъсах се от обикаляне ама намерих .много сме джиджани и модйерни сига  Flutter

ина няма страшно! аз в просъница знаеш колко пъти съм давала остатъка от снощно мляко  ooooh!
веролина големи сте гимнастички бе, браос! на нас много ни е интересно но само успяваме да ги попипаме малко - шкембето ни пречи Joy

от music idol с мъжа ми сме за Теодор, мноо ни кефи тоз младеж! пък и според мен има нужда от малко свежа мъжка кръв в БГ музиката Wink , много станаха мацките певачки , нема какво да ти хване окото Rolling Eyes  Mr. Green

# 282
  • София
Бети и аз се страхувам, че ще иска само при нас, а парадокса е че тъкмо преместихме кошарата в детската стая. Да ама не...направихме си сметката без кръчмаря и сега като заспи хоп в кошарата, а през нощта като ревне при нас ( просто така заспива най-лесно ). През деня гледам да я слагам в нейната стая, че да си свиква....има ли някой друг да е отделил бебчето?
Сори ама мен мн ме мързи да участвам и гласувам за конкурси- само евентуално смс да пусна за някоя кампанийка.... Embarassed
Тая вечер спечелихме бутилка бира от Болярка...ура!
Айде лека.

О Вержи радвам се, че нещата се оправят при Лорка, дай да я видим модйерната;-)

# 283
  • Бургас
bela добре завърнала се.
Да зема да пусна новата тема ли???? Имаше и други желаюущи, ама не ги виждам нещооо.
Аре ако някой има готовност да пише иначе пускам Simple Smile

# 284
май няма!пускай,да не останем без темичка!

Общи условия

Активация на акаунт