Magesta , радвам се, че вече всичко е ок

SilverStar , честито те племенниче

Благодаря за честитките за месечинката
Да ме прощават феновете на ранното захранване по старата руска схема, обаче се съмнявам, че дори руснаците я ползват в наши дни. Но нашите нали им е по-лесно да не четат и тъпчат на едно място. Лично мнение, да не се обижда никой!
. Пък и цяла седмица лошо време, та да не можем да се видим и аз вместо да хайманосвам да си седя в къщи под ключ. 
благодаря и за страницата на кошарите за игра!явно моята идея за такава отпада,защото имаме сгъваемо легло-има го в каталога,но соня не иска вътре.аз съм виждала това последното,но ми се струва опасно-не е устойчиво,според мен.ако някой има такова,споделете как е,моля ви!

абе - ужас. и тръгнах наобратно и се загубих из улиците в този квартал, не можах да си намеря такси и си хванах трамвай. и днес - в най - големия дъжд, аз пак с бебето, осъмнах там. ама поне си свърших работата и успях да си хвана такси. ама още ме държи беса от вчера.
горкия ми мъж 
и май се оформя светлокоса? завиждам ви благородно за косата. ние няма къде една фиба да си сложим 

на днешните,вчерашните и по-вчерашните рожденници.Желая ви здраве,щастие и много,много любов.
.

Биберона в мед и т.н. То аз ще ги сплаша и те ще обещаят, ама като ме няма ме е страх, че ще си правят каквото си поискат.